Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Saturday 24 February 2024 van 10:00 tot 18:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Over dit evenement

WOMB HEALING - Rite of the Womb
zaterdag 24 februari van 10 - 18:00 uur in Landsmeer

Deze vaststaande ceremonie (rite) van de baarmoeder is helend en transformerend voor iedere vrouw die hier aan deelneemt. Laat je inwijden in dit ritueel wat over de hele wereld wordt (door)gegeven op dit moment.

Dit is een ceremonie die mij diep heeft geraakt en ik vind het magisch dit te mogen delen met jou. De collectieve vrouwenwond zit in ons allemaal, door onze cultuur, door onze voorouder-lijnen en door de patriarchale tijd die we langzaam van ons af schudden. Vaak dragen we (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven, waardoor we niet in onze volledige vrouwelijk kracht kunnen staan.
Dit ritueel helpt ons daarbij, een wedergeboorte van jouw vrouw zijn en maakt ruimte voor dat diepe krachtige weten in jou.

Het is de 13e inwijding uit de Munay Ki, herkomstig uit Zuid-Amerika. Het getal 13 is het vrouwen getal. Er zijn 13 manen in het jaar en voordat de patriarchale tijd aanbrak werd op vrijdag de 13e de godin in ons gevierd. We maken contact met de maanstand van het moment van de ceremonie. En ook met het vrouwelijke element water, wat ons verbindt en heelt.

Onze baarmoeder is een plek waar emoties worden opgeslagen, verbonden met het water element. Water staat voor beweging, passie, creatie, gevoel, sensualiteit en seksualiteit.

We gaan contact maken met jouw bekkengebied & baarmoeder. Of de plek van de baarmoeder als je deze niet meer hebt. Door hier bewust bij stil te staan hier heling en liefde naar toe te brengen samen met gelijkgestemde vrouwen is magisch. Zodat je je herinnert wie je werkelijk bent en je helemaal in je vrouwelijke zachte kracht & wijsheid mag gaan staan.

Het wordt een dag vol ceremonie en verbinding, via cacao, sound healing, visualisatie, meditatie, water ceremonie, sharing & initiatie in The Rite of Womb.
De dag is van 10:00 - 18:00 uur inclusief een heerlijke vega lunch.
Prijs 133 euro
Lokatie Landsmeer
Parkeren in de buurt en gratis
event is in het Nederlands

Over Binkie:
Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, sisterhood (circles, journey, retraites), yoga, energetic healing en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum, gitaar en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. Ze geeft elke maandag, woensdag en vrijdag van 7:40 - 8:00 uur een online meditatie op facebook & youtube.
meer info op : www.binkie.nu

De dag voor het event vraag ik je alvast af te stemmen via een klein ritueel.
Info hierover wordt nog aan jou toegestuurd een paar dagen van tevoren, denk daarbij aan het noteren van de namen van je voorouders en een bad of douche ritueel als reiniging.

THE RITE OF THE WOMB

Was bestowed by a lineage of women through the spirit of the Amazon jungle to a lady shaman who would be responsible for sharing it. This gift of healing and life belongs to every woman in the world who wants to receive it. together we are a lineage of women who remembers that we did not come to suffer in this life, but to be the creatresses of our deepest longings and destinies.

This lineage of women freed themselves from suffering and wants us to remember:
‘The womb is not a place to store fear and pain. The womb is to create and give birth to life’.
by the Munay Ki Team
https://theriteofthewomb.com/

Neem gerust contact op bij vragen: info@binkie.nu :)

ps De 'Rite of the Womb' is ook onderdeel van de Sister Journey.
pps Het is zo'n prachtig ritueel dat je het ook meermaals kan ondergaan. En misschien voel je daarna de 'calling' om het zelf ook door te geven :)

In liefde Binkie

Saturday 24 February 2024 van 10:00 tot 18:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stilytedagen, sound healing, sharing from the heart

Reviews

Eveline Kuperus

Full Moon Sister Circle | Landsmeer

Magische reis... Wat Binkie de wereld in zet is meer dan bijzonder. Ik ben diep geraakt door de combinatie van haar liefdevolle aanwezigheid, moeder cacao, de waanzinnige klankreis, meditaties en de sharings... Een avond 'thuiskomen'. 💓

Lees meer

Atty Van de Brake

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Een prachtige plek, een welkom en warm onthaal, fijne zachte leiding, heerlijk eten: Binkie straalt omdat ze vanuit liefde geeft en deelt. In de groep is het gevoel van veiligheid direct aanwezig, we delen zeer persoonlijke onderwerpen, alles mag er zijn. Voor één dag biedt ze veel verschillende ervaringen. Ben benieuwd naar de uitwerking van alle rituelen. Er is eigenlijk maar één 'minpunt', ze woont 'verder' weg, daarom is t fijn dat ze ook in Maarn, Terwolde en Zelhem komt. Het Oosten heet haar van ❤ welkom. 🌹 Dank Binkie en de lieve sisters! 🙏

Lees meer

Anita

SISTER JOURNEY | 7 vrijdagen in okt-jan

Ik heb de Sister Journey ervaren als een warm bad. Binkie creëert een veilige, liefdevolle bedding, waarin elke vrouw volledig uit haar comfortzone en in haar kracht mag gaan staan. In combinatie met haar heerlijke kookkunst waren deze dagen voor mij een liefdevol 'feestje'.

Lees meer

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Meer evenementen van Binkie

Uitverkocht
Saturday, 16 Mar. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Monday, 25 Mar. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Saturday, 06 Apr. om 10:00
SISTER JOURNEY 7 ZATER-& ZONDAGEN april - juni
Binkie
Vrouwen workshops Innerlijke Reis Cacao ceremonie
Friday, 12 Apr. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 08 Mar. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Lizzy
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Saturday, 16 Mar. om 13:30
🌻voorjaarsretreat met chocobliss🌻
Natahli Millecam
Innerlijke Reis Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Friday, 22 Mar. om 19:00
Ligconcert met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Thursday, 09 May. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl