Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Buro Lichaamszaken

Buro Lichaamszaken richt zich op coaching, lichaamsgerichte therapie en systemisch werk. Direct, eerlijk en vanuit rust en humor.

Volgen

06-34489918

Bussum & Amsterdam

Bezoek de website

Evenementen van Buro Lichaamszaken

Saturday, 16 Mar. om 13:00
'open' familieopstellingen
Ergens voor staan
Familieopstellingen Systeemopstellingen Bewustzijnsontwikkeling
Saturday, 06 Apr. om 10:00
Workshop: Boosheid & je lijf
Buro Lichaamszaken
Lichaamswerk Therapie Bewustzijnsontwikkeling

Over de organisatie

Ik richt me op persoonlijke ont-wikkeling door lichaamsbewustzijn. Als coach help ik je voorbij vastzittende patronen en verhalen te komen door je bewust te laten ervaren wat er in je lijf gebeurt. In één-op-één of teamsessies begeleid ik particulieren en bedrijven om voorbij belemmerende verhalen en patronen te komen. Ik geef je de tools in handen om je systeem beter te leren kennen en te luisteren naar de signalen van je lijf. Door belichaamd leven ervaar je meer (werk)geluk, veerkracht, rust en verbinding met jezelf en met anderen. Je gaat minder moeten, meer zijn. Leven met balans en rust.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Buro Lichaamszaken

 • Lex Hupe
  'open' familieopstellingen

  Heb al vele opstellingen meegemaakt, maar nu nam ik een heel persoonlijke vraag mee. De begeleiders zagen veel meer dan ikzelf. Maar dat is ook logisch. Wat ik zo mooi aan opstellingen vind, is dat er geen oordeel is. Dat is zo waardevol! Altijd en overal hebben we oordelen klaar over van alles en nog wat, maar hier heb je echt even de ruimte nodig om te voelen wat er te voelen valt. En dat kan echt alleen maar als die oordelen helemaal weg zijn. Dat werkt bevrijdend!
  Overigens is er wel een verschil tussen 'open' en gericht opstellen.
  Aanrader!

  Lees meer
  11 February 2024 om 11:24
 • Martin Kool
  'open' familieopstellingen

  Fijne begeleiding, hele veilige omgeving en een laagdrempelige manier om te zien wat een opstelling voor je kan betekenen.

  Lees meer
  24 January 2024 om 20:48

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Playfulness
Facilitating and (co)creating events 🧡🔥 - Dance - Play - Fire - Bodywork - Menswork - Meditation - Creativity
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Mantra zingen Cacao ceremonie
Uniek Leven zet zich in voor het volgen van jouw hart en unieke pad. Het vergroten van zelfliefde en expressie & het volgen van jouw passies en dromen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl