Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

WendeMaraan

events/workshops: wie zich echt wil ontmoeten: * lachwondershops * truffelceremonies in natuur * EGG-static Events: Dance & lachen/kracht van de dood

Volgen

0615050824

Nederland

Bezoek de website

Evenementen van WendeMaraan

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Het is allemaal 1 grote grap nietwaar?”

Over de organisatie

De vraag van deze tijd aan jou als leider / changemaker / pionier

Deze wonderlijke tijd vraagt om iets nieuws. Alhoewel, nieuw? Er is een hele oude waarheid die we zowat vergeten waren: de wereld werkt van binnenuit. Laat ons onszelf daar ontmoeten. Creëren van binnenuit.

Jij bent leider / changemaker / vernieuwer-pionier. Steekt in deze tijd van zeer grote transformatie je nek uit om de boel écht te veranderen: een gelijkwaardige wereld waarin we samenleven met de natuur. Waarbij we oude systemen, schaarste en machtsdenken loslaten en iets nieuws, iets sprankelends creëren.

Daarvoor is het nodig dat je aanwezig bent; in verbinding bent met jezelf en het leven om je heen. WendeMaraan dat jij degene bent die dat als geen ander kan doen. Lukt dat? Of zou iets jou kunnen helpen?

Blijf staan in je licht, blijf zeker ook genieten; in deze intense en diep-transformerende tijd. Inspireer jezelf.

Wen d’r maar aan… dat wij het zelf zijn, die alles in huis hebben om een nieuwe wereld te creëren. Met verbeeldingskracht en gevoel, samen met Moeder Aarde en de sterren. De hemel op aarde; een wereld vol liefde, vertrouwen en overvloed. Dat kan echt. Het is geen ‘fanta’. Hoe erg de chaos en verdeeldheid in de buitenwereld nu ook is of lijkt.

Sterker nog, juist nu is het harder nodig dan ooit dat we aardig zijn.
Aard-ig; snap je?

Lees meer

Dit zeggen anderen over
WendeMaraan

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Lezing Boekpresentatie
Onder de vlag van London Books organiseren schrijvers Geert Kimpen (bekend van o.m. De Kabbalist) en Michelle Shanti inspirerende activiteiten.
Mannen Workshops
Een community van mannen die samenwerken om jongens en mannen in elke levensfase ruimte en steun te bieden om zich in vrijheid te ontwikkelen.
Leven vieren
De Play Community organiseert festivals, retreats en vakanties voor 20’ers en 30’ers die willen voelen dat ze leven!
Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl