Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Heartopening XL Party

Zaterdag 18 februari 2023 van 11:00 tot 22:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Nederland

Over dit evenement

Heartopening XL Party met Ecstatic Dance, Ademwerk en IJskoud Water Bad

Wil jij in het moment in contact komen met jezelf, je emoties en je lijf om door oude conditioneringen los te laten, jezelf vrijer te voelen en bewuster aanwezig te zijn? Wil je dit op een speelse manier doen door te onderzoeken wie jij bent als volger en leider in Tantric Dance? En wat doet het met je als je stilte ingaat in een tantrische meditatie zodat je in een vertraging jezelf waarneemt in plaats van in de hectiek van de dag hieraan voorbij te gaan? Wil jij je bewust worden van jouw grenzen maar ook je verlangens in aanrakingsoefeningen zodat jij helder krijgt wie jij op dit moment bent en wat je wilt.

In deze intensive van de Heartopening Party XL zul je dit op een speelse maar ook uitdagende manier gaan ervaren in jezelf en in contact met anderen. Je gaat dan makkelijker contacten aan en je zult je levensenergie meer gaan voelen in je hele lijf. Jouw hart breekt als het ware open en de liefdesenergie mag vrijelijk stromen.

En als toefje slagroom op de taart mag je gaan spelen met de elementen buiten door de combinatie van ademwerk en ijskoud water. Je bepaalt natuurlijk zelf of je ook daadwerkelijk een koude dip neemt.
Ecstatic Dance in de avond maakt het feest compleet. Uiteraard wordt het geheel omlijst door heerlijk vegetarisch eten van Debsfood4soul. Als je deze party nog iets wil verlengen tot een weekend uitstapje, is er de mogelijkheid te blijven slapen op deze mooie plek van Place to Be in Zelhelm.

Veiligheid
Tijdens de Tantra workshop zorgen wij als begeleiders voor een veilige bedding om te oefenen, te spelen en te genieten. Er is geen naaktheid in deze workshop en seksuele handelingen zijn niet toegestaan. Van jou als deelnemer wordt verwacht dat je in staat bent om jouw grenzen te communiceren en dat jij jezelf kunt dragen. En natuurlijk ondersteunen we jou als er emoties komen of als je blokkeert tijdens een oefening.

Voor wie:
Deze dag is toegankelijk voor iedereen, single of stel, met een open mind en enige ervaring met Tantra, lichaamswerk, Biodanza of een andere lichaamsgerichte werkvorm.

Kom je alleen voor Ecstatic Dance in de avond dan is de enige voorwaarde dat je van bewegen op muziek houdt.

Programma
10:30 Inloop met koffie en thee

11:00 Heartopening Tantra workshop deel 1

13:00 Lunchpauze

14:00 Heartopening Tantra workshop deel 2

16:00 Theepauze

16:30 Ademworkshop met ijskoud water dip door Chris van Bokhorst van The Place to Be

18:30 Diner

20:00 Ecstatic Dance met DJ QatWeazle

22:00 Afsluiting.


Begeleiding: Arnoud Colenbrander, Debby Broersma, DJ QATWEAZLE (Ecstatic Dance Twente) en Chris van Bokhorst (The Place to Be)

Maximum aantal deelnemers: 30 + 10 (Ecstatic Dance only)

Prijs: €75,00 per persoon, early bird: €65,00 (10 beschikbaar)
Alleen Ecstatic Dance: €20,00

Wil je overnachten inclusief ontbijt?
Stuur dan een email naar info@tantramassagetraining.nl. Er zijn tien kamers beschikbaar.

1 persoon: €50,00 (ruime eenpersoonskamer)

2 personen €80,00 (kamer met tweepersoonsbed)

Voor €25 kun je op een matras slapen in of rondom de groepsruimte. Breng dan wel je eigen beddengoed mee. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Ademwerk, Chris van Bokhorst
Ontsteek je innerlijk Vuur door de Lucht intensief in- en uit te ademen. Dompel jezelf onder in ijskoud water. Voel je verbonden met de Aarde. 

Ervaar de elementen in jezelf tijdens deze workshop. Met een intensieve ademhalingsoefening bereiden we ons voor op een dip in het ijskoude water. Om ons vervolgens dansend weer op te warmen. 

Neem mee: badkleding, handdoek, slippers (of ander makkelijk schoeisel) 

Ecastatic Dance
DJ QatWeazle zal de Heartopening Party XL afsluiten met een muzikale reis om alles van de afgelopen dag in beweging te zetten.

DJ QatWeazle heeft zijn eigen stijl ontwikkeld in de Ecstatic Dance-community. Hij neemt je mee op een muzikale reis van minimal music tot diepgaande vocale liedjes, klassieke muziek, van ritmische tribale klanken (afro/sjamanistisch) tot uptempo trance en elektronische muziek. Ook gebruikt hij donkere klanken om tot je diepere lagen te komen. Hij nodigt je uit om te dansen met je demonen, zinkend naar je diepere overtuigingen. Dit alles kan worden afgewisseld met onverwachte humoristische eigenaardigheden en absurde momenten. Hij kan soms een beetje onvoorspelbaar zijn... maar dat is ook het leven. Dus: lachen, huilen, schreeuwen en boos zijn.... het mag allemaal.

Zaterdag 18 februari 2023 van 11:00 tot 22:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Nederland

Over de organisatie

“Tantra is vrijheid”

Welkom The Tantric Touch. Wil je Tantramassage leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je ons volledige aanbod

In samenwerking met

The Tantric Touch

Reviews

Jacco

Tantramassage Training 1 - Flow

Het was een mooie ervaring, naast de intense Flow massage die goed begeleid werd, waren er ook geleiden meditaties en een Tantric dance. Het eten was fantastisch en de slaapkamers schoon en fris. Al met al een was het een mooie ervaring met leuke mensen.

Lees meer

Anoniem

Tantra Avond voor paren

Ontzettend mooi en verbindend!

Lees meer

Geerhard Ellens

Kashmierse Tantramassage weekend

Heerlijk weekend. Mooie opbouw. Vloeiend programma met meditatie, dans, ontmoeting en heerlijk eten. Fijn en ontspannen. Veilig en helder. Leerzaam en inspirerend. Weer naar huis gevuld met liefde, nieuwe inzichten en skills om in totale verbinding te kunnen masseren. Dankjewel Debby en Arnoud!

Lees meer

Heartopening XL Party

Meer evenementen van The Tantric Touch

Zondag, 05 mei. om 11:00
Introductie Tantramassage voor paren
The Tantric Touch
Tantra Massage Sensualiteit
Vrijdag, 10 mei. om 17:30
Tantric Dance XL party
The Tantric Touch
Tantric Dance Mantra zingen
Vrijdag, 14 jun. om 19:30
Tantric Dance Experience Twente
The Tantric Touch
Tantric Dance Conscious Dance
Zondag, 07 jul. om 10:00
Shiva Shakti Tantramassage Dag voor paren
The Tantric Touch
Tantra Massage

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 13:00
Tantra Workshop: De Rijkdom In Jezelf
Mandira
Tantra Authentic Relating Zelfliefde
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Vrijdag, 03 mei. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Festivals
Zaterdag, 22 jun. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Sexy Chakra Exploration Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Sacred Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl