Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Jeannette Emmelot Ademwerk en Healing

Ademwerk als toegangspoort naar een lichter leven

Volgen

+3154383896

Utrecht, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Jeannette Emmelot Ademwerk en Healing

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Love is the goal, breathwork the journey!!”

Over de organisatie

Door alle stress die we in ons dagelijks leven op het gebied van vrienden, familie, werk en social media ervaren, zijn we de diepste verbinding met onszelf kwijtgeraakt. We missen ons innerlijk kompas, hebben veel twijfels over onszelf en het leven. Terwijl alle antwoorden in onszelf zitten!
Gewoon met je eigen krachtige tool, je Adem. Door de verbinding met je ziel te versterken kom je terug op de plek waar je je gelieft, geïnspireerd voelt en weer ruimte krijt om zelf te creeeren

Hiervoor gebruik ik verschillende Ademtechnieken in combinatie met Healing Ademwerk in combinatie healing maakt dat je in een diep energetisch proces komt met de intentie de frequentie van je lichaam te verhogen en je te versmelten met je ziel.

Terwijl je bewust en continu ademt, creëer je een circuit in je lichaam met een hoog vibrerende energie die door je heen begint te stromen. Dit activeert je chakra’s en opent de energiekanalen van je lichaam. Hiermee wordt het makkelijker je opgeslagen traumas en overtuigingen te transformeren Je cellen zullen meer licht vast houden en je begint je af te stemmen op jouw zielenpad.

Alle antwoorden zitten al in je!
Adem je mee?
1:1
Workshops
Retraitedagen

Voor meer info over Esther van de Wildenberg , zie www.sanistrella.nl

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Jeannette Emmelot Ademwerk en Healing

  • Jeannet Van Vliet
    Adem jouw natuur | Midzomernachtviering

    Wat een mooie avond en wat een mooie mensen. De stiltewandeling door het prachtige bos, de vogels die ons begroeten, de meditatie en de ademsessie. En de heerlijke zelfgemaakte bonbons. Het was met recht een magische ervaring waarvoor veel dank 🙏

    Lees meer
    23 June 2023 om 19:39

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Sharing Circle
Your Pathway to Earth-Attuned Living, Self-Healing, Divine Embodiment, Authentic Expression, and Meaningful Connection.
Adem
Out of Love organises retreats around personal evolution. Our core ingredients are breath, movement and sound. Our audiences are kids and adults.
HeartFire organizes concerts and events that open the heart. HeartFire is a co-creation of Daniëlle Doeve & Jeroen van Kemenade.
Ecstatic Dance
Ecstatic Dance Wageningen is een vrije dansavond op blote voeten, waarbij je in een veilige en toegewijde ruimte kunt experimenteren met beweging.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl