Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit

Sunday 21 April 2024 van 10:00 tot 17:00

Center de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven, Netherlands

Over dit evenement

Hoeveel houd je van jezelf? Hoeveel eigenwaarde ken je jezelf toe? Hoe is je verhouding met je lichaam en seksualiteit? Hoe is je liefdesrelatie met je partner? Hoe verhoud je tot een ander in een liefdesrelatie? Voel je bindingsangst of verlatingsangst? Laat je de ander dichtbij komen of houd je afstand? Hoe is het met geven en ontvangen? Spreek je je uit wanneer je dat wilt? Hoe zit het met gelijkwaardigheid en (zelf)vertrouwen in je relatie? Kan je je overgeven aan het liefdesspel? Kan je genieten van seksualiteit of zit er schaamte of angst op? In hoeverre geef je ruimte aan jezelf en je verlangens in de liefde en seksualiteit?

Heb je persoonlijke vragen rondom deze thema’s van (zelf)liefde en seksualiteit en ben je op zoek naar verdiepende inzichten voor jezelf, heling, en meer stromende levensenergie, dan ben je van harte welkom tot zelfonderzoek op deze Themadag.

Je hoeft niet per se in een relatie te zitten of je partner mee te nemen en dat mag natuurlijk wel 🙂.

OPSTELLEN
We werken door het creëren van een liefdevolle bedding & het openen van het kwantumveld waarin alles met elkaar verbonden is. In verschillende systemische oefeningen gaan we elementen die te maken hebben met liefde & seksualiteit opstellen in de ruimte. We gaan intuïtief contact maken met de energie van het element waarvoor we staan opgesteld, waarbij we ruimte geven aan voelen & beweging, minder denken, en een gebalanceerd gebruik van stilte & woorden. Zo ontdekken we hoe de elementen (liefde, seksualiteit, personen, emoties, lichaamsdelen e.d.) zich tot elkaar verhouden en wat zichtbaar, gevoeld en geuit mag worden. Alles mag er daarbij zijn en erkend worden. Door dit zichtbaar maken kunnen we goed doorvoelde inzichten ontvangen en heling & transformatie ervaren.

DETAILS
We hebben deze dag ruimte voor tien deelnemers. Ervaring hebben met opstellen mag, maar is niet vereist.
Voel jij de moed in jezelf opborrelen om systemisch naar liefde & seksualiteit te kijken? Wees welkom & meld je bij ons aan door een kaartje te kopen.
We hanteren voor deze dag drie prijzen afhankelijk of je een laag, midden of hoger inkomen hebt: €135 - €155 - €175 incl. BTW.
10% van het hogere tarief doen we in een pot voor iemand met weinig financiële middelen die we daarmee een sessie aan kunnen bieden.
De ruimte waarin we werken is schoenvrij, dus neem lekkere sokken mee. Kleding in laagjes kan ook handig zijn. Tijdens een opstelling kun je het erg koud krijgen of juist heel warm. Inloop is vanaf 9:45 uur. Wij zorgen voor water, thee en lekkers, je lunch verzorg je zelf.

Heb je nog een vraag of je wil je ons leren kennen, je kunt ons bereiken via connect@courageacademy.nl, 06-26706887 (Jacqueline) & 06-28060925 (Christophe).

Naast deze themadagen, kun je bij ons ook terecht voor onze Moedige Opstellingsmiddagen en voor een privé duo-opstelling. Bij die laatste begeleiden wij met z’n tweeën jouw opstelling; één van ons als hoofd-opsteller, de ander als representant. Dit kan fijn zijn wanneer je werken in een groep nog wat spannend vindt en extra veiligheid en vertrouwelijkheid verlangt. We vragen hiervoor €250, €300 of €350 incl. BTW.
Werk je liever met één van ons, dan kan dat ook. Daarvoor vragen we €155, €195 of €245. Een privé opstelling kan een goede start zijn van een coach-traject.
Ook kunnen we een team- of organisatie-opstelling begeleiden.

Verder vind je hier een overzicht van de andere activiteiten die Courage Academy aanbiedt: https://www.courageacademy.nl/agenda/

We zien je graag!

Hartegroet,

Christophe & Jacqueline

Wil je meer over ons weten, dat kan op onze website www.courageacademy.nl Hier kun je ook het e-book De Moed Om Jezelf Te Zijn kunt opvragen en je aanmelden voor een toekomstige nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/courageandcoaching en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/67297210

Ben je coach?
Wij bieden vanuit de MARK Academy ook bijscholing Opstellen & Systemisch Werk voor coaches.

We hebben onze opleidingen & trainingen gevolgd bij de Academie voor Opstellingen, bij Interakt en bij Wel Opstellingen. Daardoor gebruiken we een mix van het Klassieke Opstellen, het Nieuwe Opstellen & de IOPT-methode. We hebben onszelf opgesteld, onderzocht en de ruimte gegeven om te groeien en ook die ervaring nemen we graag mee in het opstellen van jouw vraag.

(Foto: David Cohen - Unsplash)

Sunday 21 April 2024 van 10:00 tot 17:00

Center de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven, Netherlands

Over de organisatie

De Moed Om Jezelf Te Zijn

In samenwerking met

Jacqueline Hameetman Coaching en Trainingen

Reviews

Stephanie De witte

Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit

We hebben zulke liefdevolle en professionele begeleiding ontvangen in het ontwarren van verstrikkingen die in onze seksuele energie opgeslagen waren. Ik voel nu meer vertrouwen om het te laten zijn, zodat ik mij veilig kan verbinden met mijn partner. Ook voel ik nog meer onvoorwaardelijk liefde tussen ons stromen; wij gaan voor elkaars seksuele levensenergie zorgen en elkaar daarin supporten. Deze opstellingdag met Christophe en Jacqueline zijn daar cruciaal in geweest. Diepe dank voor jullie veilige begeleiding.

Lees meer

Monique Van Gelder

Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel

Wederom een ‘bevrijdende’ ervaring begeleid door 2 prachtige mensen die ook samen een mooi en warm team zijn ! Dankjulliewel 🙏🏻❤️😘

Lees meer

Frederieke

Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel

Wow, wat een prachtige ervaring. Ik heb met een traan en een lach spanning kunnen loslaten waarvan ik niet wist dat ik het in mijn lichaam vasthield. Dank voor deze prettige, liefdevolle en helende begeleiding Christophe en Jacqueline. Ik ben dankbaar dat ik mijzelf een stukje verder heb kunnen helen.

Lees meer

Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit

Meer evenementen van Courage Academy

Sunday, 19 May. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 26 May. om 10:00
Familieopstellingen dag 26 mei (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Friday, 03 May. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Thursday, 25 Apr. om 19:00
Small group Kundalini Activation
Kap by Liz
Kundalini activatie Energiewerk Kundalini
Thursday, 27 Jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl