Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Fjoerman

Fjoerman biedt mannen in Fryslân een plek om te verbinden met andere mannen, met broeders. Het gaat over ontmoeten van de ander, maar ook van jezelf.

Volgen

06 29 374 229

Leeuwarden, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Fjoerman

Monday, 08 Jul. om 17:30
Fjoerman Open Cirkel Juli
Fjoerman
Mannen Workshops Mannencirkels
“Hoed je vuur, voed je vuur🔥”

Over de organisatie

Hoe vaak heb jij het gevoel dat je als man alles van jezelf mag laten zien? En durf je dat ook? In je werk, in je relatie, in contact met vrienden en vriendinnen? Vaak is er bewust of onbewust een agenda, een belang, knellende verwachting of alertheid in ons. De verwarring die hierdoor ontstaat in onszelf, spiegelt zich af in alle aspecten van de wereld om ons heen.

Graag nodigen we je uit om aan te sluiten bij het vuur van Fjoerman. We komen maandelijks samen een open cirkel, een mannencirkel. Een samenkomst van mannen, om met elkaar te verbinden, te delen en te helen.

De wereld heeft juist nu mannen nodig die in verbinding staan met hun authenticiteit. Mannen die moedig genoeg zijn om de reis naar binnen te maken. Daar waar het werk te doen is, het afleggen van projecties, van opgelegde programma’s en patronen. et is tijd om de verwarring over man-zijn te ontwarren. En met elk laagje dichter bij de kern te komen. Daar waar kracht, creativiteit, wijsheid en energie te vinden is.

Dit vraagt van ons dat wij onszelf opnieuw ontdekken, en nieuwe betekenis geven aan het man-zijn. In de cirkel van Fjoerman creëeren we samen de veilige ruimte waarin je alles van jezelf mag laten zien, en daar ook nog in mag ontspannen. Gesteund door – of dienstbaar aan je broeders. In gesprek, in stilte. In energieke activiteit en stille contemplatie.

Fjoerman biedt mannen in Fryslân een plek om te verbinden met andere mannen, met broeders. Het gaat over ontmoeten van de ander, maar ook van jezelf. Met het man-zijn en met het innerlijke vuur dat in ons allen brandt.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Fjoerman

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Liefde Hartsverbinding Bewustzijnsontwikkeling
A deep, Compassionate Sense of Conscious Connection to Restore our Divine Inner Union through the Sacred Path of the Heart.
Ecstatic Dance
Ecstatic Dance Leeuwarden is vrij dansen, op jouw manier. Er is geen goed, geen fout. Voel, ervaar en DANS zoals je nooit gedanst hebt.
Soundhealing Ademwerk
Mannencirkels / Ademwerk / Soundhealing / Didgeridoo / Ceremonies
Wilde Wiven organiseren ontmoeting en verbinding volgens Sisterhood. Een traan een lach, speelsheid en sensualiteit brengt ons tot Oervrouwenkracht.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl