Sound-Heart

Optredens, workshops en individuele sessies rondom De Kunst van Intuïtief Musiceren en Intuïtieve ontwikkeling en bewustzijnsgroei.

Over deze organisatie

Vanuit zijn onderneming Sound-Heart organiseert veelzijdig musicus Frank Francesco Jenniskens allerlei muzikale activiteiten waarbij hij vorm geeft aan zijn unieke talent om vanuit intuïtieve afstemming en inspiratie klank te geven aan wat er wil klinken.
Ook verzorgt hij workshops en individuele sessies rond Intuïtieve Ontwikkeling en Bewustzijnsgroei gebruik makend van muzische werkvormen en energiewerk.

"Ooit als violist in mijn vroege jeugd begonnen en rond mijn 16e geraakt door het intuïtief musiceren, zijn er later vele instrumenten uit vele culturen van over de hele wereld op mijn pad gekomen: Native American fluiten, de altviool, zingende zaag, grote Chinese gong, klankschalen, gongdrum, de conchaschelp en natuurlijk mijn eigen stem.

Vanuit mijn veelzijdige achtergrond als organisatieadviseur en staflid van een bezinningscentrum rond zingeving en burn-outherstel verzorg ik ook workshops en individuele sessies rondom Intuïtieve ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Daarbij zet ik tal van muzische werkvormen in.

Als uitvoerend musicus verzorg ik Klank(lig)reizen, Aubades bij u Thuis, Kunst Verklankingen en meditatieve improvisaties bij uitvaarten of ceremonies. Daarnaast speel ik regelmatig mee bij mantra-avonden (o.a. met Jelle Schipper en Josien van Mens (https://www.facebook.com/jelle.schipper.3), klankceremonies en treed ik in het hele land op met de theaterband "Jong van Geest" (https://www.jongvangeest.nu/).

Meer info: www.sound-heart.nl of https://www.facebook.com/frank.jenniskens.7

Lees meer
“Als de ogen beginnen te twinkelen, weet ik dat de Ziel geraakt is.”

Evenementen van Sound-Heart

Friday, 07 Oct. om 19:30
Francesco's Herfst Intuïtieve Klank(lig)reis
Sound-Heart
Klankbad gongbad Klankreis-Soundbath

Dit zeggen anderen over
Sound-Heart

Emma Coppieters
Francesco's Intuïtieve Klank(lig)reis in Arnhem

Frank verzorgde met al zijn liefde voor mens en muziek een hele fijne klankreis die me volledig vervulde. Spiritueel zonder zweverig te worden. Aanrader!

Lees meer
07 May 2022 om 11:33

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Adem
Ontdek jezelf te zijn en jezelf te accepteren. Jij bent uniek en mooi zoals je bent. Ervaar rust en ruimte in jezelf door het helen van oude stukken.
Klankbad Klankschalen
Organisatie voor mindfulness events en het geven van klankmassages
Energiewerk Systemisch werk Healing
Breng jouw Zielsverlangen de wereld in met lichtbrenger, hartopener en zangeres Marije: privé coaching & retraites (NL/FR), ligconcerten & workshops.
Ecstatic Dance
Wij zijn de originele Ecstatic Dance Breda, geïnspireerd door en met toestemming van de Ecstatic Dance Community Foundation, San Francisco.
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl