Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Earth Day celebration & Ceremonial concert with Jennifer Ann

Saturday 22 April 2023 van 18:00 tot 22:00

Salon Ruigoord, Ruigoord 36, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Circle of Life

Earth Day celebration & ceremonial concert with Jennifer Ann

Op Earth Day komen we samen, vieren het leven en eren onze moeder aarde. We zijn ontzettend blij onze volgende cirkel aan te mogen kondigen met niemand minder dan Jennifer Ann. Jennifer neemt ons in haar liedjes mee naar een wereld waar magie en realiteit elkaar ontmoeten. Dankbaarheid voor de elementen, het leven en de processen waar we allemaal onherroepelijk doorheen gaan zijn leidend in haar werk. De manier waarop Jennifer ons mee voert tijdens een concert is uniek, een prachtige mix van ritueel, muziek en spiritualiteit zorgt ervoor dat je naar binnen gaat, dicht bij je gevoel komt en uiteindelijk meezingt en danst met een traan en een lach.

Jennifer zingt in ‘Sing to me’ een ode aan Moeder Aarde ‘Pacha Mama’, zij kan ons als geen ander meenemen in een gebed voor een betere wereld voor al het leven op aarde. Toen wij Circle of Life startten stond Jennifer Ann bovenaan onze lijst en wij zijn dankbaar dat we samen met haar en iedereen in de cirkel deze Earth Day mogen vieren. Vier je met ons mee?

Wat kan je verwachten van de cirkel?

Overdag maken we een Aarde Altaar.
Wij beginnen met het leggen van het Aarde Altaar vanaf 13.00. Er is de mogelijkheid om te helpen of er gewoon bij te zijn. Je kunt op ieder moment tijdens de middag aansluiten. Als je wilt kun je iets uit de natuur meenemen om aan het altaar toe te voegen zoals; bladeren, bloemen, riet, takken of dennenappels. Er is verse kruidenthee en begeleiding in het maken van het altaar. Deze activiteit is vrij toegankelijk en vind buiten plaats tegenover de Salon.

Vanaf 17.30 verwelkomen we je met open armen in de Salon in Ruigoord. Er is heerlijk vegtarisch eten en er is yummie cacao van Jennifer te verkrijgen achter de bar. Daarna kun je je kussentje neerleggen in de zaal en start het programma. Er is ritueel, muziek, dankbaarheid en viering. Hierna hebben we tijd om elkaar te spreken en te inspireren.

Music by Jennifer Ann:
Jennifer Ann is an Award Winning, Meditative Singer Song Writer from Holland/USA with her roots in mantra and medicine music. Her voice is soulful and warm and her fans describe it as a mother’s embrace. She has a background in Kundalini Yoga (2011), Children Yoga (2013) Traditional Yoga and Yoga therapy (2014) and many shamanic teachings from different tribes from around the world. ( O.a Native American, Shuar, Huni Kuin, Yawanawa and Shipibo, since 2007)

www.jenniferannsings.com

Music by Shai Agmon:
Shai is een professionele gitarist en intuïtieve muzikant uit Israël, die sinds enkele jaren in Nederland woont. De gitaar is altijd zijn metgezel geweest in dit leven en leidde hem steeds naar nieuwe werelden en ervaringen, variërend van muziektheater op cruiseschepen, tot muziektherapie in speciaal onderwijs, tot het muzikaal begeleiden van inheemse sjamanen.

Zijn muziek helpt hem om zichzelf uit te drukken en waardevolle verbindingen te leggen. Het is zijn passie om anderen te ondersteunen en te begeleiden in hun reis naar meer zelfexpressie, creativiteit en plezier. Hij werkt op het moment als begeleidend gitarist en gitaarleraar met voornamelijk sound healers, (intuitive) musicians, doulas, en ceremonie begeleiders via zijn online platformen op YouTube & Patreon.

www.shaiguitar.com

Music by Morris Weijers
Morris bespeelde al vanaf jonge leeftijd het slag & percussie werk en heeft zich de laatste 12 jaar meer verdiept en ontwikkeld in de Handpan. In zijn persoonlijke leven is hij naast muzikant ook yoga en sport leraar. Zijn visie en passie is te verbinden met mensen via muziek, gezondheid & spiritualiteit. Geïnspireerd en geïnitieerd door zijn Yoga leraren en door het Hindoeïsme, wil hij via het lichaam, muziek, energie en spirit een brug maken tussen Shiva en Shakti en via moeder aarde met de kosmos.

www.morrisweijers.nl

Music by Irene Rompis
Irene was born in the Netherlands to an Indonesian Menadonese family.
As a professional background vocalist, instrumentalist, dancer and poet
she has performed over the years with several artists live on stage as
in studio recording settings. Fuelled by a belief in the transformative quality of music and expression of sound she channels the essence of sharing her talents nourishing from the heart and soul and always in ceremony to connect with our global community.


Delicious Food by Foodoolounge;
De mannen van Foodoolounge verzorgen voor ons een heerlijke vegetarische maaltijd. Kenmerkend voor hen is hun energieke stijl, hun liefde voor eten en de verrassende en verfijnde smaak combinaties. Als zij het eten komen opscheppen is het altijd een feestje. Misschien ken je ze wel, want ze zijn op menig event van Ruigoord verantwoordelijk voor het heerlijke eten.

Programma
17.30 De Salon gaat open
18.00 Dinner time
19.00 Start programma
20.45 Community time
22.00 Einde

Waar
De Salon, Ruigoord

Tickets
Wij zouden het fijn vinden om met elkaar te eten. Het kaartje voor de avond is exclusief eten. Als je mee wilt eten bestel dan ook een diner kaartje.

Avond kaartje 35 euro
Diner kaartje 15 euro
Avond kaartje voor de kleine portemonnee: 17,50 euro

Dit event wordt georganiseerd door Circle of Life, wij organiseren cirkels op het gebied van natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een mooi concert, een ademsessie, een verdiepende lezing, een warme Ayurveda avond of een ceremonie.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg Circle of Life op Telegram; https://t.me/+p1ywJnsU-mdkZmY0

Of stuur een mailtje naar carlijn@circle-of-life.earth of maartje@circle-of-life.earth

Saturday 22 April 2023 van 18:00 tot 22:00

Salon Ruigoord, Ruigoord 36, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

Wij organiseren cirkels op het gebied van natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling in Bergen en/of op Ruigoord.

In samenwerking met

Global Tribe Circles

Reviews

Danielle Lionarons

Earth Day celebration & Ceremonial concert with Jennifer Ann

Wat een heerlijke avond. Het concert was geweldig als altijd. De zorg van Carlijn en Maartje was wat alles extra bijzonder maakte. Bedankt!

Lees meer

Lottie

Earth Day celebration & Ceremonial concert with Jennifer Ann

Prachtige locatie. Hele mooie helende samenbrengende hartopenende muziek van Jennifer. Mahalo!

Lees meer

Peet De Vries

Earth Day celebration & Ceremonial concert with Jennifer Ann

Heerlijke zenn sfeer ,.. fijne mensen,..magische locatie met hartverwamende zielsmuziek van Jennifer,.. by the way het eten was echt zalig,. Tot snel weer

Lees meer

Earth Day celebration & Ceremonial concert with Jennifer Ann

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 06 Jun. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in EINDHOVEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Wednesday, 05 Jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Saturday, 01 Jun. om 16:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in DEN BOSCH ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Saturday, 04 May. om 19:00
NATARAJ UTRECHT | LIVE: THE WANDERER
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl