Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Rock my moon

TheI pleasure of being in a body! Holistic EMDR - sexual healing - Golden DNA activation - temple arts - 15D Aura/ Karma/ Seals Clearing

Volgen

0641977020

Centrum de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Rock my moon

Saturday, 21 Oct. om 10:30
Cosmic Lover series (3 weekends)
Rock my moon
Embodiment Spirituele ontwikkeling Kundalini
Saturday, 21 Oct. om 10:30
Cosmic Lover: the activation
Rock my moon
Kundalini Inwijdingen Conscious Sexuality
Saturday, 10 Feb. om 10:00
Eros half jaar training
Rock my moon
Familieopstellingen Lichaamswerk Therapie
“'The pleasure of being in a body' Ontdek de onschuld van je seksuele essentie!”

Over de organisatie

Ik werk rond twee pijlers: Het opruimen van blokkades en patronen die je niet meer dienen & het toelaten van diepe ontspanning in jezelf en in contact met de ander. Ik werk in individuele sessies, met koppels of trainingen en workshops.

In de Eros trainingen ontdek jij welke patronen je niet meer dienen, hef je blokkades op en maak je ruimte voor jou levensenergie om te stromen en ruimer te worden. Je legt een nieuwe basisimprint neer rondom seksualiteit, je leert nieuw gedrag aan in je volwassen relaties en ontdekt de spirituele laag je van je seksualiteit. De drie verschillende Eros trainingen zijn bedoeld als opeenvolgende reeks, maar ook los te volgen.

In de Cosmic lover serie ontdek je de helende kracht van je seksualiteit. Onze seksualiteit is verbonden met onze levensenergie. En als we deze uitlijnen met de universele en aardse bron, ontstaat een krachtig helend veld. Dat we kunnen inzetten voor onzelf en anderen.

In de Rock Your '...' workshops neem ik je mee op avontuur in je eigen lichaam. Je ont-dekt en activeert je zintuigen, zakt dieper in je lijf, om de stroom van jou seksuele energie meer en meer te belichamen. Deze workshops zijn zeer geschikt als je verdieping en verruiming zoekt van je volwassen seksualiteit.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Rock my moon

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vrije Dans Ecstatic Dance Dansmeditatie
Dansklooster organiseert, Workshops, Ceremonies, Dansdagen en Retraites. EcstaticDance Alkmaar EcstaticDanceBeach StrandDansen zijn er onderdeel van
Ecstatic Dance
Elke 2e zondagochtend en elke 4e vrijdagavond van de maand. Laat je leiden door de muziek van de dj en kom in een echte dansflow. Dans je mee?
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
We welcome you to come dance with us: we create beautiful ceremonies, great DJ´s and amazing spaceholders https://www.ecstaticdanceamsterdam.com
Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl