Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Birthday Special XXL Ceremony: Selflove

Zaterdag 24 februari 2024 van 12:00 tot 18:00

Inner Fire Coaching, IJsselmondselaan 269, 3064 AS Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

Lieve, mooie vrouw,

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde én mijn geboortedag. Ik voel heel sterk dat ik deze dag wil vieren met een bijzondere ceremonie: een ceremonie die in het teken van de liefde staat. Vaak denken we bij Valentijnsdag aan de liefde die we voor anderen, zoals bijv. onze partner, voelen. Maar, deze ceremonie draait om de liefde voor jezelf!

Wil jij meer zelfliefde ontwikkelen en jezelf meer leren waarderen? Of heb je behoefte om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? In plaats van aan anderen te geven, geef je jezelf eens een prachtig cadeau. Laat je meevoeren op een liefdevolle en emotionele reis die speciaal is ontworpen om je hart te openen en verbinding te ervaren met jezelf en andere gelijkgestemden vrouwen. Ik wil jou helpen om jouw innerlijke vuur weer te laten stralen en de liefde voor jezelf te herontdekken. Want jij verdient het om in je kracht te staan en te genieten van het leven.

Dit zal geen gewone vrouwencirkel zijn maar een uitgebreide XXL ceremonie. En dat ook nog eens tijdens de energie van de volle maan 🌙

✨ Wat kun je verwachten?
Ik nodig je deze ceremonie uit om te verzachten, te voelen en te vertragen. Ik gebruik een holistische benadering om je te begeleiden bij het integreren van alle aspecten van jezelf. Ik bied verschillende activiteiten aan, waaronder

- Coaching; leer nieuwe inzichten en vaardigheden en ontdek diepere lagen van jezelf,
- Ademhalingstechnieken; voor meer rust en verzachting,
- Meditaties; om je te verbinden met je innerlijke zelf,
- Cacao ceremonie; om je hart te openen en contact te maken met je intuïtie,
- En sound & energy healing; om blokkades los te maken, balans en harmonie te herstellen en positieve energie te bevorderen.

Al deze activiteiten zijn erop gericht om je te helpen ontspannen, los te laten wat je niet meer dient en te verbinden met je ware zelf.

Tijdens de dag kun je genieten van smakelijke en voedzame gerechten die met liefde zijn bereid, inclusief een heerlijke lunch en verfrissende tussendoortjes. Zo voed je niet alleen je lichaam, maar ook je ziel.

📅 Praktische info
Wanneer: zaterdag 24’02‘24
Tijd: 12.00 - 18.00 uur
Waar: Inner Fire Coaching - IJsselmondselaan 269 te Rotterdam (gratis parkeren)

💖 Jouw investering
Geef jezelf deze bijzondere ervaring cadeau voor een liefdevolle investering van €99 (aanbieding, geldig t/m 31 jan. Hierna €111)


🌹 Een vraag die je jezelf mag stellen: voel jij je gelukkig met jezelf? Met het leven dat je leidt? Leef jij echt jouw leven of voel je dat je meer geleefd wordt? Deze dag is voor jou en jou alleen, in verbinding met jezelf en met steun van andere gelijkgestemde vrouwen.

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, innerlijke rust, of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw unieke reis. Ik zal je voorzien van waardevolle inzichten, praktische tools en technieken, en persoonlijke aandacht om je te helpen het beste uit deze ceremonie te halen. Laat jezelf onderdompelen in een inspirerende omgeving, omringd door gelijkgestemde vrouwen die ook streven naar persoonlijke groei en welzijn.

Let op: Plaatsen zijn beperkt om een intieme ervaring te waarborgen. Koop daarom snel jouw kaartje om jouw plek voor deze liefdevolle reis naar binnen te verzekeren.

Zaterdag 24 februari 2024 van 12:00 tot 18:00

Inner Fire Coaching, IJsselmondselaan 269, 3064 AS Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

“Love is het answer”

Ik organiseer cacao ceremonies en sound healings dit in combinatie met coaching, lichaamsgerichte oefeningen, schrijfoefeningen en reiki.

Reviews

Anita Jansen

Birthday Special XXL Ceremony: Selflove

Het was magisch en helend, isaura draagt en geeft de ceremonie zo fijn, echt heerlijk ✨

Lees meer

Celina Slagter

Full Moon Cacao Ceremonie: Inner Wisdom

Een echt cadeautje aan mijzelf! Zo’n fijne vibe, zoveel liefde en compleet mijzelf mogen zijn! Toen ik vanmorgen Staven 6 trok als dagkaart, was dat wederom de bevestiging dat ik echt gezien ben door jullie en de andere vrouwen! Zo dankbaar en heel graag tot de volgende! ❤️

Lees meer

Anouk Sluys

Full Moon Cacao Ceremonie: Inner Wisdom

Een warm bad. Lieve vrouwen, bedankt voor de safe space en jullie fijne energie. Wat was dit bijzonder! Samen komen, verbinden en gewoon zijn. Much needed...ik ben weer opgeladen ♡

Lees meer

Birthday Special XXL Ceremony: Selflove

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Zondag, 19 mei. om 15:00
Sound healing Concert
Sound Healing Concerts
Ligconcert Klankreis-Soundbath Klankbad
Zondag, 02 jun. om 14:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl