Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sound-Heart

Optredens, workshops en individuele sessies rondom De Kunst van Intuïtief Musiceren en Intuïtieve ontwikkeling en bewustzijnsgroei.

Volgen

+31629626132

regio Den Bosch

Bezoek de website

Evenementen van Sound-Heart

Sunday, 29 Sep. om 09:30
Klankconcert Marc & Frank en gast
Qigongles Rosmalen
Klankreis Ligconcert Live muziek
Sunday, 27 Oct. om 09:30
Klankconcert Marc & Frank en gast
Qigongles Rosmalen
Klankreis Ligconcert Live muziek
Sunday, 24 Nov. om 09:30
Klankconcert Marc & Frank en gast
Qigongles Rosmalen
Klankreis Ligconcert Live muziek
Sunday, 22 Dec. om 09:30
Klankconcert Marc & Frank en gast
Qigongles Rosmalen
Klankreis Ligconcert Live muziek
“Als de ogen beginnen te twinkelen, weet ik dat de Ziel geraakt is.”

Over de organisatie

Vanuit zijn onderneming Sound-Heart organiseert veelzijdig musicus Frank Francesco Jenniskens allerlei muzikale activiteiten waarbij hij vorm geeft aan zijn unieke talent om vanuit intuïtieve afstemming en inspiratie klank te geven aan wat er wil klinken.
Ook verzorgt hij workshops en individuele sessies rond Intuïtieve Ontwikkeling en Bewustzijnsgroei gebruik makend van muzische werkvormen en energiewerk.

"Ooit als violist in mijn vroege jeugd begonnen en rond mijn 16e geraakt door het intuïtief musiceren, zijn er later vele instrumenten uit vele culturen van over de hele wereld op mijn pad gekomen: Native American fluiten, de altviool, zingende zaag, grote Chinese gong, klankschalen, gongdrum, de conchaschelp en natuurlijk mijn eigen stem.

Vanuit mijn veelzijdige achtergrond als organisatieadviseur en staflid van een bezinningscentrum rond zingeving en burn-outherstel verzorg ik ook workshops en individuele sessies rondom Intuïtieve ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Daarbij zet ik tal van muzische werkvormen in.

Als uitvoerend musicus verzorg ik Klank(lig)reizen, Aubades bij u Thuis, Kunst Verklankingen en meditatieve improvisaties bij uitvaarten of ceremonies. Daarnaast speel ik regelmatig mee bij mantra-avonden (o.a. met Jelle Schipper en Josien van Mens (https://www.facebook.com/jelle.schipper.3), klankceremonies en treed ik in het hele land op met de theaterband "Jong van Geest" (https://www.jongvangeest.nu/).

Meer info: www.sound-heart.nl of https://www.facebook.com/frank.jenniskens.7

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Sound-Heart

 • Tessa
  Zomerse Klank(lig)reis maandag 21 augustus: "Apotheose"

  Fantastische beleving. Buiten de mooie ambiance die een bijzondere sfeer bracht, was het een avond omringt met mooie mensen die prachtige muziek verzorgden. Drie uur om te ervaren wat de mooie klanken doen, meezingen, muziek maken of gewoon kijken en zijn. Het is een aanrader met ‘even niets’ en daardoor heel veel. Dank!

  Lees meer
  22 August 2023 om 17:38
 • Willy Hensen
  Zomerse Klank(lig)reis en stemwerk maandag 7 augustus

  Genoten. Heerlijk om me mee te laten voeren op de klanken en de ritmes. Start heeeel fijn met voor mij bekende mantra’s 🤩🙏, meditatie en de zachte start met dst bijzobdere Indiase instrument in D/A.(Dorisch? Zang van de 2 dames zo mooi op elkaar afgestemd en prachtige stemmen. Overgangen van typen muzirk soms abrupt en even terughalend maar ik kon het zo weer loslaten en me verder mee laten voeren… dank jullie wrl

  Lees meer
  08 August 2023 om 11:04
 • Jeanette Bos
  Zomerse Klank(lig)reis en stemwerk maandag 7 augustus

  Prachtig, ontroerend, diepgaand en ontzettend liefdevol. Een aanrader voor iedereen.

  Lees meer
  08 August 2023 om 10:43
 • Emma Coppieters
  Francesco's Intuïtieve Klank(lig)reis in Arnhem

  Frank verzorgde met al zijn liefde voor mens en muziek een hele fijne klankreis die me volledig vervulde. Spiritueel zonder zweverig te worden. Aanrader!

  Lees meer
  07 May 2022 om 11:33

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Evenementen en bijeenkomsten in eenheid
Live muziek
Roger Spees is intuïtief pianist, muzikale alchemist, instant componist en zielsresonantie gids voor unieke helende resonante klankreizen
Meerdaagse retraites
www.unveilingintimacy.com
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl