Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

MAN ZIJN IN DEZE TIJD

Ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid. Workshops voor mannen.

Volgen
Niet beschikbaar

Kraijenhoffstraat 141a, 1018 RG Amsterdam, Netherlands

Bezoek de website

Evenementen van MAN ZIJN IN DEZE TIJD

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie

MAN ZIJN IN DEZE TIJD
Ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid

Workshops voor mannen, met Joost Verdonkschot en Gunnar Meier

Wij mannen praten niet snel over wat wij werkelijk voelen en verlangen. Een groot deel van onze kracht en potentie blijft hierdoor onbenut, omdat die nooit het daglicht ziet. Daarmee doen wij onszelf en onze omgeving tekort. We leven niet ons meest vervullende leven, omdat we ergens (vaak onbewust) het idee hebben te moeten voldoen aan verwachtingen van anderen.

Onszelf werkelijk laten zien, los van de verwachtingen van anderen, is iets wat je kan leren. Daarvoor is wel de juiste omgeving nodig. Een omgeving die uitnodigt, aanmoedigt en niet oordeelt. Die omgeving kunnen wij mannen elkaar bieden.

Wij, Joost Verdonkschot en Gunnar Meier, organiseren daarom workshops onder de titel: “Man zijn in deze tijd: ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid." We komen samen om elkaar te ontmoeten en te delen over wat we tegenkomen in ons leven als mannen in deze tijd. Samen creëren we een plek om in openheid en eerlijkheid ons verhaal te vertellen. De groep luistert met aandacht. Alles is welkom en niets is gek. Als je wilt krijg je te horen wat je verhaal oproept bij de andere mannen. Altijd met respect en met de intentie elkaar te laten groeien. We bieden open avonden en een jaartraining met een vaste groep.

OPEN AVONDEN:

De open avonden zijn een mogelijkheid om kennis te maken met ons werk en zelf te ervaren wat het je kan brengen. Elke avond doen we een uitgebreide deelronde met de hele groep, waarin je vrij kan inbrengen wat er op dit moment in je leeft. Daarnaast doen we lichaamsgerichte oefeningen om ook ons lijf als bron van informatie te betrekken.

JAARTRAINING:

Tijdens de jaartraining komen we maandelijks een avond samen met een vaste groep van ongeveer 10 mannen, om elkaar te ontmoeten, te delen en te luisteren. Elke avond doen we een deelronde met de hele groep, waarin je vrij kan inbrengen wat er op dit moment in je leeft. Daarnaast doen we lichaamsgerichte oefeningen om ook ons lijf als bron van informatie te betrekken. Een aantal keer staat een thema centraal zoals vader en zoon, seksualiteit of man zijn onder mannen.

Het uitgangspunt is steeds dat we met elkaar willen groeien en elkaar ontmoeten vanuit wat zich in het hier en nu aandient. Door de vaste groep zien we elkaar regelmatig en leren we elkaar steeds dieper kennen. Daardoor kan er steeds meer veiligheid en vertrouwen ontstaan. Zo creëren we een groep voor support en broederschap, waar we elkaar ondersteunen en ook uitdagen nieuwe stappen te zetten. Kortom een plek voor ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid.

Als je meer wil weten over ons werk of als je een vraag hebt, kijk dan op onze websites of stuur een bericht via het contactformulier.
https://www.gunnarmeier.nl
https://joostverdonkschot.nl

We zien ernaar uit je te leren kennen.

Hartelijke groeten,
Gunnar en Joost

Lees meer

Dit zeggen anderen over
MAN ZIJN IN DEZE TIJD

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Zangcirkel
MUSIC TEMPLE AMSTERDAM organizes concerts, gatherings & workshops in the field of voice improvisation, singing circles and voice freedom.
Cacao ceremonie Vrouwencirkels Full Moon
Wij organiseren Mexicaanse cacao ceremonies in Amsterdam en op aanvraag ook op locatie. Meer informatie kun je vinden op elkelayla.nl.
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Odessa is a platform for communities to host events; dances, workshops, live performances and more!
Tantra
Ecstatic Temple organiseert conscious thema parties, maandelijkse tempel avonden, workshops, Tao trainingen en ademcirkels.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl