Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PeaceConcerts: Henk v Glabbeek & Yvonne Vruggink

Saturday 23 September 2023 van 20:00 tot 22:30

Soefitempel, Zuidduinseweg 7, 2225 JS Katwijk aan Zee, Nederland

Over dit evenement


The Symphony of Compassion:

PeaceConcerts organiseert concerten met musici die zich vooral richten op mystieke, devotionele, meditatieve en kunstzinnige muziek uit alle culturen.
Het concert met Henk van Glabbeek en Yvonne Vruggink vindt plaats in de Soefitempel.

Henk van Glabbeek alias One World Jam houdt zich sinds 1980 bezig met de mystieke kant van muziek toen hij in het leven van een hindoeïstische monnik stapte. Gedurende vijftien jaar was hij nauw betrokken bij het zingen van bhajans en mantra-meditatie. Als oprichter van de stichting One World Jam ontmoette hij vele muzikanten van over de hele wereld en omarmde hij vele prachtige etnische instrumenten uit oude spirituele culturen. Deze instrumenten combineert hij met moderne beats en soundscapes. Sinds vele jaren treedt hij op op veel evenementen die verband houden met het verdiepen van het bewustzijn.

Vreugde en geluk delen, kwetsbaarheid en kracht tonen, genieten van jouw unieke zijn door verbinding te maken met wie je werkelijk bent en jouw oorsprong herinneren, dat is iets dat het leven vervulling geeft. Een gevoel van verbondenheid door thuiskomen in jezelf, met elkaar, met de natuur, hier op aarde. Een authentiek, inspirerend leven vanuit kracht, genieten, energie, vrijheid, verwondering en innerlijke rust. Dit zijn waarden die Yvonne, graag in de wereld brengt.

Nadha Brahma’’, ofwel ‘’alles is geluid’ zeggen de Indianen. Sjamanen en andere tradities hebben altijd gebruik gemaakt van de helende kracht van klank en geluid. De huidige wetenschap (kwantumfysica) laat inderdaad zien dat alles uit golven en energie bestaat. De kracht van trilling, resonantie en muziek krijgt ook steeds meer aandacht in de geneeskunde. Muziek brengt dus al eeuwenlang mensen in een andere stemming en vervoering. Muziek is energie en trilling en doet iets met ons. Graag breng ik jou in contact met mijn muziek om een gevoelige snaar; de snaar van je ziel te mogen aanraken. Voorbij de mind te gaan. In herinnering te gaan, terug naar jouw oorspronkelijke zijn. Met mijn stem en muziek neem ik jou mee op reis naar sjamanistische oorden, indianenlandschappen en hemelse engelenhoogte. Een gevarieerde, diepgaande Sound Healing met de helende kracht van stem, lichttaal en daarnaast verschillende instrumenten als fluit, gitaar, synthesizer, didgeridoo, klankschalen, hang, stemvorken en percussie. Ik speel bezield in improvisatie gevoed door de unieke energie van het moment en van de groep.

Saturday 23 September 2023 van 20:00 tot 22:30

Soefitempel, Zuidduinseweg 7, 2225 JS Katwijk aan Zee, Nederland

Over de organisatie

“Colour the flow of instants with love and beauty. (Yoginâm)”

PeaceConcerts organizes concerts at special locations, with musicians who mainly focus on mystical, devotional, meditative and artistic music.

Reviews

Fernando

PeaceConcerts; Dana Devi & Tammo Heikens

When Dana and Tammo meet to make music together this is always a special happening. The sound of the sitar and the voice of Dana merged together create a meditative atmosphere in which music touches silence, and silence becomes music. It is like participating in the core vibration of everything that surrounds us. We are in our hearts, which interconnect through the soft and subtle music that fills the space with peace. Listening to this music brings us to a devotional state, and, closed eyes, we feel full of gratitude for being, especially for being in this wonderful Sufi Temple that fits so well to the sound of eternal joy and calmness.

Lees meer

Saloua

PeaceConcerts: Farid Sheek, Rasha Vrede & Danial Moazeni

Weer een fantastische ervaring om jullie weer te zien spelen, zingen en dansen. Nice 2 have met u✨❤✨ Hartegroet, Saloua💖

Lees meer

Tessa N

PeaceConcerts; Dana Devi & Tammo Heikens

Heel mooi ♡ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lees meer

PeaceConcerts: Henk v Glabbeek & Yvonne Vruggink

Meer evenementen van PeaceConcerts

Friday, 28 Jun. om 19:00
Chai Night - Live Music and Chai with 𝐅𝐫𝐚𝐥𝐚𝐥𝐚𝐢
Regenerate
Concert Thee Ceremonie
Friday, 05 Jul. om 19:00
Evening Vibes: Chai Night - Live Music and Chai
Regenerate
Concert Thee Ceremonie
Friday, 12 Jul. om 19:00
Chai Night with 𝐃𝐚𝐧𝐚 𝐃𝐞𝐯𝐢 & 𝐓𝐚𝐦𝐦𝐨 𝐇𝐞𝐢𝐤𝐞𝐧𝐬
Regenerate
Concert Thee Ceremonie
Friday, 19 Jul. om 19:00
Chai Night - Live Music and Chai - 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐲 𝐙𝐢𝐧𝐠𝐭!
Regenerate
Concert Thee Ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 15 Dec. om 15:30
Einaudi - Violin & Piano Concert in ALPHEN A/D RIJN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Thursday, 27 Jun. om 17:00
Triskal Festival
Hof van Moeder Aarde
Festivals Bewustzijnsontwikkeling Live muziek
Thursday, 12 Dec. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in HENGELO ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Sunday, 07 Jul. om 17:00
Oosterwold zingt
Oosterwold Zingt
Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl