Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers

Thursday 25 April 2024 van 19:30 tot 22:00

Gansstraat 164, 3582 EP Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers

Heb jij altijd al eens een familieopstelling willen ervaren of speelt er momenteel iets wat je graag wil onderzoeken? Op 25 april is er ruimte voor 2 mensen om een eigen thema in te brengen in een kleine groep.

We werken in een kleine groep (max 7) en er is ruimte voor twee vraagstellers. Als vraagsteller heb je naast je eigen opstelling ook de mogelijkheid om bij de andere opstelling te representeren. Deze combinatie samen zorgt voor een verdiepend geheel. Als representant kun je voor "iets" in de ruimte gevraagd worden, dit kan jou op jouw manier ook weer verder helpen in jouw proces en heel helend zijn.

Het is niet nodig om ervaring te hebben als vraagsteller in een opstelling. Als jouw vraag nog niet helemaal helder is, dan kunnen we tijdens de opstelling de vraag nog helderder maken. De vragen die het meest opleveren zijn vragen die nu het meest actueel zijn, er zit dan veel "energie" in jouw vraag, dit zie (en voel ;-)) je dan ook weer terug in een opstelling. Vragen kunnen gaan over werk, relatie, gezondheid, gevoelens, angst, stress, levensbestemming of het maken van een keuze/beslissing.

Als je nog geen vraag of thema hebt, kunnen de onderstaande vragen je wellicht een idee geven;
- Wat is je verlangen, wat zou je meer willen?
- Wat zou je uit de opstelling willen halen qua inzicht?
- Is er een patroon of situatie waar je telkens weer in terecht komt en wat je wil veranderen?
- Welke beslissing / keuze heb je en hoe zou het voelen om de mogelijkheden te ervaren?
- Hoe is je relatie met (je ouders/partner/…) en wat zou je in dit contact willen veranderen?
- Wat voor gevoel (angst, boosheid…) ervaar je wat je wilt onderzoeken?

Voor meer informatie over familieopstellingen kun je kijken op: https://rosehulscher.nl/familieopstellingen/een-familieopstelling-wat-is-het-en-hoe-gaat-het-in-zijn-werk/

**Praktisch: **
De avond duurt van 19:30 tot circa 22:00
De inloop is van 19:15 tot 19:30
Er is een korte pauze, er is lekkers en thee.

Het adres is Gansstraat 164 Utrecht. Het is mogelijk om vlakbij (gratis) te parkeren, 300 meter verderop (in de straat vlakbij de Intratuin).

Vraagsteller: 55 euro*
Representant: 20 euro
Het is ook mogelijk om contant te betalen aan de deur. Stuur dan even een berichtje.
* Mocht je een sterke ja voelen, maar is 55 euro nu niet haalbaar voor je, stuur me dan een berichtje. Er zijn beperkte mogelijkheden voor een budget ticket.

De avond gaat door bij minimaal twee aanmeldingen.

Leuk als je het komt ervaren :-) Voor vragen kun je mij benaderen (via telefoon, app, mail..)

** Facilitator: Rose Hulscher **
Rose is familieopsteller en heeft veel ervaring met meditatie- en lichaamswerk. Naast systeemopstellingen en workshops biedt ze sessies aan, om vanuit verbinding de diepte in te gaan. Ze neemt haar meditatie-ervaring en grondende energie mee in de opstellingen.
Telefoon: +316 309 709 79
www.rosehulscher.nl


**Ervaringen van vorige deelnemers: **

"Wat een ervaring! Waar ik eerst dacht van mmm is dit wat voor mij?? Ging naar vrij snel wat een verheldering wat een opluchting… Heel fijn om het geen waar ik ‘last’ van had op deze manier echt te ervaren, te voelen en in mijn geval terug te geven aan degene van wie mij grote deels rugzak was! Ik was daarna leeg en gevoel van opluchting maar toch gek. Bij thuiskomst knallende hoofdpijn dus veel gedronken en vroeg erin om vervolgens in diepe slaap te vallen. Rosé bedankt voor alles” - Desiree


"Ik heb het als zeer fijn ervaren, want Rose gaf me vanaf het begin vertrouwen en nam eerst rustig de tijd voor het bepalen van het thema van de opstelling. Rose werkt hierbij heel prettig intuïtief en voelt aan wat er precies nodig is in het moment en checkte daarbij scherp of het ook voor mij goed voelde. De opstelling heeft mij nog meer gebracht dan ik van tevoren had verwacht. Het heeft me bijvoorbeeld extra inzicht en tools gegeven. Ik vind haar manier van werken heel fijn en ik zou een opstelling bij Rose van harte aanbevelen! - Hans


"Fijne, rustige start met een meditatie en een gedegen voorgesprek waarbij de vraag helder wordt. Op een hele rustige en heldere manier leidde Rose mij door de opstelling en de dynamiek die zich aandiende. De opstelling (met grondankers) gaf veel helderheid en voor mij werd de dynamiek heel voelbaar (en zichtbaar). Ik voelde me volkomen veilig om “aan te kijken wat gezien moest worden”. Ik heb het als erg prettig ervaren.” - Ilse*Reeks van avonden*
Deze avond is onderdeel van een vaste reeks avonden, die ik nu eens per maand heb ingepland.
De volgende avond is op 21 mei. Ik vind het zelf erg leuk om op deze manier de avonden te organiseren en de opstellingen zo toegankelijk te houden voor iedereen die het eens wil ervaren. De avonden zijn speels ingestoken, terwijl ik tegelijkertijd ook de grondende bedding en ruimte biedt als begeleider. Ook als je ervaring hebt met opstellingen of zelf een familieopsteller bent, ben je van harte welkom.

Thursday 25 April 2024 van 19:30 tot 22:00

Gansstraat 164, 3582 EP Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Vloeiend leven, door het leven te omarmen om zo te bewegen naar dat wat jij wilt”

Samen op zoek naar de kern. Vanuit daar verbinden en het leven verder vormgeven.

Reviews

Araceli Thomas

Middag familieopstellingen met thema: de liefde en verbinding

Ik heb heel erg genoten van deze opstellingen en de manier waarop Rose het deed! Heel eigen, gegrond, rustig, zorgvuldig en hartgedragen. Zeker niet mijn eerste opstellingen, ik heb er al tientallen achter de rug, maar dit was wel mijn eerste bij Rose. Een absolute aanrader als je ook houdt van fijne gezamenlijke inchecks en meditatieve gronding met net wat extraatjes. Zoals bijv. de aanwijzing om voor 80% bij onszelf proberen te blijven, en 20% open te stellen voor de anderen. ♡ Ook het onderwerp vind ik prachtig en fascinerend. En nu zelfs even extra passend vanwege actief liefdesverdriet. Ik wist gelijk dat ik me had aan te melden als representant, maar door een bijzondere speling en cadeautje van het lot mocht ik de derde vraagsteller worden. Heel waardevol en inzichtgevend! Net als de eerste twee opstellingen; die met de derde erbij aanvoelden alsof ik op die middag holistisch mocht invoelen en reflecteren op bijna al mijn soorten geliefden en relatie-dynamieken. En dat met een hele mooie groep aan deelnemers. Nogmaals dank! ♡ (Een fenomeen dat ik simpelweg prachtig vind aan familieopstellingen en representeren, wat ik bijna immer ben. Zo goed als alle opstellingen waar ik ooit aan mocht bijdragen zijn ontzettend waardevol en tamelijk herkenbaar geweest, op eentje na, lang geleden!)

Lees meer

Anoniem

Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers

Het was mijn eerste ervaring met als participant bij een familieopstelling. Fijne, vertrouwde begeleiding door Rose en een mooie warme ruimte.

Lees meer

Jordi

Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers

Ik had nog geen ervaring met opstellingen. Dit was een geweldige introductie. Rose laat iedereen goed aarden en wist de kern bij de vraagstellers heel mooi te raken. Ook als representant is dat een mooi proces, je vindt altijd wat van jezelf. Kan de sessies van Rose voor iedereen aanraden.

Lees meer

Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers

Meer evenementen van Rose Hulscher

Tuesday, 21 May. om 19:30
Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers
Rose Hulscher
Familieopstellingen Energiewerk Healing
Thursday, 06 Jun. om 10:00
Individuele (familie)opstelling - 1 persoons met jouw eigen thema
Rose Hulscher
Familieopstellingen Opstellingen Energiewerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 26 May. om 16:00
Quantum Healing Workshop - Past Life Regression & Heart Opening
Conscious Evolution
Healing Meditatie Past Life Regression
Sunday, 02 Jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Sunday, 26 May. om 20:15
Kundalini & Consciousness Activation - Den Haag
Eefke Fermin - Kundalini & Consciousness Activatie
Kundalini activatie Energiewerk Trauma Release
Sunday, 26 May. om 10:00
Kundalini NRGY Awakening
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl