Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PeaceConcerts: Henk v Glabbeek & Yvonne Vruggink

Saturday 23 September 2023 van 20:00 tot 22:30

Soefitempel, Zuidduinseweg 7, 2225 JS Katwijk aan Zee, Nederland

Over dit evenement


The Symphony of Compassion:

PeaceConcerts organiseert concerten met musici die zich vooral richten op mystieke, devotionele, meditatieve en kunstzinnige muziek uit alle culturen.
Het concert met Henk van Glabbeek en Yvonne Vruggink vindt plaats in de Soefitempel.

Henk van Glabbeek alias One World Jam houdt zich sinds 1980 bezig met de mystieke kant van muziek toen hij in het leven van een hindoeïstische monnik stapte. Gedurende vijftien jaar was hij nauw betrokken bij het zingen van bhajans en mantra-meditatie. Als oprichter van de stichting One World Jam ontmoette hij vele muzikanten van over de hele wereld en omarmde hij vele prachtige etnische instrumenten uit oude spirituele culturen. Deze instrumenten combineert hij met moderne beats en soundscapes. Sinds vele jaren treedt hij op op veel evenementen die verband houden met het verdiepen van het bewustzijn.

Vreugde en geluk delen, kwetsbaarheid en kracht tonen, genieten van jouw unieke zijn door verbinding te maken met wie je werkelijk bent en jouw oorsprong herinneren, dat is iets dat het leven vervulling geeft. Een gevoel van verbondenheid door thuiskomen in jezelf, met elkaar, met de natuur, hier op aarde. Een authentiek, inspirerend leven vanuit kracht, genieten, energie, vrijheid, verwondering en innerlijke rust. Dit zijn waarden die Yvonne, graag in de wereld brengt.

Nadha Brahma’’, ofwel ‘’alles is geluid’ zeggen de Indianen. Sjamanen en andere tradities hebben altijd gebruik gemaakt van de helende kracht van klank en geluid. De huidige wetenschap (kwantumfysica) laat inderdaad zien dat alles uit golven en energie bestaat. De kracht van trilling, resonantie en muziek krijgt ook steeds meer aandacht in de geneeskunde. Muziek brengt dus al eeuwenlang mensen in een andere stemming en vervoering. Muziek is energie en trilling en doet iets met ons. Graag breng ik jou in contact met mijn muziek om een gevoelige snaar; de snaar van je ziel te mogen aanraken. Voorbij de mind te gaan. In herinnering te gaan, terug naar jouw oorspronkelijke zijn. Met mijn stem en muziek neem ik jou mee op reis naar sjamanistische oorden, indianenlandschappen en hemelse engelenhoogte. Een gevarieerde, diepgaande Sound Healing met de helende kracht van stem, lichttaal en daarnaast verschillende instrumenten als fluit, gitaar, synthesizer, didgeridoo, klankschalen, hang, stemvorken en percussie. Ik speel bezield in improvisatie gevoed door de unieke energie van het moment en van de groep.

Saturday 23 September 2023 van 20:00 tot 22:30

Soefitempel, Zuidduinseweg 7, 2225 JS Katwijk aan Zee, Nederland

Over de organisatie

“Colour the flow of instants with love and beauty. (Yoginâm)”

PeaceConcerts organizes concerts at special locations, with musicians who mainly focus on mystical, devotional, meditative and artistic music.

Reviews

Pieter

PeaceConcerts: Henk v Glabbeek & Yvonne Vruggink

Het concert in de Soefitempel was fenomenaal! De muziek bracht me in een soort van trance. Yvonne en Henk speelde met veel passie. Het was een indrukwekkende ervaring.

Lees meer

Angelique Aniba

PeaceConcerts: Henk v Glabbeek & Yvonne Vruggink

Dit was een magische ervaring! De tempel is een geweldige locatie, de stem van Yvonne en Henk leken uit een andere dimensie leken te komen. Aanrader!

Lees meer

Pieter

PeaceConcerts: Farid Sheek, Rasha Vrede & Danial Moazeni

Het was een geweldig concert een meeslepende ervaring een prachtige combinatie van muziek en dans, we hebben genoten.

Lees meer

PeaceConcerts: Henk v Glabbeek & Yvonne Vruggink

Meer evenementen van PeaceConcerts

Saturday, 07 Oct. om 20:00
PeaceConcerts; Dana Devi & Tammo Heikens
PeaceConcerts
Muziekavond Mantra zingen Live muziek

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 29 Sep. om 17:00
ECSTATICA x Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Sunday, 08 Oct. om 15:30
Breathing Rivers ligconcert
Breathing Rivers
Ligconcert Handpan Klankreis
Thursday, 04 Jan. om 19:00
Ecstatic Dance Festival Holland | NY Celebration with Olivia Fern
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Friday, 13 Oct. om 19:00
Music & Medicine Journey
Nienke SoulSound
Concert Cacao ceremonie Truffel ceremonie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl