Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moedige Opstellingen 4 november

Saturday 04 November 2023 van 10:00 tot 16:30

Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn

Over dit evenement

Durf jij te kijken zonder oordeel
Uit te nodigen wat er is
Het niet-weten zolang mogelijk uit te houden
Je kijkt niet, maar ziet
Je hoort niet, maar luistert
Je bent gewaar
Je neemt waar

Wanneer je ervaart dat je niet helemaal jezelf bent, je meer het leven van een ander lijkt te leven, je je geblokkeerd voelt of je wilt onderzoeken waarom situaties zich blijven herhalen in je leven, waarom gedragspatronen blijven terugkomen, of waarom bepaalde vragen of gevoelens in jou blijven bestaan…...
...dan kan een opstelling helder voor je maken wat eronder dat alles ligt, onbekende stukken naar het licht brengen en je levensenergie weer in beweging brengen.

In een opstelling kun je verlangens inbrengen die gaan over de relatie met jezelf, je behoeftes, je gevoelens, je gezondheid, je man of vrouw zijn en de balans daartussen, jezelf klein of groot maken, en zelfliefde. Over relaties met anderen, je kinderen, je partner(s), je familie e.d. Over je werk en over geld. Over keuzes maken. Over de liefde. Over je plek in de wereld en in het grotere geheel. Over spiritualiteit, jouw groei en jouw essentie.

Samen met jou brengen we je vraag in beeld door de andere aanwezige personen, als representanten, op te stellen in de ruimte. Zo ontdekken we hoe de elementen (personen, emoties, lichaamsdelen e.d.) die met jouw verlangen verbonden zijn zich tot elkaar verhouden en wat zichtbaar, gevoeld en geuit mag worden. Alles mag er daarbij zijn en erkend worden. Door dit zichtbaar maken ontvang je goed doorvoelde inzichten op je vraag, kunnen er hulpbronnen aan het licht komen en ontstaat de mogelijkheid voor heling & transformatie, om van daaruit liefdevoller & krachtiger in je leven te staan, op de juiste plek.

Een representant is een persoon die intuïtief contact maakt met de energie van het element waarvoor hij of zij staat opgesteld, vanuit het principe dat in het kwantumveld alles met elkaar verbonden is. Je wordt als representant nooit zomaar opgesteld - vaak is er een raakvlak met een thema dat bij jou zelf speelt. Daardoor kun je ook als representant verdieping & transformatie ervaren.

We werken door het openen van het veld & het creëren van een liefdevolle bedding waarin we ruimte geven aan voelen & beweging, minder denken, en een gebalanceerd gebruik van stilte & woorden. Wanneer je het contact met je lijf, je emoties en je behoeftes verbetert, gaat je levensenergie weer stromen en ontstaat er meer ruimte om je eigen pad te lopen.

We hebben deze dag ruimte voor drie vragen om op te stellen. Wil je een verlangen inbrengen en heb je nog niet eerder een opstelling ervaren, dan willen we je vragen eerst een keer te representeren. Als representant is ervaring wenselijk en niet vereist.

Voel jij de moed in jezelf opborrelen om systemisch naar een levensvraag van jou te kijken? Wees welkom & meld je bij ons aan door een kaartje te kopen.
Voor het opstellen van een persoonlijk thema hanteren we drie prijzen voor een laag, midden of hoger inkomen: €155 - €195 - €245 incl. BTW.
Als je als representant komt, dan vragen we daarvoor €22, €44 of €66 incl. BTW.
20% van het hogere tarief doen we in een pot voor iemand met weinig financiële middelen die we daarmee een sessie aan kunnen bieden.
De ruimte waarin we werken is schoenvrij, dus neem lekkere sokken mee. Inloop is vanaf 9:45 uur. Wij zorgen voor water, thee en lekkers, je lunch verzorg je zelf.

Heb je nog een vraag of je wil je ons leren kennen, je kunt ons bereiken via connect@courageacademy.nl, 06-26706887 (Jacqueline) & 06-28060925 (Christophe).

Naast deze open opstellingsdagen, kun je bij ons ook terecht voor een privé opstelling. Daarbij begeleiden wij met z’n tweeën jouw opstelling; één van ons als hoofd-opsteller, de ander als representant. Dit kan fijn zijn wanneer je werken in een groep nog wat spannend vindt en extra veiligheid en vertrouwelijkheid verlangt. We vragen hiervoor €250, €300 of €350 incl. BTW.
Werk je liever met één van ons, dan kan dat ook. Daarvoor vragen we €155, €195 of €245. Een privé opstelling kan een goede start zijn van een coach-traject.
Ook kunnen we een team- of organisatie-opstelling begeleiden.

Verder vind je hier een overzicht van de andere activiteiten die Courage Academy aanbiedt: https://www.courageacademy.nl/agenda/

We zien je graag!

Hartegroet,

Christophe & Jacqueline

Wil je meer over ons weten, onze nieuwe website is klaar!🙂 Neem een kijkje op www.courageacademy.nl - waar je ook het e-book 'De Moed Om Jezelf Te Zijn' kunt opvragen en je kunt aanmelden voor een toekomstige nieuwsbrief.
Je kunt ons ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/courageandcoaching en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/67297210

Ben je coach?
Wij bieden vanuit de MARK Academy ook bijscholing Opstellen & Systemisch Werk voor coaches. Er zijn drie tweedaagse modules:
*Optimaal Vitaal via Systemisch Werken - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../optimaal-vitaal.../
*Systemisch Werken als Coach - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../systemisch.../
*Vitaal Ondernemerschap onder de Systemische Loep - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../vitaal.../
We hebben onze opleidingen & trainingen gevolgd bij de Academie voor Opstellingen, bij Interakt en bij Wel Opstellingen. Daardoor gebruiken we een mix van het Klassieke Opstellen, het Nieuwe Opstellen & de IOPT-methode. We hebben onszelf opgesteld, onderzocht en de ruimte gegeven om te groeien en ook die ervaring nemen we graag mee in het opstellen van jouw vraag.

(Foto: Patrick Hendry - Unsplash)

Saturday 04 November 2023 van 10:00 tot 16:30

Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

De Moed Om Jezelf Te Zijn

Reviews

Igno Ketelaars

Moedige Opstellingen 9 juli

Een hele bijzondere ervaring waarbij ik inzicht heb gekregen in een vraag waar ik al langere tijd mee worstelde. Ik ben uiterst dankbaar dat ik dit mocht delen met de lieve representanten en de bezielende leiding van Christophe en Jacqueline. 5 hartjes!

Lees meer

Nandy Van Ark

Moedige Opstellingen 9 april

Een bijzondere samenkomst op 1e Paasdag met mooie openhartige liefdevolle mensen, waar ik met dankbaarheid op terug kijk. 🙏

Lees meer

Sacha

Moedige Opstellingen 18 maart

Liefdevol, 100% aandacht en prachtige energie. Eerste ervaring als representant: voelde mij gezien, gewaardeerd, vertrouwd en vrij. Christoph en Jacqueline coachen met zoveel warmte en echtheid! Dankbaar voor deze reis.

Lees meer

1. Choose your tickets
Vraagsteller Laag Tarief Almost sold out

Heb je geen opstellingservaring, kom dan eerst een keer representeren.

€ 155,00
Including service fee
Vraagsteller Midden Tarief Almost sold out

€ 195,00
Including service fee
Vraagsteller Hoog Tarief Almost sold out

20% van dit tarief doen we in een pot zodat we iemand met weinig financiële middelen een sessie aan kunnen bieden.

€ 245,00
Including service fee
Representant Laag Tarief

Om te komen representeren is geen opstellingservaring vereist.

€ 22,00
Including service fee
Representant Midden Tarief

€ 44,00
Including service fee
Representant Hoog Tarief

20% van dit tarief doen we in een pot zodat we iemand met weinig financiële middelen een sessie aan kunnen bieden.

€ 66,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Moedige Opstellingen 4 november

Meer evenementen van Courage Academy

Wednesday, 27 Sep. om 13:45
Family Constellations in English
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Saturday, 30 Sep. om 10:00
Moedige Opstellingen 30 september
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Wednesday, 11 Oct. om 13:45
Moedige Opstellingen 11 oktober
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Saturday, 14 Oct. om 10:00
Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 08 Oct. om 14:30
Kundalini activatie - Early bird 33€
Wild Goddess
Soundhealing Energiewerk Kundalini activatie
Friday, 06 Oct. om 19:00
Kundalini NRGY & Inner Essence - SELFLOVE JOURNEY
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Friday, 12 Jan. om 19:30
Dag oud, Hallo nieuw jaar ✨
Liefdevolle energie
Klankschalen Energiewerk Reiki
Sunday, 01 Oct. om 14:00
shamanic energy healing maastricht
Esther Ausems
Energiewerk Healing Kundalini activatie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl