Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De Muzikale omElsing

Zondag 21 juli 2024 van 11:30 tot 12:45

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Over dit evenement

Universum betekent letterlijk één lied. Laat ons harmoniseren in een warm bad van muziek en zang. Door samen te zingen of te luisteren. En stil te zijn. In Mariakapel Coudewater ontdek je hiervoor een fijne bedding en een betoverende akoestiek. Ervaar de magische setting van deze krachtplek.

Welkom bij de derde editie van De Muzikale omElsing. We komen samen in een zangcirkel in de prachtige Mariakapel in Rosmalen. Els neemt je mee in een warm bad van haar Nederlandstalige liedjes, mantra’s en soms improviserend zingen. Schitterend instrumentaal omlijst door Frank Francesco Jenniskens ( www.sound-heart.nl ) en Marloes van Houtert ( www.opjouwpodium.nl ) met o.a. viool, fluit, piano en stem. Je kunt meezingen of je gewoon heerlijk door de klanken onder laten dompelen. Tussendoor laten we de stilte toe.

Er staat ons een nieuw intens hoogtepunt te wachten tijdens de volle maan, die deze dag om 12:20 uur op haar volst is. Tijdens volle maan staat de maan dichter bij de aarde, waardoor er een hogere maanenergie is. Dit maakt ons onrustig en emotioneler, en zorgt voor een verminderde aanmaak van melatonine. Dit is het hormoon dat ons slaperig maakt.

Verwacht deze periode niet alleen onrustige nachten, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen gaan helpen. De volle maan biedt een unieke gelegenheid om te verbinden met onze vrouwelijke kracht. Die overigens ook in mannen aanwezig is. Door je bewust af te stemmen op de energie van de maan en het samen klanken, kan een diepere verbinding met jezelf en een dieper gevoel van vrede ontstaan.

Zo beoefenen we samen één van de grondbeginselen uit de yogatraditie: Samtosha. Te-vrede-nheid ervaren met wat nu is. Of je nu zingt of je onderdompelt, samen creëren we een veld van vrede, waarin we rusten. Je voelt je gedragen en deel van een groter geheel.

programma

11:00 inloop met thee
11:30 start
12:15 maanmeditatie
12:45 afronding

Praktische informatie

Trek gemakkelijke zittende kleding aan. Neem zelf een omslagdoek/deken en warme sokken mee. Deelname per sessie v.a. € 17,50 (excl. servicekosten). Bestel je tickets hier vast, of kom spontaan binnenlopen. Dan betaal je ter plekke contant of via Tikkie. Parkeren kan bij restaurant CW de Boerderij of op de parkeerterreinen op het landgoed. Gelieve niet in de bermen te parkeren. Bij mooi weer zitten we buiten. Denk dan om iets ter bescherming tegen muggen.

Zondag 21 juli 2024 van 11:30 tot 12:45

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Over de organisatie

“Elk lied, elke lach is als een ode aan het universum”

Tovert zowel een innerlijke als een uiterlijke glimlach tevoorschijn. lachworkshop | lachmeditatie | lachwandeling | ZINGgeving | muzikale omElsing

In samenwerking met

Mariakapel Coudewater

Op jouw podium-praktijk voor ademcoaching

Reviews

Jolanda De Rooij

Lach Wandeling Heusden Vesting

Het ontvangst was al prettig, koffie met gebak. Een moment om even te landen en elkaar te ontmoeten. Vervolgens wandelden we door en om Heusden waar we allerlei leuke oefeningen deden. Het was een super leuke ochtend, een beetje uit de comfort zone, maar door het enthousiasme van Els werd je volledig meegenomen in de lach. Nogmaals kei leuk en voor herhaling vatbaar, de hele dag nog nagenietend!

Lees meer

Janien Hendriks

Lachyoga & -meditatie

Voor mij een nieuwe ervaring, enthousiaste Els heeft alles uit de kast gehaald om mij de vreugde vh ontspannen lachen te laten ervaren Ik vond t erg moeilijk om me te laten gaan.

Lees meer

Esther Booy

De Muzikale omElsing

Op het moment dat Els haar keel opende om te gaan zingen sprongen de tranen in mijn ogen Wat wist je mij te raken met je stem. In combinatie met orgel en viool en in die ruimte was magisch !!

Lees meer

De Muzikale omElsing

Meer evenementen van Els Pfann

Maandag, 09 sep. om 14:00
Lachyoga & -meditatie
Els Pfann
Lachyoga Playfulness Verbinding
Maandag, 16 sep. om 14:00
Lachyoga & -meditatie
Els Pfann
Lachyoga Playfulness Verbinding
Zaterdag, 21 sep. om 19:30
Muzikale omElsing: mantra concert
Els Pfann
Mantra zingen Zangcirkel Meditatie
Maandag, 23 sep. om 14:00
Lachyoga & -meditatie
Els Pfann
Lachyoga Playfulness Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 05 okt. om 20:00
Doorway to Silence: Dana Devi, Tammo Heikens & Terence Samson
PeaceConcerts
Mantra zingen Muziekavond Live muziek
Zaterdag, 25 jan. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in MIDDELBURG ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Woensdag, 18 sep. om 20:00
Forrofiá: Forró live band from Brazil
Forró Nimma
Live muziek Optreden
Donderdag, 20 feb. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in UTRECHT ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl