Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Goddes day retraite 🔥 On fire

Sunday 02 June 2024 van 11:00 tot 16:00

Stichting Eigen Wij, Voorweg 112, 2715 NG Zoetermeer, Nederland

Over dit evenement

Goddess Day Retraite ♡

On Fire🔥

Op deze heerlijke dag duiken we in de vrouwelijke energie van kracht, zachtheid en (zelf)liefde om weer thuis te komen in ons bekken.
Wij nemen je graag mee op een holistische reis naar je ware essentie, waar alle lagen van je (vrouw)zijn samen komen.

Veelal leven we vanuit het hoofd en maken we beslissingen vanuit mentale overwegingen. Vaak zetten we als vrouw ons onder buikgevoel uit of negeren we onze innerlijke stem wat ons iets wilt vertellen. Hiermee sluit je een belangrijk deel van jouw lichaam en jouw vrouwelijke levensenergie af. De vaak mentale afwegingen komen vanuit de masculiene energie welke we veelal toepassen en waardoor het vrouwelijk diepe intuïtieve weten overruled wordt.

Bewustzijn over jouw bekkengebied maakt dat je je stevig verankerd voelt. Je meer leeft vanuit je gevoel, in contact bent met je sensualiteit zodat je heldere keuzes kunt maken voor jezelf en vanuit jouw innerlijke wijsheid en kracht.
In het bekkengebied bevind zich jouw intuïtieve, wijsheid en kracht en wacht om in contact te komen staan met jouw hart en brein.

Bekken bewustzijn laat de creatieve levensenergie stromen.
Hoe meer je in contact bent met je bekken, des te meer sta je in je vrouwelijke kracht en vitaler je je voelt. Het bekken vraagt om je liefdevolle aandacht, zodat spanning losgelaten kan worden en eventuele blokkades opgeruimd. En zodat jij als vrouw je vrouwelijke energie kan laten stromen en dit ook mag uitstralen.

Shirley Bleijenberg van Yogima yoga mindfulness ♡ Krachtuitzachtheid en Jolante Bieniek van Sound of the Heart begeleiden jou vanuit hun zachte en energieke kracht.
Onze begeleiding staat in teken van veiligheid, zachtheid en ontspanning.

We beginnen de goddess retraite met het drinken van cacao.

Het drinken van pure Cacao ontspant, brengt rust en ontstresst. Het maakt je van nature vrolijk, maar ook geeft het een liefdevol, gelukzalig en veilig gevoel en opent het hart.

Beweeg en beleef mee
🌱Cacao ceremonie
🌱Bekken bewustzijn
🌱Energie & Flow
🌱Lunch
🌱Meditatie & Journaling
🌱Klank bad
🌱Afsluiting

Dag: Zondag 2 Juni van 11.00 - 16:00 (inloop vanaf 10.30u)
Locatie: Eigen Wij Zoetermeer
Investering: € 111,00 incl. Thee, water, chocolade, fruit, heerlijke lunch.

Shirley & Jolanta ❤️‍🔥

#dagretreat #dagretraite #vrouwenpower #bekkengebied #lichaamsbewustzijn #zachtheid #innerlijkekracht #vrouwzijn #ontspanning #soundhealing #yogimayogamindfulness #krachtuitzachtheid

Sunday 02 June 2024 van 11:00 tot 16:00

Stichting Eigen Wij, Voorweg 112, 2715 NG Zoetermeer, Nederland

Over de organisatie

“Kracht uit zachtheid staat voor Bewustwording, Herstel en Ontspanning. ”

Groepstrainer & Individueel coach Neuro sensitieve mindfulness Lichaamsgerichte coaching

Yogimayoga mindfulness ~Kracht uit Zachtheid~

In samenwerking met

Sound of the Heart

Reviews

Chantal Storre

Goddes day retraite 🔥 On fire

Het was in 1 woord overweldigend. Voor iedere vrouw aan te raden.

Lees meer

Melanie

Ademcirkel verbonden adem

zeker voor herhaling vatbaar! Ik was heel zenuwachtig, omdat het mijn eerste keer was. Shirley en Marco stelde me op mijn gemak, en legde alles heel duidelijk uit. Heel prettige ervaring, ook de groepsgrote (8) vond ik fijn, niet te rustig, wel genoeg persoonlijke aandacht.

Lees meer

Chantal Storre

Dag retraite in een YURT "Kracht van het Nu" Lente-editie

2e ademreis retreat Dat was weer een bijzondere beleving. Ik merkte op tijdens mij ademhaling. Dat ik in mij lichaam steeds meer blokkades los kon laten. Dat ik steeds meer in mij lichaam zakte. En had daardoor ook minder gedachtes. Door steeds terug naar mij ademhaling te gaan. Voelde ik mij meer in het hier en nu. Na afloop hadden we weer heerlijk vers biologisch gegeten. Alle kleuren en smaaksensaties was weer een feestje. Ook de mindfullness wandeling was weer een bijzondere belevenis. Ik had hem dit keer op blote voeten gedaan. Ik leerde daardoor meer te vertragen. Ik voelde de ondergrond veel beter. En voelde elke stap wat ik deed. Ik voelde mij hele lichaam stromen. Waardoor mij bloed steeds meer zakte naar mij voeten. Waardoor ik meer in mij lichaam zat en meer geaard voelde. En daardoor meer mij zintuigen versterkte. Ik rook alle geuren. En alle kleuren vielen mij op. En hoorde de geluiden van de vogels om mij heen. Het wekte bij mij een stuk nieuwsgierigheid en leergierigheid op. Kortom alles samengevat de begeleiding en het hele programma was weer super verzorgd. Dat was meer dan de moeite waard omdat jezelf als kado te doen. Zoals Marco dat zo mooi zei aan het begin ik voel mij een geluksvogel !!

Lees meer

Goddes day retraite 🔥 On fire

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 05 Aug. om 14:00
ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK 'ZELFLIEFDE'
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites
Sunday, 08 Sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Wednesday, 07 Aug. om 19:00
POLARITY EXPLORATTION, PLAY & DANCE
Natural High
Tantra Tantric Dance Cacao ceremonie
Wednesday, 06 Nov. om 19:15
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl