Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

't EssentieAtelier

In 't EssentieAtelier begeleid ik jou in jouw reis naar jouw ware essentie o.a. door InnerEssence Journeys & cacao. Dit kan 1 op 1 en in een groep.

Volgen

0647489064

Weert, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van 't EssentieAtelier

Friday, 28 Jun. om 19:15
SisterCircle & Cacao 'de Vrouwenlijn'
't EssentieAtelier
Vrouwencirkels De stem van binnenuit Cacao ceremonie
Thursday, 11 Jul. om 19:15
InnerEssence Journey & Cacao
't EssentieAtelier
Innerlijke Reis Cacao ceremonie
Thursday, 22 Aug. om 19:30
Ontdek tantra voor vrouwen (4 avonden)
't EssentieAtelier
Tantra Cacao ceremonie Vrouwencirkels

Over de organisatie

Het EssentieAtelier is ontstaan vanuit een diep verlangen om jou te ondersteunen in jouw reis naar wie je werkelijk bent, je ware ik, jouw essentie.

’t EssentieAtelier wil graag die plek zijn waar jij je gesteund voelt op jouw reis naar jouw kern. Een reis die je kunt maken in verbinding met anderen maar ook alleen.

Ga de ontmoeting met jezelf aan in een 1 op 1 InnerEssence Journey of tantrische massage. Of ervaar de kracht van het samen reizen en delen tijdens een SisterCircle of InnerEssence Journey.

Kom thuis bij jezelf en bij jouw diepste verlangen. Voel wie je werkelijk diep van binnen in essentie bent. Laat je overtuigingen over jezelf los en en laat je ware ik vol vertrouwen aan jezelf en je omgeving zien.

Wat moet dat een fantastisch gevoel zijn!

Lees meer

Dit zeggen anderen over
't EssentieAtelier

 • Ronald
  InnerEssence Journey & Cacao

  Ik heb een korte initiatie van Wendy mogen ontvangen tijdens een gezamenlijke vakantie en voelde de behoefte om daar op door te werken.
  Ze is een hele attente en heldervoelende vrouw, die intuïtief weet waar je als individu of groep behoefte aan hebt.
  Het bijzondere is dat ze weet waar de reis begint, maar niet waar die naar toe gaat: ze past de inhoud aan aan de deelnemers van de groep en wat die op dat moment nodig hebben.
  Met een kopje warme cacao en bijpassende muziek helpt ze je om het hart te openen en te verbinden met het onderbewustzijn.
  Tegelijk is Wendy ook heel alledaags en aards. Zo heeft ze er voor gezorgd dat ik de inzichten uit deze spirituele ervaring mee kan nemen in het dagelijks leven.

  Lees meer
  14 April 2024 om 18:05

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Welcome Home is een plek om het leven in al haar aspecten te ervaren, om te groeien en bloeien in bewustzijn en het leven voluit te vieren!
Kom inspiratie opdoen, moed oefenen, samen vertragen en naar binnen kijken, zodat je je bewust ZIJN vergroot en je vanuit je hart het verschil maakt.
Meditatie Mantra zingen Inwijdingen
✨Boeddhisme ✨ Yoga ✨ Mantra ✨ Meditatie ✨Mindful tuinieren ✨
Energiewerk Persoonlijke Ontwikkeling Alchemie
Geniet van alle energetische 'opvoeding' die je wellicht gemist hebt. Boost je levensenergie, volg Quantum energy workshops, energy clearings en meer!
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl