Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Janneke Dijkhuis

Werken met het onbewuste: familieopstellingen, schaduwwerk, systemische coachtrajecten en mentorschap met focus op integratie van inzichten.

Volgen

0622290244

Hof van Axen, Bosweg 4, 9439 TL Witteveen, Netherlands

Bezoek de website

Evenementen van Janneke Dijkhuis

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Stel dat je hoofd je hart volgt”

Over de organisatie

Het hebben van een plek om je persoonlijk werk te doen is belangrijk in een wereld die continue schreeuwt om je aandacht. Een smartphone, sociale media, streamingsdiensten. We leven snel en vluchtig. Scrollen, swipen, bingen en weer door.
De 24-uurs economie heeft ons psychologisch veel meer ontworteld dan waar we bewust van zijn.

Tel daar (onverwerkt) voorouderlijke trauma bij op.
En je eigen, niet te vergeten….

De meesten van ons leven niet, maar worden geleefd. Voelen zich onrustig, onzeker, ondankbaar. Ontevreden. Dat, terwijl we meer kansen en keuzes hebben dan zelfs de rijkste koning in de middeleeuwen. De balans lijkt ver te zoeken.

Wat betekent verbinding eigenlijk voor jou?
En verbinding met jezelf?

In mijn begeleiding als mentor en coach werk ik samen met jou om de verbinding met jezelf te versterken en je eigen ritme te vinden. Dit doe ik door te werken met het onbewuste vanuit de Jungiaanse Psychologie (Schaduwwerk en droom duiding) gecombineerd met systemisch werken. Denk daarbij aan familieopstellingen en rituelen, systemisch coachen, voorouderlijk werken en medicijnwiel numerologie.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Janneke Dijkhuis

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Tantra Sjamanisme
A living prayer To connect, to love and remember. A space where we belong, and where we come alive. Where we experience life in its fullest.
Plantmedicijn
Wil jij ervaren hoe het is om je vrij en gelukkiger te voelen? Kom inn.contact voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.
Familieopstellingen
PUUR mens zijn is gericht op het creeren van ervaringen die bijdragen aan de essentie van het mens zijn.
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Ik geloof dat jij helemaal goed bent zoals je bent en begeleid je graag op weg naar (meer) zelfliefde, bewustwording en geluk. <3
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl