Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Warm Water Rebirthing dag LEENDE (nu 50% korting!)

Sunday 23 June 2024 van 10:30 tot 16:00

Leende, Nederland

Over dit evenement

Gebruik code TESSAJARIG voor 50% korting (= 160 euro korting, geldig tot 20 juni)

Warm water rebirthing is een unieke healingstechniek uitgevoerd in een warm therapeutisch bad van circa 35/36 graden Celsius. Je laat je volledig dragen door het omhullende warme water en de handen van je begeleiders. Dit triggert een oergevoel: de herinnering aan de warme baarmoeder. Je maakt op deze manier contact met je diepste laag van je bewustzijn: je onbewuste, waarin al je eerste imprints en herinneringen zijn opgeslagen.

Als kind bevindt je je 9 maanden in de baarmoeder van je moeder, een epicentrum van opgeslagen emoties, onverwerkte trauma's en imprints uit vorige generaties. Deze blauwdruk neem je mee in de rest van je leven en het kan zeer helend zijn om hiermee contact te maken, om te zien wat zich aandient in het proces waar je nu in zit. Warm water rebirthing geeft je altijd wat je nodig hebt en aankan. Je bent bij ons in goede handen.

De ervaringen die mensen hebben met warm water rebirthing zijn uiteenlopend, maar vrijwel altijd diepgaand en een springplank naar verandering. Het is zeer liefdevol, intiem, zacht, warm, verbindend en bevrijdend. Het is werkelijk alsof je als jonggeboren kindje uit het water komt, open, nieuwsgierig maar ook kwetsbaar, puur en onschuldig.

Persoonlijk vind ik dat warm water rebirthing het meeste oplevert wanneer je al wat persoonlijk werk hebt gedaan. Dat kan bijvoorbeeld zijn een coachingstraject, ademwerk of lichaamswerk. Je zult zien dat je je dan over het algemeen beter kunt overgeven, waardoor je sessie meteen op een dieper niveau komt. Het ego zit dan minder in de weg. Desalniettemin, als het water je roept......go for it. Het brengt je altijd wat je op dit moment aankunt en wat nu dienend is voor je proces.

Warm water rebirthing is een unieke ervaring; dichterbij de bron, en dus ook je eigen meest pure vorm kom je bijna niet. Je wordt begeleid vooraf, tijdens en na de sessie. Je werkt in groepjes van 3 samen, de totale groep is maximaal 9 mensen. Er zijn altijd minimaal twee getrainde en ervaren begeleiders bij. Je ontvangt jouw sessie, maar bent ook mede-begeleider bij de sessies van anderen in je groepje. Dit heeft een bijzonder toegevoegde waarde en ik krijg vaak terug dat mensen dit zeer waardevol en bijzonder vonden om te doen.

Enkele reviews van deelnemers:
"Heb een prachtige warm water rebirthing sessie gehad bij Tessa Leonie. Wat een waardevolle diepgaande ervaring was dat. Met een liefdevolle, rustige en bezielende begeleiding wist ze een mooie en veilige bedding neer te zetten. Hierdoor voelde ik het vertrouwen om te laten gebeuren wat zich aandiende. Alles mocht en kon er ZIJN. Het is een bijzonder en intiem proces waaraan ik me volledig kon overgeven. Er gebeurde veel bij mij en ook bij de integratie wordt je door deze dame weer liefdevol en met veel kennis begeleid. Het hele proces duurt nog voort intern, maar weet zeker dat dit een diepgaande interne transformatie teweeg brengt. Heel veel dank voor dit prachtige cadeau. Het is ook geweldig om te zien met hoeveel liefde en passie deze fantastische vrouw deze sessies geeft." (Jolanda)

"Op mijn eigen tempo gedragen worden, dat voelde ik tijdens de warm water rebirthing. Tessa geeft je hierin alle ruimte met haar aanwezigheid en kennis. Wanneer je voelt dat je klaar bent voor meer connectie in vertrouwen, veiligheid en verbinding is dit de juiste plek. Ik vind haar aanbod uniek en vernieuwend. De verschillende evenementen, wekte bij mij interesse en zorgde ervoor dat ik steeds dieper ben gaan zoeken naar mijn eigen kern. De aanwezigheid en het samenzijn met vrouwen hebben mijn ogen geopend en meer tot mezelf gebracht, dat je op jezelf en het onbekende mag vertrouwen. Tessa is puur en geeft liefdevolle aandacht met een natuurlijke kracht." (Elisah)

DIT GEEFT WARM WATER REBIRTHING JOU
Je bent zo welkom als je:

✽ Wilt ontdekken wat je hebt ervaren in de baarmoeder of tijdens je geboorteproces
✽ Kernpatronen wilt doorbreken
✽ Wilt begrijpen wat zich in jouw diepste kern afspeelt
✽ Jouw schaduwkanten wilt zien en omarmen
✽ Een verdiepingsslag wilt maken in jouw spirituele ontwikkeling
✽ Ongezonde gewoonten of levensstijl wilt veranderen
✽ Je gedragen wilt voelen in een enorme poel van liefde en licht
✽ In diepe verbinding wilt zijn met anderen
✽ Een magische ervaring wilt krijgen

De kosten voor dit event zijn: 320 euro.

Wat krijg je hiervoor?
- Intakegesprek (telefonisch) + formuleren van je intentie
- Professionele begeleiding in een veilige ruimte
- Uitleg over warm water rebirthing in een 1 uur durend webinar op de vrijdagavond voorafgaand aan de dag. Je maakt dan kennis met de groep, mag je intentie uitspreken en vragen stellen.
- Visualisatie vooraf om je intentie te bekrachtigen
- Integratiegesprek achteraf (telefonisch) indien gewenst
- Thee, water en snack gedurende de dag

Op mijn website lees je nog veel meer over Warm Water rebirthing:
https://tessaleonie.com/warm-water-rebirthing/

Het bad is in Leende, dit event vindt dus in zijn geheel daar plaats. Mijn eigen praktijk, waar ik o.a. lichaamsgerichte coaching en rebirthing breathwork geef is in Valburg. Weet dat ik altijd kan ondersteunen, ook als je warm water rebirthing wilt doen als onderdeel van een groter traject. Op mijn website staat mijn aanbod.

Sunday 23 June 2024 van 10:30 tot 16:00

Leende, Nederland

Over de organisatie

“Leer jouw lichaam verstaan en je hebt een gids voor het leven”

Landelijk gelegen praktijk voor lichaamsgerichte coaching, rebirthing breathwork, warm water rebirthing, wisdom classes & ceremonies.

Tessa Leonie - Lichaamswerk & bewustzijn

Reviews

Iris Van de Poel

Warm Water Rebirthing dag LEENDE (nu 50% korting!)

Wat een bijzondere ervaring. De sessie voorafgaand aan die van mij maakte al veel los, had dit niet verwacht of zien aankomen. Al voelde het wel alsof ik iets bij mezelf al mocht loslaten. Na het begeleiden van de ander in het water, kwam bij mij tranen op, het besef dat ik het waard ben. Voor mijn gevoel was er al heel wat gebeurd en moest mijn sessie nog beginnen. Ergens vond ik het heel spannend, maar ik voelde dat ik er klaar voor was en kon tijdens mijn sessie de ontspanning snel toelaten. Dit ook zeker door de warme en zachte begeleiding, die ik heel moeilijk bij mezelf kan toelaten. Toen ik gewiegd werd door Tessa in het water voelde ik die warmte/zachtheid enorm die ik in mijn opvoeding gemist had. Ik voelde me geliefd en dat het oke is om mezelf te zijn/laten zien. Het besef dat ik niet zo hard hoef te vechten, dat het mij vroeger zeker ergens heeft gebracht, maar nu totaal niet meer nodig is. Wat ik misschien nog wel net zo of zelfs meer waardevol vond, waren de gesprekken met elkaar na de sessie. Heel fijn, open, zonder oordeel en ook de zachtheid wat bij mij een thema is. De gesprekken gaven mij inzicht, kon dingen wat meer plaatsen of puzzelstukjes die op de juiste plek vallen. Bedankt Lea en Tessa!!

Lees meer

Britt Daemen

IBIZA editie: Wombs of Wisdom incl. Cacao & Rite van de baarmoeder

WOW! Prachtige ervaring met goede begeleiding, geweldige aankleding en fantastische locatie!

Lees meer

Gineke Versluis

[PRIVATE] Wombs of Wisdom (WOW) incl. Cacao en Rite van de baarmoeder

Tessa heeft een hele mooie, veilig en inspirerende ruimte. Zij zorgt voor een fijne begeleiding tijdens de ceremonie en ik ben ook deze dag weer tot mooie inzichten gekomen waar ik mee aan de slag mag. Ze geeft ook veel informatie en handvatten om deze prachtige ceremonie ook door te geven.

Lees meer

Warm Water Rebirthing dag LEENDE (nu 50% korting!)

Meer evenementen van Tessa Leonie - Lichaamswerk & bewustzijn

Saturday, 10 Aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Uitverkocht
Saturday, 24 Aug. om 10:30
Wombs of Wisdom (WOW) incl. Cacao & Rite van de baarmoeder
Tessa Leonie - Lichaamswerk & bewustzijn
Vrouwen workshops Rite of the Womb Cacao ceremonie
Uitverkocht
Saturday, 31 Aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Saturday, 07 Sep. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 13 Oct. om 13:00
Kundalini Constellation
Rock my moon
Kundalini Multidimensionaliteit Healing
Friday, 26 Jul. om 19:00
Mannencirkel Zeist - Thema Contact
Reuzehulp
Mannencirkels Mannen Workshops Bewustzijnsontwikkeling
Saturday, 20 Jul. om 12:30
Journey Within 6th edition - kundalini energy
Universal Energetic Bodywork
Kundalini Energiewerk Innerlijk Kind
Saturday, 20 Jul. om 13:00
Art Cirkel in de duinen van Bloemendaal.
Mandala Monday
Creativiteit Healing Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl