Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Priya Music

Mantrazang, Heartsongs en Stembevrijding. Ik nodig je uit om te zingen vanuit je hart. Te zingen wat er leeft in jou. Zonder censuur. Vrij en volledig

Volgen

0637320030

Eindhoven, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Priya Music

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Home is where the heart is ”

Over de organisatie

Het belangrijkste in mijn leven is de weg terug naar liefde. Die liefde vind ik in de stilte en waarheid in mijzelf. Zingen vanuit je hart is een directe, helende manier om bij die stille kern in jezelf te komen en van daaruit bij je levensvreugde.

Dit doen we door te zingen wat er in het moment in je leeft. We zingen Heartsongs en Mantra's bestaan uit eenvoudige teksten waardoor je al snel niet meer hoeft te denken en je kunt overgeven aan de zang. Ik nodig je uit om kwetsbaar te durven zijn en het zingen toe te laten zoals het komt. Om zonder oordeel, kunde of censuur te uiten wat er op dat moment leeft in jou. Op deze manier te zingen werkt bevrijdend, helend en verbindend met de anderen die meezingen uit volle borst.
Het helpt om weer contact te maken met wie je werkelijk bent. Zoals je als kind nog ongecensureerd kon zijn. De jij zoals je geboren bent en die door het leven, onze opvoeding en alles wat we meemaakten meestal diep verborgen is onder een masker van hoe het hoort of hoe we willen zijn. Vaak weten we niet eens dat we een rol spelen, een rol die we hebben aangenomen als overlevingsmechanisme. Vanuit de onbewuste veronderstelling dat die manier ons de meeste liefde, geluk en het minste pijn oplevert.
Via de zang komen we terug in de stilte die we vaak overschreeuwen omdat al het andere belangrijker lijkt. De stille wijsheid en vreugde die in ons leeft en alleen kan spreken als wij daar de ruimte aam geven. Dat te laten spreken is gelukzalig.

Tot zings, liefs Priya

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Priya Music

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Live muziek
Roger Spees is intuïtief pianist, muzikale alchemist, instant componist en zielsresonantie gids voor unieke helende resonante klankreizen
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Wij Sylvia Kok en Erik Janssen van Dance 4 Balance ( Ecstatic Dance Eindhoven) organiseren al 7 jaar Ecstatic Dance vanuit onze passie voor Dansen.
Verbinding
Voor verbinding met alles wat voor jou als mens natuurlijk is. Verbinden met je lijf, je intuïtie, de aarde en vooral de ander. Laten we samen komen.
Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl

Reviews van Priya Music

Corinne
Heartsongs, Mantrazang en Stembevrijding

Het was de 1e keer dat ik mee deed. Zingen is fijn, daar wordt mijn 🩵blij van. Hoop op een andere keer weer mee te mogen doen.

Lees meer
08 April 2024 om 13:36
Simone Van Schijndel
Heartsongs, Mantrazang en Stembevrijding

Wat hebben we heerlijk gezongen met Priya! Ik verheug me al op de volgende keer. Hele fijne locatie ook. En de ontvangst met thee en lekkers was ook fijn. Hele mooie combinatie van stembevrijding en heerlijke nummers zingen samen.

Lees meer
07 March 2024 om 20:04
Nathalie KAUFFMAN
Heartsongs, Mantrazang en Stembevrijding

Hele fijne ruimte, goed georganiseerd, thee lekkers chocolade etc, en heerlijke mantra songs begeleid door Priya met haar fijne stem!

Lees meer
04 March 2024 om 13:32
Jindy Heijm
Heartsongs, Mantrazang en Stembevrijding

Heel mooie en fijne mantra's gezongen met allemaal mooie mensen. Dankjewel❤️

Lees meer
04 March 2024 om 09:53
Ellen Brouwers
Heartsongs, Mantrazang en Stembevrijding

Priya weet met haar fijne energie, gulle lach en mooie stem, een ontspannen sfeer te creeeren.

Lees meer
04 March 2024 om 09:51