Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kai von Rosenberg Coaching - Training - Muziek

Ik begeleid mensen met vragen over leven & werk. Dat doe ik ervaringsgericht met o.a. muziek, stem, adem, lichaamswerk, dromen & systemisch werk.

Volgen

0614246602

Muiden, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Kai von Rosenberg Coaching - Training - Muziek

Saturday, 08 Jun. om 10:00
Laat je stem horen en je lijf spreken! Zomereditie
Kai von Rosenberg Coaching - Training - Muziek
De stem van binnenuit Lichaamswerk Adem
“'Laat de wereld zien hoe kleurrijk je bent!”

Over de organisatie

Ik werk vanuit vertrouwen; vertrouwen in de mensen die ik begeleid en vertrouwend daarop dat in het werk als begeleider het juiste helpende zich op het juiste moment aandient. Ik volg het leven en ben daarin scheppend i.p.v. te bedenken hoe het allemaal zou moeten verlopen. Dat zorgt voor ontspanning, haalt je uit je hoofd en brengt je dichter bij je essentie. In mijn manier van werken is ruimte voor spiritualiteit en vorm. Diep contact met wat je bezielt vertalen naar stappen die je zet in je dagelijkse leven, daar gaat het om. Dit steeds meer te doen en van daaruit te durven leven gun ik iedereen.

Vanuit mijn eigen bedrijf werk ik als coach, trainer en musicus en begeleid ik mensen met vragen over leven en werk. Verder verzorg ik muzikaal-energetische begeleiding en geef ik trainingen in Verbindende Communicatie. Op het gebied van organisatieontwikkeling doe ik cultuuronderzoek en begeleid ik teams op hun pad naar zelforganisatie.

Binnen het Itip ben ik werkzaam als begeleider bij het ‘Persoonlijk Traject’ en in de coachopleiding ‘Instrument voor hulp’. Tevens geef ik binnen de loopbaangroep individuele sessies en ben ik begeleider bij de ‘Zin in je werk’ groepsdagen.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Kai von Rosenberg Coaching - Training - Muziek

 • Elke Scheffers
  Verbonden Ademreis met Jelke & Kai

  Afgelopen zaterdag deed ik mij aan de ademreis onder begeleiding van Jelke en Kai. Een fijne persoonlijke en vertrouwelijke begeleiding waarin ik mij volledig mocht en kon focussen op mijzelf. Dankbaar voor de nieuwe inzichten en de begeleiding van deze sprankelende professionele begeleiders. Tot een volgende keer

  Lees meer
  15 April 2024 om 11:52
 • Nienke
  Laat je stem horen en je lijf spreken!

  Wat een fijn, verbindend en hartwarmend evenement! Kai en Jelke werken ontzettend mooi samen.

  Lees meer
  20 December 2023 om 12:01
 • Anoniem
  Laat je stem horen en je lijf spreken!

  Ik vond het fantastisch! Er was helemaal ruimte voor m'n eigenheid, al vanaf het eerste moment voelde ik me erg welkom. Prachtige live muziek, originele oefeningen en flink bewegen. Dit smaakt naar meer van dit gevoel :)

  Lees meer
  15 December 2023 om 09:37
 • Jochem Ruben Hattum van
  Laat je stem horen en je lijf spreken!

  Muzikale & vibrerende speelse wijsheid alom. Intens genoten van ons samenzijn, hart openende oefeningen en door middel van de stilte, thuiskomen...bij mezelf.
  THANXXX stembevrijders !

  Lees meer
  11 December 2023 om 14:37

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Festivals Live muziek
For everyone who believes in magic. Join us and expect the unexpected. Together we hold space for life to unfold and carry us in the now.
Lichaamswerk
Landen in je Lichaam
Creativiteit De stem van binnenuit Persoonlijke Ontwikkeling
StoryArtPaper biedt kunstzinnige workshops om op zachte wijze te werken aan je mentale gezondheid. Lief zijn voor jezelf in alle kleuren.
Live muziek Optreden Muziekavond
Live muziek van Einaudi en andere neoklassieke componisten in de mooiste zalen en kerken van Nederland.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl