Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.
Gepubliceerd op Monday 05 February 2024

De Reis van Moon Crow: Van Innerlijke Strijd naar Sjamanistisch Meesterschap

Welkom bij een inspirerend diepte-interview met Gaby, ook wel bekend als Moon Crow. In dit aangrijpende gesprek duiken we dieper in de betekenis van haar spirituele reis, het sjamanisme dat haar leven doordrenkt en de kracht van ademwerk als helende tool. Ontdek het fascinerende verhaal van een vrouw die, ondanks gepest te zijn op school en gevoelens van vervreemding, haar weg vond naar zelfacceptatie en kracht. Gaby deelt haar visie op heelheid, de roep van het sjamanisme en haar missie als spaceholder om anderen te begeleiden op het pad van zelfontdekking. Laat je meevoeren door het verhaal van Moon Crow en ontdek de diepgaande wijsheid die schuilt in haar reis door het leven.

Kun je ons iets meer vertellen over je spirituele reis en hoe je betrokken raakte bij het sjamanisme?
Mijn naam is Gaby, mijn spirituele naam is Moon Crow. Ik heb altijd gevoeld dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kind speelde ik met natuurwezens, zag ik mensen en dingen die anderen in mijn omgeving niet waarnamen, en leefde ik in mijn eigen wereld. Helaas werd ik gepest op school en voelde ik me vaak een buitenbeentje, niet van deze wereld. Heimwee naar huis en dysthymie in mijn twintiger jaren werden uiteindelijk mijn wegwijzers naar de diepte van mezelf. Door vele reizen, zowel innerlijk als uiterlijk, ontdekte ik dat ik niet mijn eigen pad liep. Dit inzicht stelt me nu in staat mijn melancholie te omarmen, en mijn valkuil is getransformeerd tot mijn kracht.

Een prachtige plantmedicijn bracht me het advies om een leraar te zoeken. Dit leidde tot opleidingen als spiritueel therapeut en yogadocent, maar de roep van het sjamanisme werd steeds luider. Sindsdien is sjamanisme een integraal onderdeel van mijn leven geworden, een thuiskomen in mezelf en een verbinding met het leven zelf.

Tijdens mijn ademtraining ontdekte ik dat ik een verloren tweeling heb, die mijn lijntje is met de spirituele wereld. Ik houd van rituelen en ceremonies en voel me een dienaar aan het grotere geheel. Mijn verantwoordelijkheid is deze wereld mooier achter te laten dan toen ik haar betrad, met het besef dat alles wat we doen effect heeft op de 7 generaties na ons. Mijn verlangen is om te blijven leren en studeren, mijn kanaal te verfijnen en dienend te zijn in alle lagen van het leven. Als eeuwige student van het leven, met een verlangen naar meesterschap.

Dat klinkt als een krachtige ontdekkingsreis. Kun je ons meer vertellen over jouw specifieke benadering en visie als Sjamanistisch healer?
Mijn visie is dat ieder van ons een eigen medicijn draagt en in essentie heel is. Hoewel het vanuit de persoonlijkheid anders kan voelen door de verdichting waarin we leven, is het medicijn waarmee we naar deze aarde zijn gekomen in eerste instantie voor onszelf. Maar het vraagt er ook om gedeeld te worden, omdat het een stukje is dat de mozaïek compleet maakt. We zijn allen expressies van Spirit, de Bron. Mijn uitnodiging is om zelf de mooiste, fijnste uitdrukking te zijn van die liefde. Mijn missie is als spaceholder, een soort vroedvrouw voor de ziel, een veilige, heilige ruimte te creëren waarin anderen hun heelheid en medicijn kunnen herinneren. Ik gebruik sjamanistische healing codes in combinatie met ademwerk en stem me af op mijn eigen medicijn. Door één veld te creëren tussen mij en degenen waarmee ik werk, ontstaat er synergie waarin het makkelijker wordt voor anderen om opnieuw af te stemmen op hun essentie. Wij zijn energetische wezens en energiewerk bij ademwerk is waardevol omdat ware heling eerst in de energie plaatsvindt en daarna effect heeft op het fysieke lichaam.

Ik leid mensen op tot breathwork healer, wat meer is dan alleen ademwerk practitioner. Met liefde en enthousiasme deel ik alles wat ik weet over dit helende veld. Adem is voor mij een sjamanistische tool, en in de opleiding combineren we lichaamswerk met energiewerk.

Dat klinkt als een intensieve en transformerende ervaring. Heb je nog andere evenementen of trainingen gepland voor de komende maanden?
Opleidingen zijn gepland in februari, april en oktober. In februari is er ook een verdiepingstraining voor breathwork healers en ademcoaches, waarin we werken met de sjamanistische techniek van power intrusion en plantmedicijnen zoals cacao en microdosering truffels. In enkele adem ceremonies, waarbij we vaak werken met rauwe cacao, openen we het lichaam nog meer. In maart staat zo'n ceremonie gepland. Daarnaast start in maart een korte training van 5 ochtenden waarin ik mensen meeneem door het medicijnwiel voor heling en verbinding met de sjamanistische werelden.

Dat klinkt geweldig. Tot slot, heb je een boodschap die je wilt delen met de Hipsy community?
Wat ik wil meegeven aan de community is dat het universum reageert op pure bewuste gedachten. Wij zijn scheppende kracht en weven samen aan een nieuw tapijt voor de aarde, voor de 7 generaties die na ons komen. Gebaseerd op tijdloze wijsheid en kennis uit sjamanistische tradities die nooit hun verbinding met het levensweb hebben verloren. De aarde vraagt ons onze heelheid te herinneren en in wederkerigheid met haar te leven. De roep van het sjamanisme, van onze voorouders, wordt sterker, en we voelen dat wij zelf het medicijn zijn. Liefde is de scheppende kracht die ons allen verbindt. Ceremonie herinnert ons eraan dat het leven zelf de ceremonie is. De uitnodiging is om onze heelheid te leven en alles te onderzoeken wat ons tegenhoudt deze heelheid te ervaren.

Kijk op het profiel van Shunyata Medicine voor alle aankomende evenementen

Geschreven door Gaby Moon Crow

Shunyata Medicine

Shunyata Medicine organiseert Ademwerk en Cacao Ceremonies, Ademwerktrainingen, Sjamanistische basisopleiding en Healing journeys

Bekijk profiel
Ik creër voor jou de Heilige Ruimte waarin jij jouw Medicijn kan ontdekken
Friday, 05 Apr. om 10:00
Breathwork Healer Certificaat training - Awaken the Shaman within
Shunyata Medicine
Sjamanisme Ademwerk Opleiding
Tuesday, 05 Mar. om 10:00
Healing Intensive
Shunyata Medicine
Healing Sjamanisme Energiewerk
Sunday, 10 Mar. om 13:45
Shamanic Breath & Cacao Ceremony w/ a touch of Magic
Shunyata Medicine
Cacao ceremonie Plantmedicijn Ademcirkel
Friday, 04 Oct. om 10:00
Shamanic Soul - Breathwork Healer Certificate Training
Shunyata Medicine
Sjamanisme Ademwerk Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl