Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.
Gepubliceerd op Friday 18 February 2022

Blotevoetendans.NU stopt ermee en draagt het stokje over aan Hipsy

Het platform www.blotevoetendans.nu stopt ermee en draagt hierbij het stokje over aan Hipsy. Blotevoetedans was een tijd lang het leidende platform voor allerlei verschillende danssoorten. Organisaties konden gratis hun aanbod op de website plaatsen zodat dansers weten waar ze terecht kunnen.

Sinds we te maken kregen met Corona en de lockdowns, zijn veel van deze dans evenementen niet meer doorgegaan. De website is daardoor een tijd lang inactief geweest. Nu alles weer aan het opstarten is en tegelijk met de komst van Hipsy, heeft de eigenaar van blotevoetendans, Reinier van Alphen, besloten te stoppen met het beheren van de site. De website wordt nu doorverwezen naar Hipsy.

Hipsy bedankt Reinier voor de vele jaren werk die hij in dit platform gestoken heeft. Voor zowel organisaties als dansers is het een tijd lang een fijn hulpmiddel geweest. Ook bedank ik Reinier voor het vertrouwen in Hipsy door alles over te dragen.

Ook de Facebookgroep van Blotevoetendans is overgedragen. Daar kan je lid van worden met de volgende link: https://www.facebook.com/groups/danskalender

Geschreven door Jochem Gruter

Hipsy

test

Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl