Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.
Gepubliceerd op Monday 07 August 2023

Ontwakende Shakti: Tantra Massage voor vrouwen door vrouwen

Tantra Massage als Heilige Initiatie in Vrouwelijkheid

In de wereld van zelfontdekking en spiritualiteit is het ontwaken van de Shakti, de goddelijke vrouwelijke energie, een diepgaande en geëerde reis. Voor vrouwen is het toelaten van hun innerlijke Shakti een transformerende weg die hen leidt naar een dieper begrip van zichzelf en hun ware essentie. Een van de meest intrigerende manieren om deze innerlijke ontwaking te ervaren, is door middel van Tantra Massages – een heilige Initiatie in vrouw-zijn.

Deze heiige initiatie in vrouw zijn is niet gericht op oppervlakkige bevrediging of ontspanning, maar eerder op diepe heling en bevrijding van onderdrukte emoties en blokkades en meegekregen geloofsovertuigingen op het vlak van hoe een vrouw hoort te zijn. Het is een reis naar binnen, waarin de ziel haar eigen schoonheid ontdekt en omhelsd. Door de zachte en liefdevolle aanraking van een Tantra Massage kunnen vrouwen zichzelf helen van oude wonden. En patronen omzetten, die hen hebben belemmerd om volledig van hun vrouwelijkheid te genieten en daar expressie aan te geven.

Positief lichaamsbeeld: Loslaten van schaamte en oordeel

Voor vrouwen kan Tantra Massage een poort zijn naar zelfbevrijding, zelfliefde en empowerment. Het biedt ruimte waarin ze alle lagen van hun wezen kunnen verwelkomen – hun verlangens, hun kwetsbaarheden, en hun kracht. En zo hun eigen lichaam en seksualiteit te leren kennen en te ontdekken. Het is een kans om te leren ontvangen en zich over te geven aan de goddelijke stroom van liefde en leven en genot zonder schaamte of oordeel. Tijdens de massage wordt de nadruk gelegd op het verbinden van lichaam en geest, waarbij er ruimte is voor zelfontdekking en acceptatie. Het kan helpen om diepe ontspanning, sensuele genoegens en innerlijke vrede en veiligheid te ervaren. Een gevoel van thuiskomen.

Door bewust met aanraking om te gaan, kan een vrouw haar lichaam op een nieuwe en liefdevolle manier leren waarderen en kan daardoor voor haar lichaamsbeeld een positieve, helende ervaring zijn. Tantra Massage kan het gevoel van eigenwaarde vergroten, zelfvertrouwen stimuleren en een gevoel van harmonie creëren tussen het fysieke, emotionele en spirituele aspect van haarzelf. Het biedt een gelegenheid om zich vrij te voelen in haar eigen huid en zich te verbinden met haar lichaam op een dieper niveau. Het is een uitnodiging om zich te verbinden met haar lichaam als een prachtige heilige tempel gevuld met Shakti energie.

Verken je verlangens: verdiep je intimiteit

Een Tantra Massage kan vrouwen ook helpen om te ontdekken wat ze plezier brengt in aanraking en intimiteit. Tijdens de massage wordt er veel aandacht besteed aan sensuele en tedere aanrakingen, wat kan bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn van het lichaam en het genot dat het kan ervaren. Vaak zijn vrouwen in de maatschappij niet altijd aangemoedigd om openlijk over hun seksualiteit te praten of hun verlangens en voorkeuren te verkennen. Tantra Massage biedt een ondersteunende omgeving waarin vrouwen zich kunnen overgeven aan hun zintuiglijke ervaringen en zich bewust kunnen worden van wat ze fijn vinden. Door zich bewust te worden van hun voorkeuren tijdens de Tantra Massage, kunnen vrouwen ook beter communiceren over hun behoeften en verlangens met hun partners. Dit kan leiden tot een verbeterde intimiteit en een diepere verbinding in hun relaties. Het proces van leren kennen van wat men lekker vindt in aanraking kan echter tijd en geduld vergen. Tantra Massage biedt een mooie gelegenheid om dit ontdekkingsproces te beginnen, en te genieten van het plezier en de intimiteit met het lichaam d.m.v het leren kennen van het eigen lijf op een dieper niveau.

Sisterhood en Zelfontdekking: Diepe heling door Tantra Massage tussen vrouwen

Een belangrijk aspect van Tantra Massage van vrouw tot vrouw is de waarde van sisterhood. Sisterhood verwijst naar de diepe verbondenheid en ondersteuning die vrouwen elkaar bieden. In de context van Tantra Massage creëert het een krachtig netwerk van vrouwen die elkaar empoweren, begrijpen en koesteren.

Sisterhood in de context van Tantra Massage creëert een omgeving waarin vrouwen zich gesteund en aangemoedigd voelen om hun authentieke zelf te zijn. En ze de ruimte voelen om hun kwetsbaarheid te tonen en hun emoties vrij te uiten. Het verwijdert de concurrentie en rivaliteit die soms tussen vrouwen kan bestaan en vervangt het door wederzijds steun en acceptatie. Hierdoor kunnen vrouwen zich openstellen voor diepere heling en groei, wetende dat ze worden gedragen door een netwerk van liefdevolle en begripvolle zusters.

In deze vrouwelijke bedding, opent zich een diep gevoel van ontspanning en openheid voor en door ons. Deze unieke ervaring biedt een diepere verbinding met het helingsproces, doordat de afleidingen en zorgen die vaak gepaard gaan met traditionele massages, zachtjes opzij worden gezet. De afwezigheid van prestatiedruk en angst voor penetratie stelt vrouwen in staat om zich volledig onder te dompelen in het hier-en-nu en de massage werkelijk voor zichzelf te ontvangen.

Door deze liefdevolle omgeving valt de druk weg om aan de verwachtingen van de samenleving te voldoen en kunnen vrouwen oprecht hun eigen reis van heling en zelfontdekking ontvangen. En de vreugdevolle stroom van Shakti toelaten. De massage wordt een transformerend ritueel waarbij de focus volledig ligt op het koesteren en voeden van ons lichaam, geest en ziel en het ontwaken van Shakti energie. Het thuiskomen in het hier-en-nu.

Al met al biedt Tantra Massage voor vrouwen door vrouwen, een diepgaande en bevrijdende ervaring. Het is een reis van zelfontdekking, acceptatie en zelfliefde. Door het vrouw zijn te eren en te vieren, kunnen vrouwen zichzelf krachtig en vollediger liefhebben, in welke fase van hun leven ze ook zijn, waardoor ze in staat zijn om met vertrouwen en gratie door het leven te gaan. Het is een prachtig geschenk dat elke vrouw zichzelf kan geven om in contact te komen met haar eigen essentie en stralende vrouwelijke kracht.

Aanbod Flowering Women

Bij Flowering Women ben je welkom voor individuele coaching en lichaamswerk. En er is een aanbod aan diverse workshops. De workshops bieden een ondersteunende ruimte met gelijkgestemde vrouwen. Samen verkennen we verschillende thema's zoals zelfliefde, intimiteit, authenticiteit, verbinding, vrije stemexpressie, aanwezigheid, vrouwelijke kracht en zachtheid, sacred sexuality, empowerment, wensen en grenzen, nourishment. Geef jezelf toestemming om te bloeien en te groeien in deze prachtige reis van zelfontdekking. Samen creëren we een kleurrijke tuin van bloeiende vrouwen, elk uniek en stralend in hun eigen pracht.

Mijn aanbod

Vrijblijvende kennismaking, wees welkom

Voel jij je nieuwsgierig naar diepere intimiteit met jezelf en je omgeving? Of specifiek Tantra Massages? Maar ben je nog niet zeker of het voor jou is, of vind je het iets te spannend nog? Je bent heel erg welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waar we samen kunnen ontdekken of we een goede match zijn, en hoe Vrouwenwerk, Tantra Massages of coaching jouw persoonlijke ontwikkeling kan verrijken. Alleen dit gesprek zal al verandering en inzicht brengen.

Gun jij jezelf dit moment? Voel je vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, voor verdieping, of vragen of meer informatie. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten, je vragen te beantwoorden en samen te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om jouw groei en ontwikkeling te stimuleren. Tot snel!

Mijn Hipsy profiel

Geschreven door Stefanie Leysner

Flowering Intimacy

Here we practice the art of coming home to yourself again and again, by exploring new and different ways of being and connecting.

Bekijk profiel
"Intimacy is the art of letting our true selves be seen and cherished."
Friday, 09 Aug. om 19:00
Primal Play workshop
Flowering Intimacy
Playfulness Aanraking Authentic Relating
Friday, 06 Sep. om 19:00
Primal Play workshop
Flowering Intimacy
Playfulness Aanraking Authentic Relating
Friday, 06 Jun. om 19:00
Vrouwenretreat (4-daagse)
Susanne Quartel
Tantra Healing Sjamanisme
Saturday, 09 Nov. om 09:30
Deep & Light Love - Diepe & Lichte Liefde
Growing Loving Relations
Tantra Relaties Conscious Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl