Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Academie voor Wilde Wijsheid & Natuurverbinding

De Academie voor Wilde Wijsheid & Natuurverbinding organiseert natuur bijeenkomsten voor mensen die hun relatie met de natuur willen verdiepen.

Volgen

0636107709

Utrechtse Heuvelrug, Nederland

Niet beschikbaar

Evenementen van Academie voor Wilde Wijsheid & Natuurverbinding

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Nature is not a place to visit. It is home. - Gary Snyder”

Over de organisatie

Onze academie begeleidt en inspireert bewuste mensen die graag hun persoonlijke relatie met de natuur willen verdiepen door middel van themadagen en retraites in de natuur. We geloven in het terugkeren naar onze wortels, naar waar we vandaan komen, en erkennen dat we een integraal onderdeel zijn van de natuur. We inspireren individuen en professionals om te leren, groeien en de helende kracht van de natuur te omarmen in hun leven en werk.

We nemen je mee op een reis die al je zintuigen prikkelt, waarbij we ons verbinden met het landschap om ons heen. We omarmen de seizoenen lente, zomer en herfst en vieren de natuur met rituelen die ons verbinden met haar cycli. We leren de energie van bomen voelen, ervaren momenten van stilte en reflectie tijdens mini solo quests, en genieten van de eenvoudige vreugde van dauwtrappen en meer.

We ervaren intense verwondering, diepe inzichten en een blijvende verbinding met de natuur, zowel binnen als buiten onze academie. Dit alles doen we in nauwe verbinding met gelijkgestemden, omdat we geloven in de kracht van gemeenschap en gedeelde passie.

Mirjam de Boer & Stefanie Boomsma
Academie voor Wilde Wijsheid & Natuurverbinding

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Academie voor Wilde Wijsheid & Natuurverbinding

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Full Moon Ecstatic Dance
Free wild Full Moon tribe Amsterdam MAANKARAVAAN - full moon ecstatic dance!
Natuur
Hoe zou je leven eruitzien als je echt uitgerust bent? De natuur als partner voor meer rust, vitaliteit, verbinding en transformatie.
Regenerate organizes events to regenerate the body mind and soul
Workshops, events en ceremonies voor meer rust, ontspanning en leven vanuit het hart.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl