Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Didgeridoo Sound Journey

Thursday 20 June 2024 van 19:30 tot 22:00

Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Welkom in ons exclusieve soundbath voor maximaal 10 personen. Laat je meenemen in een reis rond de wereld. Van diepe didgeridoo trillingen uit Australië, Keltische invloeden via de handpan, harmonische tonen uit India tot diverse geluiden uit het regenwoud. Cacao uit Zuid Amerika en Blauwe Lotus uit Egypte. Geef je over en ontvang.
 
* Ben je nieuwsgierig naar diepe klanken en trillingen van de didgeridoo?
* Ervaren hoe het is als een didgeridoo op je lichaam wordt bespeeld? 
* Sta je open voor meditaties en serene rust?
* Durf je naar binnen te gaan en je over te geven?  
* Word je blij van 2,5 uur gedragen worden?
* Op een plek te zijn waar je even niets meer hoeft en alles er mag zijn?

# De didgeridoo
De didgeridoo staat bekend om zijn diepe trillingen en unieke klanken. Laat je meevoeren met dit eeuwenoude instrument. De diepe vibraties zorgen voor geestelijke ontspanning. Het zal je ademhaling synchroniseren en je hartslag kalmeren, waardoor stress en spanningen kunnen verdwijnen. De oerklanken van didgeridoo kunnen je lichaam weer in balans brengen. Laat je onderdompelen in de energieen van de natuur en kom in een diepe staat van ontspanning en vernieuwing. Voel je helemaal welkom om de transformerende kracht van de didgeridoo te ervaren. Een reis naar innerlijke rust, heling en harmonie.
  
# Hoe ziet de avond eruit?
Na het rustig landen tijdens de inloop, beginnen we met een cacao/water ceremonie. Hierbij is cacao zeker geen must, de ceremonie kan ook met water ervaren worden.

We vervolgen onze reis met een geleide meditatie waarin we ons hoofd leegmaken en uit onze dagelijkse beslommeringen stappen. Vanuit hier start de reis rond de wereld. In deze reis lig je heerlijk op je eigen plek en hoef je helemaal niets meer te doen.

Je krijgt vooraf van ons richtlijnen hoe je eventueel met arm-en handgebaren de persoonlijke aandacht van de trillingen kunt sturen als je dit wilt. Na een lange, diepe reis nemen we voldoende tijd om terug te komen zodat je veilig en opgeladen weer naar huis kunt gaan. 
 
“Het is bizar hoe mensen en dieren geraakt worden door de klanken en trillingen van de didgeridoo.”
 
# Wie zijn wij?
Wij zijn Agnes en Jeroen. Naast dat wij al 32 jaar elkaars liefdespartners zijn, delen wij graag onze energie in groepen. Zo begeleiden wij al jaren diverse ceremonies en houden wij ons bezig met persoonlijke ontwikkeling en muziek. Agnes in de basis als coach en Jeroen als muzikant. 
 
Agnes Geense - https://www.purenes.nl
Agnes houdt zich vooral bezig met coaching en spiritualiteit. Daarnaast speelt zij intuïtief haar handpan. Niet volgens het boekje, maar op een heel zachte, rustige, eigen wijze, in de energie van het moment. Zo ‘download’ ze haar meditatieve teksten en klanken in het moment (en het klopt altijd ;-)). Agnes zal zich op de avond bezig houden met de cacao/water ceremonie, de meditatieve gedeelten en het bespelen van de handpan. Daarnaast heeft Agnes veel ervaring in het spaceholden en het begeleiden van mogelijke persoonlijke processen.
 
Jeroen van der Sluis - https://www.didgejerome.com
Jeroen is van oorsprong het meer rationele type waarbij alles van te voren goed en degelijk voorbereid dient te zijn ;-). Echter, bij de didgeridoo is het net even anders. Slechts beperkt voorbereid en zeker in een soundbath als deze zal hij dingen in het moment laten ontstaan. Daarnaast is Jeroen erg van het spelen met individuele aandacht. Per persoon en zelfs per orgaan kan hij met de didgeridoo intunen en ruimte geven. De magie die hierin kan ontstaan, kan hij zelf vaak nog niet in woorden verklaren. Naast dat Jeroen optreedt met bands en (ecstatic) dance muziek is hij gespecialiseerd in soundhealings en het spelen tijdens (plant)ceremonies.
 
# Waarom deze avond?
Wij worden blij van het doorgeven van fijne energie. We zien wat we kunnen doen voor mensen en worden daar zelf ook heel gelukkig van. En eigenlijk geven wij, wat wij zelf ook graag zouden ontvangen en gelukkig zo nu en dan ook mogen ontvangen. Op deze avonden voelen wij geen prestatiedruk. Het gaat er juist om dat ook wij helemaal ons ding doen en in ons element zijn. Dan is er ruimte voor magie.

# Wat is belangrijk voor ons?
Wat voor ons belangrijk is: zorgvuldigheid, afstemming, veiligheid, eigen ruimte en dat alles er mag zijn. Dit uit zich erin dat er ruimte is voor maximaal 10 deelnemers. Hierdoor kan ieder languit liggen met voldoende ruimte en persoonlijke aandacht.

# Kosten
De kosten voor deze avond bedragen € 55,00 per persoon (+ €0,80 Hipsy boekingskosten)
Tickets kun je bestellen via Hipsy.
Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

# Praktisch
* Inloop vanaf 19.00 uur (we starten om 19.30 uur)
* Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht
* Parkeren: Metaal Kathedraal heeft op eigen terrein ruimte voor 20 auto’s die gratis kunnen parkeren.
* We maken gebruik van de bijzondere ruimte “De Dome” achter de Kathedraal.

# Zelf meenemen
Er zijn op de locatie geen matrasjes aanwezig, dus zorg zelf voor iets fijns om op te liggen. Denk aan een yoga matje, schapenvel, dekentje, slaapzak, etc. En eventueel fijne dikke sokken of sloffen. Alles wat voor jou nodig is om je ontspannen te voelen.

# Vragen
Mocht je nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op:
Jeroen 06 – 411 410 93 of stuur je e-mail naar jeroen@didgejerome.com
Agnes 06 - 52 315 911 of stuur je e-mail naar agnes@purenes.nl

Thursday 20 June 2024 van 19:30 tot 22:00

Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“De liefde die voel voor de sound van de Didgeridoo breng ik graag de wereld in. ”

Didgeridoo Workshops | Ontvang mijn passie en leer spelen op de didgeridoo. Gun het jezelf om kennis te maken met dit bijzondere instrument.

In samenwerking met

Reviews

Mart Peters

Didgeridoo Learning Day 2024

Een top didgeridoo dag! Een fijne groep mensen op een mooie locatie (met een lekkere lunch) onder deskundige begeleiding van Didge Jerome & Didgemama. Zeker een aanrader voor elke didge speler die kennis wilt maken of een een verdieping zoekt in zijn spel.

Lees meer

R. Van Dijk

Leer Didgeridoo Spelen

Het stond al lang hoog genoteerd op mijn verlanglijstje. Nu ging ik voor het eerst zelf spelen op het instrument dat mijn zo diep raakt. En dat in de Dome van de Metaal Kathedraal: met recht een toplocatie te noemen. Welkom in de wereld van de didgeridoo! Jeroens’ liefde voor de didgeridoo zit diep. Dat merk je aan alles. Zijn introductie over de aboriginals. De meditatie die de opmaat was naar het moment supreme: het bespelen van de didgeridoo. Een mooie ontdekkingsreis naar onze eigen klanken die alsmaar vrijer en voller werden. Een dat allemaal in een paar uurtjes. Ik ga er mee verder; nu al zin om lekker los te gaan.

Lees meer

Sven Vermeulen

Didgeridoo Learning Day 2024

ik ben geen beginnende didgeridoospeler meer, maar ik was wel sinds enige tijd op zoek om nog eens les te volgen en degelijk advies en sturing te krijgen over mijn eigen manier van spelen. deze verwachting is bij deze workshop helemaal ingelost. het was ontzettend leuk en leerzaam. jeroen en lies hadden veel aandacht en gericht advies voor elke speler. ik ben weer geïnspireerd geraakt om terug vaker op mezelf te spelen en de nieuwe aangeleerde technieken te oefenen. bovendien was de locatie prachtig. helemaal top.

Lees meer

Didgeridoo Sound Journey

Meer evenementen van Didge Jerome Didgeridoo Workshops

Wednesday, 11 Sep. om 19:30
Leer Didgeridoo Spelen
Didge Jerome Didgeridoo Workshops
Adem Soundhealing Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 13 Sep. om 19:30
Didgeridoo Sound Journey
Didge Jerome Didgeridoo Workshops
Klankbad Klankreis Ligconcert
Sunday, 01 Jun. om 10:00
Didgeridoo Learning Day 2025
Didge Jerome Didgeridoo Workshops
Soundhealing Cursus Muziekles

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Jul. om 18:30
Flow: A Water Song Journey with Jeska Onderwater & Virginie Aurore
Jeska Onderwater
Live muziek Klankreis Muziekavond
Sunday, 30 Jun. om 15:00
Magisch Gongbad & Soulsongs
Hédi Carlee
Ligconcert Klankreis Klankbad
Sunday, 07 Jul. om 14:00
Klankreis • Innerlijke Kracht (met o.a. handpan) Amersfoort
Handpan Journey
Klankreis Klankschalen Handpan
Sunday, 30 Jun. om 11:00
Amsterdam: Introductie Workshop Handpan
Handpan Studio
Klankbad Handpan Muziekles
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl