Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.
Terug naar Evenementen

Hoe kan ik mijn zichtbaarheid vergroten op Hipsy?

Op Hipsy worden enorm veel workshops en evenementen aangeboden en wij proberen altijd het aanbod te tonen die het meest relevant zijn voor de bezoekers. Een aantal factoren zijn hiervoor belangrijk.

Zorg voor goede informatie

Het opgeven van de correcte informatie van je evenement helpt uiteindelijk bij het juist tonen van je evenement op de website wanneer filters en de zoekmachine gebruikt worden.

  • Zorg dat het systeem je opgegeven locatie van het evenement herkend. Veel bezoekers zoeken evenementen in een regio en als je de juiste locatie bij je evenement wordt opgeslagen, zal je evenement op dat moment ook getoond worden.

  • Kies de relevante thema's die bij je evenement horen. Ook thema's zijn belangrijk voor de bezoekers om evenementen te filteren.

  • Zorg voor een goede evenement titel. De zoekmachine op Hipsy zoekt voornamelijk op de titel van een evenement.

Verkoop tickets

Als je tickets verkoopt voor je evenement, ziet het systeem jouw evenement als een populair evenement. Hoe meer tickets je verkoopt, hoe populairder je evenement wordt aangemerkt. De populairaiteit van een evenement heeft grote invloed op de rangschikking van de evenementen.

Stel de tickets in die websitebezoekers kunnen kopen. Zorg er volgens ook voor dat al je deelnemers die naar het evenement komen een ticket op Hipsy kopen. Communiceer bijvoorbeeld de link naar je ticketshop in je nieuwsbrief of social media posts. Naast dat dit een handige workflow en adminsitratie voor je biedt, vergroot je hiermee ook de zichtbaarheid op het platform.

Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl