Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Transformatieve ademreis incl. energetische waarnemingen

Vrijdag 05 juli 2024 van 18:30 tot 22:00

Leusden, Nederland

Over dit evenement

Op vrijdagavond 5 juli begeleiden wij je op diepgaand niveau door meditatie, intuïtieve begeleiding en een transformatieve ademreis op een prachtige locatie in de natuur in Leusden.

De combinatie van onze kennis en talenten maakt dat dit een diepgaande avond zal worden. Marlies begint de avond met energetische en spirituele waarnemingen. Dit doet zij naar aanleiding van een door jou getrokken engelen- of intentiekaart. Zij stemt zich af op jouw thema en energie en geeft je een boodschap mee die je gaat helpen tijdens je ademreis.

Marlies is als medium en energetisch healer een verbinder en doorgever van informatie vanuit de spirituele wereld. Zij zet deze niet alleen in om mensen te verbinden met naasten in het hiernamaals, maar ook voor spirituele begeleiding vanuit het universum. Met nuchtere kijk en kennis van het universum begeleid ze je graag naar inzichten voor het leven.

Cynthia begeleid vervolgens de overgang naar de transformatieve ademreis. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van elementen uit de Body Remembers Trauma Therapy methode – een zeer krachtige combinatie van verschillende ademhalingstechnieken die op diegaand niveau op het lichaam en de geest inwerken.

Cynthia is als lichaamsgericht coach en trainer gespecialiseerd in transformatieve methoden als NLP (internationaal gecertificeerd) en Lichaams- en Ademwerk en werkt op en met je onderbewuste. Met haar sensitieve en toegankelijke aura is ze in staat stevige doch liefdevolle 1:1 sessies en groepen te begeleiden. Zie www.embodiedliving.nl voor meer informatie over haar en haar werk.

LET OP: ademwerk kent contra-indicaties.
Gebruik je antidepressiva, Methylfenidaathydrochloride (Ritalin), slaapmiddelen, bloeddrukverlagers, verdovingsmiddelen (incl. alcohol en blowen), bètablokkers, migraine- allergie- en/of hoestremmende medicatie? Neem dan even contact op met Cynthia via hello@embodiedliving.nl voor overleg. Het kan zijn dat je in dit geval niet deel kunt nemen.

Vrijdag 05 juli 2024 van 18:30 tot 22:00

Leusden, Nederland

Over de organisatie

“All flowers in time bend towards the sun. ”

Plek voor persoonlijke ont-wikkeling & spirituele groei.

Transformatieve ademreis incl. energetische waarnemingen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 12 jul. om 10:30
Truffle Retreat 12 & 13 july 2024
Natuurlijk Jolien
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Woensdag, 10 jul. om 19:15
AdemAvond - Juli
The Body Knows
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 14 nov. om 14:00
INFINITE - Tantra Retraite
Integrated Tantra
Meerdaagse retraites Tantra Ademwerk
Woensdag, 17 jul. om 19:00
Cacao, ademreis & live muziek
Anouk & Yora
Ademwerk Live muziek Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl