Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lydia Kleiter Holistisch Therapeut

Ik help je om weer terug te komen bij je kern, dat lichtpunt dat altijd schijnt waardoor je volledig in je kracht komt te staan.

Volgen

0611435131

Berg en Terblijt

Niet beschikbaar

Evenementen van Lydia Kleiter Holistisch Therapeut

Uitverkocht
Saturday, 22 Jun. om 13:00
Release / Loslaten
Lydia Kleiter Holistisch Therapeut
Ritueel Klankreis-Soundbath Bewustzijnsontwikkeling

Over de organisatie

Ik help je als holistisch therapeut om weer terug te komen bij je kern, dat lichtpunt dat altijd schijnt. Hierdoor kom je weer helemaal in je kracht te staan!

Bij mij boek je een traject van 5 behandelingen waarin we samen de diepgang in kunnen gaan aan de hand van je hulpvraag. We keren echt naar de oorzaak en vanuit hier werken we om vervolgens vanuit je licht en je kracht te kunnen leven. In het traject worden alle holistische lagen behandeld (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel) om weer helemaal in balans te komen.
Er komen verschillende technieken aan bod: coaching, energetische/reiki behandeling, familie-opstellingen, loslaattechnieken (sedona methode en EFT), gebruik van klankschalen/edelstenen en schaalwandelen.

Aan de hand van de hulpvraag kijk ik samen met je welke techniek per sessie nodig zal zijn. Daarnaast kan je ook losse holistische sessies of reiki- behandelingen bij mij boeken en geef ik maandelijks een cacao-ceremonie en familieopstellingen in groepsverband voor een extra verdieping in je proces.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Lydia Kleiter Holistisch Therapeut

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Playfulness
Facilitating and (co)creating events 🧡🔥 - Dance - Play - Fire - Bodywork - Menswork - Meditation - Creativity
Stembevrijding
Stembevrijding Coaching Soundhealing Concerten Mantra Zingen
Live muziek Leven vieren Spirituele ontwikkeling
Biological, ecological, local festivals, arised from our love of local culture, food, nature, cosmetics, monuments and off course … people.
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl