Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Introductiedag familieopstellingen met 3 vraagstellers

Zaterdag 24 februari 2024 van 13:30 tot 17:30

Gansstraat 164, 3582 EP Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Introductiemiddag familieopstellingen

Heb je al eens een familieopstelling willen ervaren of ben je nieuwsgierig naar wat dit voor jou kan betekenen? Op zaterdagmiddag 24 februari organiseren wij, Rose en Annemiek een middag familieopstellingen. Er is ruimte voor 3 mensen om een eigen thema in te brengen in een kleine groep met representanten.

We werken deze middag in een kleine groep met maximaal 10 mensen. Als vraagsteller heb je naast je eigen opstelling ook de mogelijkheid om bij de andere opstelling te representeren. Deze combinatie samen zorgt voor een verdiepend geheel.

Het is niet nodig om ervaring te hebben als vraagsteller. Het kan ook zo zijn dat jouw vraag of thema nog niet helemaal helder is. Tijdens de opstelling kunnen we je vraag nog helderder maken.

Vragen die het meest opleveren zijn vragen die nu het meest actueel spelen in jouw leven, er zit dan veel "energie" in jouw vraag, dit zie (en voel ;-)) je dan ook weer terug in een opstelling. De vragen kunnen gaan over werk, relatie, gezondheid, gevoelens, angst, stress, levensbestemming of het maken van een keuze/beslissing. Eigenlijk over alles wat voor jou op dit moment belangrijk genoeg voelt om een opstelling over te doen.

Het doel van deze dag is om vanuit gedragenheid en speelsheid te kijken naar dat wat leeft. Dit doen we door middel van opstellingen, maar ook door de middag te beginnen met een korte meditatie oefening om nog meer in het lichaam te komen. Door de opstelling te combineren met meditatie en energetisch werk, kun je het nog dieper integreren in je systeem.

Meer informatie over familieopstellingen kun je hier vinden: https://rosehulscher.nl/familieopstellingen/een-familieopstelling-wat-is-het-en-hoe-gaat-het-in-zijn-werk/

Praktisch:
De dag duurt van 13:15 tot 17:15 (met uitloop tot 17:30)
De inloop is van 13:15 tot 13:30
Er is een korte pauze en wij zorgen voor lekkers en thee.

Het adres is Gansstraat 164 Utrecht. Het is mogelijk om vlakbij (gratis) te parkeren, 300 meter verderop (Vlakbij de Intratuin).

Introductieprijs*
Vraagsteller: 50 euro
Representant: 20 euro
Het is ook mogelijk om contant te betalen aan de deur. Stuur dan even een berichtje

* De introductieprijs is een verlaagd tarief, om zo kennis te maken met ons als opsteller en met familieopstellingen in het algemeen. Zo houden we het toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is en kunnen we ook de diepte en bedding bieden voor een opstelling.

Leuk als je het komt ervaren :-) Voor vragen kun je ons benaderen (via telefoon, app, mail..)

Facilitators:
Rose (Rosehulscher.nl)
Rose is systeemopsteller en heeft veel ervaring met meditatie- en lichaamswerk. Naast systeemopstellingen en workshops biedt ze sessies aan, om vanuit verbinding de diepte in te gaan. Ze neemt haar meditatie-ervaring en grondende energie mee in de opstellingen.
Telefoon: +31630970979

Annemiek
Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Annemiek. Als kind was ik al ontzettend nieuwsgierig. Nog altijd haal ik veel plezier uit alles wat ik mag leren en ontdekken. Een aantal jaar geleden ben ik in contact gekomen met het opstellingenwerk. Sindsdien heb ik me laten leiden door de stroom van dit werk. Een pad dat me in contact met de diepere lagen van mezelf heeft gebracht en nog altijd doet. Zo mag ik mijn kennis, intuïtie en ervaring steeds verder verdiepen. Nu voel ik de roeping om dit bijzondere werk te delen. Met een opstelling begeleid ik je luchtig en liefdevol om een reis te maken in jezelf, je eigen wijze te ontdekken en het leren omarmen van je prachtige complexiteit.
Telefoon +31636220216

Zaterdag 24 februari 2024 van 13:30 tot 17:30

Gansstraat 164, 3582 EP Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Vloeiend leven, door het leven te omarmen om zo te bewegen naar dat wat jij wilt”

Samen op zoek naar de kern. Vanuit daar verbinden en het leven verder vormgeven.

Reviews

Araceli Thomas

Middag familieopstellingen met thema: de liefde en verbinding

Ik heb heel erg genoten van deze opstellingen en de manier waarop Rose het deed! Heel eigen, gegrond, rustig, zorgvuldig en hartgedragen. Zeker niet mijn eerste opstellingen, ik heb er al tientallen achter de rug, maar dit was wel mijn eerste bij Rose. Een absolute aanrader als je ook houdt van fijne gezamenlijke inchecks en meditatieve gronding met net wat extraatjes. Zoals bijv. de aanwijzing om voor 80% bij onszelf proberen te blijven, en 20% open te stellen voor de anderen. ♡ Ook het onderwerp vind ik prachtig en fascinerend. En nu zelfs even extra passend vanwege actief liefdesverdriet. Ik wist gelijk dat ik me had aan te melden als representant, maar door een bijzondere speling en cadeautje van het lot mocht ik de derde vraagsteller worden. Heel waardevol en inzichtgevend! Net als de eerste twee opstellingen; die met de derde erbij aanvoelden alsof ik op die middag holistisch mocht invoelen en reflecteren op bijna al mijn soorten geliefden en relatie-dynamieken. En dat met een hele mooie groep aan deelnemers. Nogmaals dank! ♡ (Een fenomeen dat ik simpelweg prachtig vind aan familieopstellingen en representeren, wat ik bijna immer ben. Zo goed als alle opstellingen waar ik ooit aan mocht bijdragen zijn ontzettend waardevol en tamelijk herkenbaar geweest, op eentje na, lang geleden!)

Lees meer

Anoniem

Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers

Het was mijn eerste ervaring met als participant bij een familieopstelling. Fijne, vertrouwde begeleiding door Rose en een mooie warme ruimte.

Lees meer

Jordi

Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers

Ik had nog geen ervaring met opstellingen. Dit was een geweldige introductie. Rose laat iedereen goed aarden en wist de kern bij de vraagstellers heel mooi te raken. Ook als representant is dat een mooi proces, je vindt altijd wat van jezelf. Kan de sessies van Rose voor iedereen aanraden.

Lees meer

Introductiedag familieopstellingen met 3 vraagstellers

Meer evenementen van Rose Hulscher

Dinsdag, 21 mei. om 19:30
Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers
Rose Hulscher
Familieopstellingen Energiewerk Healing
Donderdag, 06 jun. om 10:00
Individuele (familie)opstelling - 1 persoons met jouw eigen thema
Rose Hulscher
Familieopstellingen Opstellingen Energiewerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 26 mei. om 20:15
Kundalini & Consciousness Activation - Den Haag
Eefke Fermin - Kundalini & Consciousness Activatie
Kundalini activatie Energiewerk Trauma Release
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Workshop Biotensor
Holistic You
Energiewerk Cursus Intuïtie
Woensdag, 22 mei. om 19:00
The Remembering - Multidimensionale energie transmissie
Imrama - Journey of the Soul
Energiewerk Kundalini Multidimensional Embodiment Transmission
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl