Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Courage Academy

De Moed Om Jezelf Te Zijn

Volgen

Over deze organisatie

Wij geloven dat je een liefdevoller, lichter en vreugdevoller leven kunt leiden, vanuit ontspanning en vrijheid en een gevoel van jezelf zijn en verbonden zijn met alles.

Wij geloven dat je mag verdwalen in wat je verteld wordt over wie je moet zijn, hoe je eruit moet zien en wat je wel en niet moet doen, geloven, voelen en zeggen, om juist vanuit die plek van je niet jezelf voelen de vraag te stellen “Wie ben ik?”

Dan begint het avontuur van jezelf durven omarmen, in al je compleetheid, je lichte en je schaduw kanten, je fysieke, mentale, emotionele en energetische zelf. Dan begint de reis naar een bezielde versie van jezelf, van het openvouwen van je leven, van het ontdekken van je eigen stem, je diepere waarheid, je liefde, je ontvankelijkheid en je plek in deze wereld en beyond.

Ons geloof is een diep weten, omdat we deze reis gemaakt hebben en aan het maken zijn. We staan zelf midden in dit avontuur dat leven heet.

Ons geloof is ook een diep niet-weten omdat we vanuit die openheid de magie van het leven uitnodigen en mogen ontvangen en ervaren.

Dat is van waaruit wij werken om je te begeleiden op de reis van jezelf naar jezelf. De reis is je bestemming.

Lees meer

Evenementen van Courage Academy

Friday, 06 Jan. om 19:00
Drakenreis
Courage Academy
Energiewerk Healing Lichtwerk
Wednesday, 11 Jan. om 13:30
Moedige Opstellingen 11 januari
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Sunday, 12 Feb. om 09:30
Moedige Opstellingen 12 februari
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Wednesday, 08 Mar. om 13:30
Moedige Opstellingen 8 maart
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Sunday, 09 Apr. om 09:30
Moedige Opstellingen 9 april
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Wednesday, 07 Jun. om 13:30
Moedige Opstellingen 7 juni
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk

Dit zeggen anderen over
Courage Academy

Nico Van Schaik
Moedige Opstellingen 7 december

Wat een prachtige en helende reis mochten we met z'n allen maken! De begeleiding voelde gedragen en veilig. Daardoor was er ruimte om met de nieuwe energieën te kunnen werken.

Lees meer
08 December 2022 om 16:56
Myra Pieters
Moedige Opstellingen 9 november

Een indrukwekkende ervaring van grote afgestemdheid op het veld waardoor de wijsheid daarvan totaal tot haar recht kwam. Heel bijzonder.

Lees meer
10 November 2022 om 19:20
Aiste Adelhart Toorop
Moedige Opstellingen 9 november

Prachtige opstelling! Zeer aangename omgeving met begeleiders die enorm goed in hun vak zijn . Ik heb enorm veel heling ervaren en zou ik iedereen deze organisatie aanraden.

Lees meer
10 November 2022 om 18:03
Johanneke Van der Kooij
Moedige Opstellingen: Themadag Zielsmissie - 4 november

Prachtige ervaring! Mooie verscheidenheid aan opstellingsoefeningen (zowel 1 op 1 als in een drietal als voor de groep met volle aandacht voor jou), waarbij diverse inzichten naar boven kwamen. Er was genoeg ruimte tussendoor om tot jezelf te komen. Jacqueline en Christoff zijn fijne begeleiders, die alle aandacht hebben voor het veld. Liefs, Johanneke

Lees meer
06 November 2022 om 14:37
Maartje S
Moedige Opstellingen: Themadag Zielsmissie - 4 november

Wat een mooie dag was dit. Alles klopte: fijne begeleiding, fijne deelnemers, de openheid die er meteen was, heel bijzonder. En wat een mooie opstellingen hebben we gedaan met daarbij prachtige inzichten over het pad van onze ziel. Ook een fijne ruimte en energie, een echte aanrader voor wie meer wil ontdekken over zichzelf. Een van de deelnemers zei heel treffend: ik heb via de andere deelnemers meer van mezelf mogen zien en ontdekken. Mooi. Dankjewel Jacqueline en Christophe

Lees meer
05 November 2022 om 12:43
Agnita Bok
Moedige Opstellingen: Themadag Voelen - 14 oktober

Een prachtige dag, die liefdevol werd begeleid door Jacqueline en Christophe. Fijn ook dat we zelf onze inbreng hadden in het programma. De opbouw naar de opstellingen was zorgvuldig en grondend. Hierdoor was er ruimte voor zeer diepgaande en helende opstellingen.
Fijn om deze dag zo te hebben mogen ervaren.

Lees meer
18 October 2022 om 17:46
Ingrid Wennekes
Moedige Opstellingen: Themadag Voelen - 14 oktober

Christophe & Jacqueline zijn twee hele fijne en professionele mensen. We zijn op deze dag op een enorm diep niveau gekomen. Dat kan alleen maar onder hele goede begeleiding en in het volste vertrouwen. Echt een aanrader als je door wat lagen bij jezelf heen wilt breken.

Lees meer
16 October 2022 om 10:24
Tony Rook
Moedige Opstellingen 5 oktober

Een fijne middag met mooie mensen. Professioneel en liefdevol begeleidt door Jacqueline en Christophe. Ik kom zeker weer als ik in de buurt ben.

Lees meer
07 October 2022 om 19:07

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ademcirkel Cacao ceremonie Klankbad
I help people regain their energy & vitality with Breathwork so they can heal their body & mind and have more confidence, balance and purpose.
Biodanza
Dans en Leef verzorgt sinds 2013 biodanzaworkshops en andere dansevenementen. Meestal met Geny Wuestman als bevlogen, vrije en speelse biodanzadocent.
Vrouwen workshops
www.womensalchemy.nl
LUZ ✨WE ARE THE LIGHT yoga ✧ ademwerk ✧ WHM ✧ ceremonies Lichte, moderne, industriële en zeer ruime studio in Roermond. Come and sparkle with us!
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl