Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ruben van Dijk | expansie van bewustzijn

verruim je bewustzijn via ademwerk, opstellingen, workshops en vuurcirkels.

Volgen

0641513118

De Lichtplaats, Vlielandstraat 2, 1506 ZK Zaandam, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Ruben van Dijk | expansie van bewustzijn

Friday, 05 Jul. om 19:00
Ademcirkel Zaandam
Ruben van Dijk | expansie van bewustzijn
Ademwerk Adem Ademcirkel
“de langste reis is de reis naar binnen. ~ Dag Hammarskjöld”

Over de organisatie

Je buitenwereld is een weerspiegeling van je binnenwereld. De buitenwereld laat je zien hoe jij over jezelf denkt, wat er in jou leeft, hoe jij met jezelf omgaat en welke delen jij in jezelf nog niet hebt omarmt. Je lichaam vertelt je haarfijn hoe het met je gaat; fysiek, mentaal en emotioneel. Ben jij bereidt ernaar te luisteren?

In mijn werk ben ik op zoek naar wat waarheid is én nodig ik uit tot voelen, doorleven en vol leven. Voor mij gaat dat over met een open hart omarmen wat is; al het mooie en minder mooie. Dat doe ik via ademwerk, systemisch werk/opstellingen en vuurcirkels.

Onder begeleiding nodig ik je uit om stap voor stap oude pijnen en gestagneerde energie los te laten. Er is moed, vertrouwen en toewijding nodig om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Ruben van Dijk | expansie van bewustzijn

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ademcirkel Ademwerk
Ademloes faciliteert ademwerk, energetisch lichaamswerk (soft touch de-armouring) en (online) coaching. Individuele sessies, workshops en retreats.
Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Cacao ceremonie Mantra zingen
Uniek Leven zet zich in voor het volgen van jouw hart en unieke pad. Het vergroten van zelfliefde en expressie & het volgen van jouw passies en dromen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl