Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao ceremonie - Sacred Feminine

Saturday 09 September 2023 van 14:00 tot 17:00

Connected Women, Dorpsstraat 16, 3941 JM Doorn, Nederland

Over dit evenement

Cacao ceremonie - Awaken the Sacred Feminine

Rauwe ceremoniële cacao is een eeuwenoud planten medicijn uit de sjamanistische traditie. De effecten van rauwe cacao zijn legio, op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

Cacao staat ook wel bekend als een hart-opener. Op subtiele wijze helpt het ons te openen, los te laten, te verbinden en lief te hebben.

We drinken de cacao op ceremoniële wijze bewust en met intentie op de prachtige locatie van Connected Women. Een plek waar holistische schoonheid centraal staat en de sacred feminine helemaal tot haar recht komt.

Over Jennifer: Jennifer is een healend lifecoach en huidspecialist met een missie om op een niet zweverige manier en met humor een brug te slaan tussen de aardse en spirituele wereld.
Van jongs af aan voelde ze een verbinding met de ‘onzichtbare wereld’ wat zich uitte in hypersensitiviteit en later ontdekte ze haar helderziende gaven. Met meer dan veertig jaar ervaring reist ze tussen de werelden en past ze dit toe in haar behandelingen, readings en ceremonies.

Over Renée: Renée is Kundalini yoga en Tantra teacher, geestelijk verzorger, life coach en gecertificeerd Cacao Ceremonie Facilitator. Ze ziet het leven als een avontuurlijke reis naar thuiskomen in zichzelf waarbij in iedere ervaring of ontmoeting een nieuwe ontdekking besloten kan liggen. Al meer dan twaalf jaar verdiept ze zich in allerlei vormen van bewustwording en vanuit haar wijsheid en ervaring faciliteert ze bezielde ceremonies en cursussen.


Let op: bij anti-depressiva gebruik wordt het nuttigen van rauwe cacao afgeraden. Slik je anti-depressiva en zou je graag deelnemen? Neem dan even contact met Renée op: post@reneeoverboom.nl

Annuleren: Aangekochte tickets komen niet in aanmerking voor restitutie. Verkoop of geef je je ticket aan iemand anders geef dan altijd even de naam en het email-adres van de nieuwe deelnemer door via post@reneeoverboom.nl. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat het ons dan ook even weten, wellicht kan er iemand van de wachtlijst je ticket overnemen.

Saturday 09 September 2023 van 14:00 tot 17:00

Connected Women, Dorpsstraat 16, 3941 JM Doorn, Nederland

Over de organisatie

“Connection is why we're here, it is what gives purpose and meaning to our lives.”

Verbinding als sleutel naar innerlijke groei. Vanuit verbinding met jezelf, naar verbinding met de ander en de wereld en het al.

In samenwerking met

Reviews

A. Schwarze

Cacao ceremonie met Geleide Meditatiereis

Deze cacaoceremonie was een heerlijke ervaring. De begeleide meditatie was diep en het gevoel tijdens de cacaoceremonie, draag ik een paar dagen later nog bij mij. Dank je wel, Renée!

Lees meer

Bertha Van den Berg

Cacao ceremonie - Sacred Feminine

Heel bijzonder om je zo welkom te voelen met volstrekt onbekenden! Een warme liefdevolle energie waar je veilig kunt Zijn❤️

Lees meer

Alfons Vrijland

Cursus Verbinding Verdiepen voor koppels (avond 4)

Hele fijne inspirerende avond gehad met mijn partner. Renée heeft ons meegenomen in onze mannelijke en vrouwelijke energie en we zijn hiermee gaan experimenteren. Biedt veel verdieping, ook om daar thuis verder mee te gaan. Fijne intieme mooie avond gehad onder begeleiding van Renée!

Lees meer

Cacao ceremonie - Sacred Feminine

Meer evenementen van De Kracht van Verbinden

Friday, 13 Oct. om 19:30
Cacao ceremonie met Geleide Meditatiereis
De Kracht van Verbinden
Cacao ceremonie Sharing Circle Innerlijke reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 26 Oct. om 19:30
Natural Ecstasy: full moon ceremony - Elias Widukind - DJ YARL
MoonFool
Ecstatic Dance Innerlijke reis Full Moon
Thursday, 28 Sep. om 19:00
Mexicaanse Cacao Ceremonie
Elke & Layla
Cacao ceremonie Vrouwen Cirkels Full Moon
Sunday, 15 Oct. om 19:30
Cacao & Sound @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Sharing Circle
Saturday, 07 Oct. om 19:00
A special Cacao/Sound + EcstaticDance Journey with Petro, Jay & Emma
Ecstatic Dance Rotterdam & Raja Conscious Gatherings
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Klankbad
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl