Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Speel's!

Mensen speels dichter bij hun intuïtie laten komen. Dat doe ik door events en workshops gericht op seksualiteit, touw/shibari én improvisatietheater.

Volgen

Evenementen van Speel's!

Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Uitverkocht
Tuesday, 10 Sep. om 19:00
Freedive: Rope Journey
Freedive Community
Shibari Lichaamswerk Aanraking
Friday, 18 Oct. om 10:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren

Over de organisatie

Hi, ik ben Lisa!

Ik word het meest blij als ik zie dat mensen gaan spelen. Spelen in een pure vorm, zonder er over na te hoeven denken, in contact met hun intuïtie. Dat is gaaf! Ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen door verschillende evenementen te faciliteren en geven. Op het gebied van improvisatietheater, (bewuste) seksualiteit en touw/shibari. Wat deze drie dingen vooral met elkaar gemeen hebben? Ik verklap het al even snel: intuïtief met elkaar in contact zijn. Lees vooral verder om te lezen waarom ik denk dat dat zo is. :-)

Met improvisatietheater zorg ik ervoor dat je intuïtief inspeelt op wat je op dat moment voelt dat de juiste stap is in de scène. Het is een soort speeltuin om te oefenen met je te mogen uiten en te zien hoe dat uiteindelijk ervoor zorgt dat je (in de scène) verder komt.

Met de activiteiten die ik in de trant van (bewuste) seksualiteit geef, oefenen we met het uiten en uitvoeren van verlangens, grenzen en wensen. Alles wordt gedaan om uiteindelijk heel bewust te worden van je lijf en je intuïtie: waar heb je zin in en hoe zou je dit willen?

Met touw/shibari geef ik cursussen/workshops en ropejams zodat mensen middels touw met elkaar kunnen verbinden. Een tof middel, waarbij het gaat om (speels) verbinding maken door een persoon vast te maken in touw. Het gaat hierbij gepaard met vertrouwen, kwetsbaarheid en ook hier weer intuïtie: hoe voel je dat je wil verbinden met de ander, door middel van touw?

3 verschillende thema's, die voor mij dus niet zo verschillend van elkaar zijn. Leuk om je bij één of meerdere workshops te zien!

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Speel's!

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Stembevrijding Mantra zingen
Ontspanning & Bevrijding Via Klank & Muziek
Mannen Workshops
Firemakers is een stichting die zich inzet voor het leven en eren van broederschap. Op alle niveaus van de samenleving, wereldwijd.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl