Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Centrum de nieuwe Poort Wijchen

We richten ons op inkeer, vertragen en verstillen. Ervaren verdieping in de beoefening van Do-In Yoga, het Zijn in stilte en in de warme zangcirkels.

Volgen

06-23424060

Wijchen, Netherlands

Bezoek de website

Evenementen van Centrum de nieuwe Poort Wijchen

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“De weg die leidt naar bewustwording, ontwikkeling en vereniging van Yin en Yang”

Over de organisatie

Welkom bij 'Centrum de nieuwe Poort Wijchen' voor een Do-In Yogales waarbij we het zelfgenezend vermogen in onszelf ondersteunen en activeren tijdens de beoefening van Do-In Yoga. Ik geef les volgens de wijsheid van de vijf elementenleer die afkomstig is uit de traditionele Chinese geneeskunde. We bewegen in het ritme van de seizoenen mee. Wees ook welkom tijdens één van de stilte-uren die drie keer per week belangeloos worden aangeboden in het Centrum. En natuurlijk ben je welkom om je ervaren hoe je hart zich opent als je je mee laat voeren door de klanken van een yukelele en gitaar tijdens één van de mantrazangcirkels die met regelmaat georganiseerd worden. Welkom ook voor een praatje en gewoon maar Zijn. Welkom gewoon welkom zoals je bent, het hoeft niet anders.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Centrum de nieuwe Poort Wijchen

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Oud & Nieuw Vrije Dans Dansen in verbinding
Onvergetelijke OUDEJAARSAVOND vol dans, vreugde en verbinding. Met DJ Just-Ed en Rhaníma, een betoverende ruimte, hapjes, drankjes en fijne mensen.
‘ZING HET, ZEG HET’ verzorgt muziektherapie, lichaamsgerichte zangcoaching en stembevrijding. VAI ROSA geeft concerten, womansongcircles en soundbath.
Vrije Dans Intuitive Dance Open Floor
Swing Je Vrij Nijmegen: De plek om het leven al dansend te vieren!
Yinkracht is de naam waaronder ik, Karina Deutekom, vrouwencirkels, systemisch werk (familieopstellingen) en andere activiteiten organiseer.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl