Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Groots- Dayretreat zwangere vrouwen

Donderdag 21 september 2023 van 10:00 tot 17:00

Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over dit evenement

Zwanger zijn is een transformatieve tijd. Een periode waarin je kan worden uitgedaagd. Eerdere bevalervaringen, oude patronen die de kop opsteken of simpelweg de tijd niet ervaren om met aandacht bij je zwangerschap stil te staan. Hoe jij je ook voelt, je zwangerschap is de ultieme tijd voor JOU!

Wat gaan we doen?

In een cirkel van zwangere vrouwen komen we samen. In een fijne, open sfeer waar gelachen en gehuild kan worden, is iedere vrouw helemaal welkom in wie zij is. We keren naar binnen, delen en werken met innerlijke oefeningen. Deze oefeningen connecten je met je innerlijke rust en laten je voelen hoe je in een diepere overgave kan komen. Vanuit hier kun je verzachten in de dingen waar je tegenaan loopt. Je staat stil bij wat er nu speelt voor jou en welke behoeften er binnen jou leven. Wat mag je achter je laten aan verhalen of overtuigingen ten aanzien van de bevalling? Je leert je hart verder te openen, waardoor (zelf)liefde vrijer kan stromen. Je leert op liefdevolle wijze connecten met de wijsheid van je baarmoeder en je yoni, waardoor je meer je vrouwelijke lichaam in komt. Zo neem je jouw ruimte meer in en kun je jouw kracht en wijsheid gemakkelijker volgen en gebruiken. Tijdens deze dag staat jouw innerlijke grootsheid centraal. Je gaat haar ervaren. Én je neemt de tools mee, zodat je haar ook in je dagelijkse leven en tijdens je bevalling kunt inzetten.

In de prachtige natuur van de Hoorneboeg word je deze dag helemaal in de watten gelegd. Het verdiepende programma, de warme energie, helende handen, een heerlijke lunch en gelijkgestemde vrouwen voeden jou deze dag op alle niveaus. De thema’s die zoiezo aan bod komen:

*in de zachtheid en liefde van je hart komen

* verdiepen van je fundament van stevigheid en je vrouwelijke kracht

*van donker naar licht; overtuigingen en verhalen loslaten

*de connectie voelen met het kindje in je buik

*je diepere weten ervaren en je vrouwelijke lichaam innemen

“De bijeenkomst met gelijkgestemde, zwangere vrouwen gaf me zoveel herkenning, erkenning en verbinding. Ontzettend waardevol tijdens mijn zwangerschap, maar ook zeker voor mijn verdere persoonlijke ontwikkeling.”
— Marriëlle (33)

Donderdag 21 september 2023 van 10:00 tot 17:00

Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over de organisatie

“We rise together.”

Workshops, 1 day-retreats en coaching voor vrouwen en zwangere vrouwen. Marly van Leijsen is van oorsprong psychologe, werkt als life coach en auteur.

In samenwerking met

Groots- Dayretreat zwangere vrouwen

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 19 jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Zondag, 26 mei. om 13:00
Awaken the Feminine | cacao, yoga, verbinding
Bo Engelbart
Vrouwen workshops Yoga Cacao ceremonie
Zaterdag, 01 jun. om 18:00
Ecstatic Dance ~Voor Vrouwen~
Judith Hermarij
Ecstatic Dance Vrouwen workshops Embodiment
Donderdag, 20 jun. om 20:00
Neem je borsten in eigen handen!
Centrum voor Vrouwen - Claudia van het Kaar
Vrouwen workshops Gezondheid Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl