Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Outdoor Healing Circle - ZONNEWENDE & SACRED CACAO

Sunday 26 June 2022 van 9:30 tot 13:30

Maastricht, Nederland

Over dit evenement

❤ Tijdens deze ceremonie vieren we de ZONNEWENDE in combinatie met een SACRED CACAO CEREMONIE.

Midzomer is al sinds oudsher het moment om het leven ten volle te vieren en de aarde te danken voor haar overvloed. Alles staat in bloei. De energie is hoog. De dagen zijn lang.

In de dagen rond de zonnewende liggen de leylijnen allemaal op exact dezelfde frequentie op één lijn, waardoor golven van harmonie, vrede en genezing ontstaan. Deze harmonieuze frequenties blijven een paar dagen hangen en helpen ons toegang te krijgen tot hogere dimensies en een hoger bewustzijn.

De makkelijkste manier om toegang te krijgen tot deze energie is door in de natuur te verblijven. 

Ga met ons mee de natuur in om je af te stemmen op de hartslag van onze grote Moederplaneet en haar te bedanken voor wat we mogen ontvangen. Om de volheid van het leven te vieren en je over te geven aan creatieve impulsen, schoonheid en dans.

Ondersteund door de cacao, neemt Maud ons dit keer mee in een oeroud ritueel dat de overvloed zo mooi representeert: het maken van een bloemenmandala.

Een warm samenzijn in de natuur met de elementen, cacao, adem, beweging, aanraking, visualisatie, muziek, stilte…en nog veel meer!

❤ Het is de ervaring van verbinding met onszelf én anderen die ons verlangen naar werkelijk leven bevredigt en bijdraagt aan een lichtvoller leven en een mooiere wereld.

Een oude mythe stelt dat wanneer de aarde uit balans is geraakt en de mensen vooral gericht zijn op materiële bezittingen, de cacaoboon terugkomt om de mensen te herinneren aan wie en wat ze in essentie zijn en hoe ze hun scheppende vermogens in kunnen zetten voor het creëren van (nog meer) harmonie, balans, vreugde, verbondenheid en schoonheid. Die tijd is nu!!

Om die reden organiseren wij in 2022 maandelijks een Healing Circle mét Cacao Ceremonie.

De Healing Circles zijn voor een ieder die verlangt naar een diepgaande verbondenheid met het Leven. Ervaring is niet nodig. Iedereen is welkom!

De Healing Circle in juni wordt gefaciliteerd door Pomme Termond en Maud Buitenwerf en staat in het teken van de ZONNEWENDE & CACAO ❤

❤ ZONNEWENDE / EQUINOX
Dit is de langste dag van het jaar waarop de zon het hoogst aan de hemel staat en we overspoeld worden met méér uren daglicht dan op een van de andere 365 dagen. De zonnewende markeert daarmee het begin van de zomer.

Een magisch moment en tegelijkertijd een belangrijk keerpunt in het heelal én in onze emoties en gevoelens. Maak je op voor een grote portie bewustwording en mooie inzichten die je (weer) volop jezelf laten zijn.

Aanwezig zijn in de natuur met al onze zintuigen volledig open kan dit proces ondersteunen, een relatief ongebruikte maar diepe verbinding met alle levende wezens in ons wakker maken én als spiegel dienen voor wat er in ons omgaat.

De combinatie van cacao en natuur zorgt voor een dubbele helende kracht: de cacao werkt van binnen naar buiten en de natuur van buiten naar binnen.
Deze bijzondere ceremonie helpt het hart verder te openen en is een uitnodiging om (nog) dieper in contact te komen met de natuur met ontspanning, verwondering, plezier, heling en een diepere verbinding met jezelf, anderen en moeder natuur als resultaat.

Volg je hart en lichaam bij elke uitnodiging en vertrouw erop dat je alles zult ontvangen wat je op dit moment nodig hebt.

❤ MEDICIJN VAN HET HART
Cacao wordt in Midden- en Zuid-Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. Ze wordt daar ook wel het ‘elixer van de goden’ genoemd.

Cacao is een medicijn dat bekend staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol. De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart chakra; helpt het hart te openen, nog dieper en bewuster te voelen, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten, ondersteunt bij persoonlijke groei en ontwikkeling en verbindt ons intuïtief met onszelf en de wereld om ons heen.

Daarnaast heeft cacao tal van gezondheidsvoordelen. Het zit vol antioxidanten en mineralen, heeft een positieve invloed op je stemming en immuunsysteem, is goed voor hart en bloedvaten, verlaagd bloeddruk en cholesterol, stabiliseert de bloedsuiker en reguleert de stofwisseling door het omzetten van slechte in goede vetten in ons lijf.

Een cacao ceremonie is een bijzondere ervaring waarbij het drinken van 42 gram rauwe cacao centraal staat. De cacao die bij deze ceremonie gebruikt zal worden is met zorg geteeld in Guatemala en wordt met veel liefde bereid volgens ons eigen favoriete recept.

❤ ERVAAR DE MAGIE VAN CACAO
Tijdens de Healing Circle creëren we samen een ruimte waarin jij in liefde en aandacht kan stilstaan bij wat er in je leeft. Zijn er dingen in je leven die je achter je wilt laten? Zijn er dingen in je leven die je uit wilt nodigen? Waar ben je dankbaar voor?

De cacao ceremonie is een uitnodiging om JA te zeggen tegen het leven. Door het zetten van een intentie, gebruik te maken van ondersteunende technieken en het volgen van een geleide meditatie, maken we optimaal gebruik van de krachtige ondersteuning die cacao ons kan bieden. Resultaat is dat het leven voller, je lichaam gevoeliger en je levenslust groter wordt.

Het programma zal per Healing Circle verschillen, afhankelijk van de energie en behoeften van de groep. We sluiten de Healing Circle af met een gezamenlijke potluck, waarin er ruimte is onze persoonlijke ervaringen en inzichten met elkaar te delen.

❤ PRAKTISCHE INFORMATIE
DATUM: zondag 26 juni
Verzamelen: 9.30
Start ceremonie: 10.00
Sluiten ceremonie: 12.30/13.00
Potluck tot ca. 13.30

KOSTEN: € 22,-
TICKET: https://hipsy.nl/event/2645-healing-circle-zonnewende-cacao
TAAL: Nederlands
PLAATS: omgeving Maastricht (exacte locatie volgt per mail)

VOLGENDE DATA: 17 jul, 24 t/m 30 juli Transformatie Retreat Zwitserse Alpen, 17 t/m 24 september Vrouwen Retreat Sardinie.

LET OP:
Een standaard dosis cacao tijdens een ceremonie is circa 42 gram. In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts, wij geven geen medisch advies.

❤ VRAGEN?
Heb je vragen, stuur dan een PB of een e-mail naar info@emocare.nl.

Telegram: t.me/healingcircleszuidlimburg
Facebook: @healingcircleszuidlimburg

Wij kijken er naar uit je te ont-moeten en samen de magie van cacao te beleven!Lieve groet Pomme & Maud

www.emocare.nl

Sunday 26 June 2022 van 9:30 tot 13:30

Maastricht, Nederland

Over de organisatie

“Verbinding & Levendigheid als basis voor Heling & Transformatie”

LET YOUR BODY SPEAK - Integratieve Psychotherapie & Lichaamsgericht Traumatherapie - Behandeling | Cirkel | Workshop | Training | Retreat

Reviews

Inga Witte

Healing Cirkel - Trauma Release met Body- en Breathwork & Cacao

Bedankt voor de mooie ervaring, de fijne, afgestemde begleiding en de warme en veilige atmosphere! Ik ben blij dat ik er bij was!

Lees meer

Guido Notten

Healing Cirkel - Trauma Release met Body- en Breathwork & Cacao

Zeer mooie cirkel met goede begeleiding en veilige setting..

Lees meer

Mirjan Van der Linden

Women Gathering - Vrouwencirkel SMOKE SAUNA SISTERHOOD

Mooie nieuwe ervaring met film die een tweede keer nog steeds raakte. Fijne verbinding met deze groep vrouwen en prettige begeleiding door Pom en. Claudia.

Lees meer

Outdoor Healing Circle - ZONNEWENDE & SACRED CACAO

Meer evenementen van EMOCARE Embodied Healing

Saturday, 09 Nov. om 09:00
RESET! Woestijn Retreat Sinaï 2024
EMOCARE Embodied Healing
Meerdaagse retraites Stilteretraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 27 Jul. om 19:00
Conscious clubbing - ecstatic rave + cacao ceremony🔥
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Sunday, 21 Jul. om 14:30
Mexicaanse Cacao Ceremonie & Vrouwencirkel in Amsterdam
Elke & Layla
Cacao ceremonie Full Moon Vrouwencirkels
Wednesday, 17 Jul. om 19:00
Cacao, ademreis & live muziek
Anouk & Yora / May & June
Ademwerk Live muziek Cacao ceremonie
Saturday, 24 Aug. om 15:00
The Violet Flame of the Dragon
so’hannah
Ecstatic Dance Blauwe Lotus Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl