Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Bodyvoicing Center

Mindful bewegen. Intuïtief klinken. BodyVoicing is het kruispunt waar beweging en stem bijeenkomen en volledig in elkaar opgaan.

Volgen
Niet beschikbaar

The Hague, Netherlands

Bezoek de website

Evenementen van Bodyvoicing Center

Wednesday, 29 May. om 19:30
Open Les Bodyvoicing
Bodyvoicing Center
Movement Medicine Somatic Dance Stemexpressie
“Herontdek je lichaam en ontmoet je stem”

Over de organisatie

Icatya Sedney geeft in Den Haag wekelijks les in Bodyvoicing. Bodyvoicing staat voor 'mindful bewegen met je lichaam & stem'. Het is een vocale dansmethode die door haar in het leven is geroepen. Niet alleen om uiting te kunnen geven aan de vreugde die dansen en zingen ons geeft, toch ook om op een gezonde manier welbewust met onze lichaam en stem om te gaan.

Haar dansstijl is geïnspireerd op de Afrikaanse dans met een vleugje modern dans. Het is haar intentie met haar lessen bij te dragen aan meer bewustzijn van hoe we onze kracht en vrijheid kunnen gebruiken om gracieus door het leven te bewegen.Lees meer

Dit zeggen anderen over
Bodyvoicing Center

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijke Ontwikkeling
Wij organiseren workshops en opstellingen voor particulieren en organisaties. Daarnaast hebben we een podcast over systemisch werk & opstellingen.
Zweethut
De Tussen-tijd biedt je momenten aan buiten de tijd. In de ceremoniële ruimte mag je landen bij jezelf, contact maken met je potentieel.
Mindfulness Bewustzijnsontwikkeling
In progress...
Soundhealing Creativiteit Intuïtief Schilderen
*Creëren van Binnenuit *Workshops, Cirkels, Prive Sessies *Intuïtief tekenen, schilderen, schrijven begeleidt met soundhealing*
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl