Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.
Terug naar Adverteren

Wat zijn de mogelijkheid om te adverteren binnen Hipsy?

Op Hipsy is er de mogelijkheid om op verschillende manieren jouw product, dienst of evenement te promoten. Gemiddeld weten 6000+ unieke bezoekers per dag de Hipsy website te vinden. 65% daarvan is verwijzend verkeer naar een specifiek evenement en 35% zijn bezoekers die bewust de Hipsy website bezoeken.

Waarom is het interessant om te adverteren op Hipsy?

De website bezoekers van Hipsy zijn geïnteresseerd in zeer specifieke onderwerpen. Op de site wordt gericht gezocht naar nieuwe ervaringen en evenementen. Heeft jouw aanbod raakvlakken met de thema's op Hipsy? Dan is dit de ideale plek om dat te promoten. Verbinding, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en duurzaamheid staan hierin centraal.

Waarom biedt Hipsy advertentie ruimtes aan?

Om Hipsy meer te laten groeien en de missie waar te maken, is er gekozen voor betaalde advertenties. Niemand wordt blij van een website vol met advertenties en betaalde content en daarom is er gekozen voor een zeer beperkt limiet aan betaalde inhoud, alsook een criteria waar betaalde inhoud aan moet voldoen.

Ben je geïnteresseerd om te adverteren op Hipsy? Dan kun je de Advertentiegids downloaden met alle advertentiemogelijkheden en prijzen. Of je kunt contact opnemen door te mailen naar adverteren@hipsy.nl.

Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl