Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

House of Avalon

Ontdek een oase van ontspanning met ayurvedische massage en Reiki in mijn praktijk in Rijswijk.

Volgen

06-14695966

Magnolialaan 27, 2282 DZ Rijswijk, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van House of Avalon

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“ "The goddess is already within you"”

Over de organisatie

Ontdek een oase van ontspanning met ayurvedische massage en Reiki in mijn praktijk in Rijswijk. Ervaar de eeuwenoude wijsheid van ayurveda en Reiki en laat mij je begeleiden naar innerlijke rust en welzijn met zorgvuldig afgestemde massages en de helende energie van Reiki. Kom en omarm een holistische benadering en herstel jouw innerlijke harmonie.

Ik zou heel graag iets voor je betekenen door middel van een mooie sessie bestaande uit een combinatie van Ayurvedische massage en Reiki. Dit op een fijne, warme en veilige plek waar je je in vertrouwen kunt overgeven en ontspannen. Met lekkere geuren en muziek, tijd en aandacht, speciaal voor jou.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
House of Avalon

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Stembevrijding Mantra zingen
Ontspanning & Bevrijding Via Klank & Muziek
Mannen Workshops
Firemakers is een stichting die zich inzet voor het leven en eren van broederschap. Op alle niveaus van de samenleving, wereldwijd.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl