Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Healing bij de Paarden

Friday 12 July 2024 van 18:30 tot 21:30

Moordrecht, Nederland

Over dit evenement

Altijd al gevoeld dat je dichter bij de natuur staat dan bij de huidige maatschappij en voel je haar roepen?
🌳
Heb je behoefte om het kloppen van jouw hart beter te kunnen voelen, zodat je meer naar jouw authentieke stroom te kunt gaan leven? Minder stress, minder zorgen, minder malen, meer ontspanning, meer plezier & meer vertrouwen.
🧘‍♀️
Dan zijn de Paarden en ik er voor jou op deze avond om je daarin te begeleiden.
🐴
We zijn het allemaal waard om gelukkig te zijn, om gewoon onszelf te zijn en in vrijheid te leven. Paarden laten ons zien dat deze vrijheid in onszelf zit, wij bezitten zelf de kracht om ons leven vorm te geven zoals we het in ons hart voelen. Daarvoor is moed nodig, de moed om kwetsbaar in het leven te staan zodat we ermee kunnen verbinden.
❤️‍🔥
Ons veilig voelen is hiervoor absoluut essentieel, anders blijven we voor altijd op de vlucht en vanuit die staat kan er niet gecreëerd worden. Als vlucht, prooi en kudde dier met een heel groot en sterk hartcentrum (9 keer sterker dan die van ons) en bijna 360% graden zicht, zijn paarden werkelijk meesters in het kwetsbaar en onvoorwaardelijk aanwezig zijn.
😎
Zij bieden ons van nature een veilige ruimte waarin we onszelf net zo onvoorwaardelijk kunnen ontmoeten. Een paard oordeelt niet, heeft geen geheime agenda, doet zich niet anders voor en geniet van het spiegelspel. In de kudde wordt constant gespiegeld om ervoor te zorgen dat iedereen lekker in zijn vel zit zodat het een gezonde kudde is en blijft. Op het moment dat wij bij hun aansluiten zijn wij óók onderdeel van hun kudde en behandelen ze ons net zo, ze laten heel direct zien wat er in ons om aandacht vraagt en staan ons bij in het proces van de lagen afpellen.
🔍
Wij als mens hebben ons helaas vaak wel anders voor moeten doen om te overleven en zijn hierdoor onze essentie vergeten. Daardoor zijn veel aspecten van ons zijn onderdrukt zoals oude pijn en emoties. En deze blijven om aandacht vragen zodat ze weer liefdevol geïntegreerd kunnen worden. We hoeven alleen maar de lagen van bescherming af te pellen door ze te laten zien dat het veilig is. Wat er daarna overblijft, is wie en wat jij altijd al bent geweest, jezelf!
🦋
Als jij het zat bent om tegen muren aan te lopen en je voelt de paarden jou naar huis roepen dan is deze avond voor jou. We komen in een kleine groep samen om meer ruimte te creëren voor wie je echt bent zodat jij jouw hartsverlangen kunt gaan eren. De groep helpt je dragen en zorgt voor meer verbinding, er is niets om bang voor te zijn, de paarden zijn net ballerina's om ons heen, ze houden echt heel veel rekening met ons, meer dan dat wij vaak doorhebben.
💓
Op deze avond zullen wij onder het genot van huisgemaakte rauwe cacao (gezonde chocomel!) met elkaar op avontuur gaan. Het zal een mix zijn van systemisch werk (o.a. familieopstellingen), meditatie (hart) en met elkaar op een natuurlijke manier verbinden. Je leert meer over de paarden en zal ze waarschijnlijk van een andere kant gaan zien (geen manage werk), en hopelijk ook jezelf! Ik kijk altijd intuïtief in het moment wat zich aandient en volg de paarden hierin.
🐎
Voel je welkom en sluit je aan bij de kudde, ik hoop je de 12de te zien 😃
💚
Harte groet!

Friday 12 July 2024 van 18:30 tot 21:30

Moordrecht, Nederland

Over de organisatie

“Leef je authentieke zelf!”

Terugkeren naar onze natuur, de vrijheid om jezelf te zijn & in vrede met jezelf te leven.

Reviews

Eric Van Ravens

Healing bij de Paarden

Het was weer super , intens en super mooi . Leuke groep en weer genoten van Aldo en de paarden 🥰

Lees meer

Eva Van der Sterre

Healing bij de Paarden

Supermooie avond gehad bij de paarden. Er was voldoende tijd om even te landen, te praten en een kaartje te trekken, onder het genot van een kopje cacao. Daarna hebben Storm, Cody en Yuma mij van alles gespiegeld, wat heel fijn en bijzonder was om mee te maken. Dankzij de liefdevolle begeleiding van Aldo, heb ik mooie inzichten mee kunnen nemen naar huis.

Lees meer

Eric Van Ravens

Een Avond bij de Paarden

Beste lezers , ik ben verwachtings loos naar de avond gegaan en heb genoten van de ervaring met de groep en de paarden 🥰

Lees meer

Healing bij de Paarden

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 28 Jul. om 16:00
Quantum Healing Workshop - Past Life Regression & Heart Opening
Conscious Evolution
Healing Meditatie Past Life Regression
Saturday, 03 Aug. om 10:00
Gecombineerde zweethut/Inipi met plantmedicijn ceremonie
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Healing
Wednesday, 07 Aug. om 19:00
Kundalini & Consciousness Activation - Eindhoven
Eefke Fermin - Kundalini & Consciousness Activatie
Kundalini activatie Healing Trauma Release
Saturday, 31 Aug. om 10:00
Workshop Familieopstellingen
Steff Runderkamp
Familieopstellingen Familiesysteem Systemisch werk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl