Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Open Les Bodyvoicing

Wednesday 29 May 2024 van 19:30 tot 21:30

Studio MENG/MENG Elementair werk, Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag, Nederland

Over dit evenement


****** "HERONTDEK JE LICHAAM EN ONTMOET JE STEM."******

Ik nodig je uit voor de OPEN LES,
Kom kosteloos kennismaking met Bodyvoicing.

Woensdagavond 29 MEI 2024

Wanneer je stil blijf staan bij een gevoel of situatie en de betekenis ervan tot je laat doordringen tot het voelbaar is in het diepst van je wezen, ben je in staat om veranderingen aan te brengen die in overeenstemming zijn met welzijn.

Deze toestand van totaal bewustzijn dient het pad van zelfrealisatie, vergroot je besef van verbondenheid en inspireert je tot het maken van keuzes die de realisatie van je diepste verlangens ondersteunen.

Bodyvoicing is een vocale dansmethode. Het biedt je oefeningen die bedoeld zijn om het bewustzijn van je lichaam, je stem en je kracht - dat wat jij van nature representeert - te ontrafelen en uit te breiden.


🟠DE NIEUWE MANIER VAN BEWEGEN
Op de heerlijke muziek uit de Afrikaanse diaspora kun je ontdekken wat je nog méér in huis hebt en zich graag laat vertalen in beweging en klank.

De oefeningen - betreft adem, stem en dans - hebben een unieke samenstelling. Ze dienen als middel om stil te staan bij wat je doet, het besef van verbondenheid te doorgronden en de betekenis ervan tot diep in je wezen te voelen. Een proces dat een innige band met jezelf verdiept via de wijsheid van je lichaam.

Deze innerlijke afstemming maakt het ondergaan van veranderingen stukken gemakkelijker. De signalen van het lichaam wijzen je hierbij de weg, die moeiteloos verloopt als je geen weerstand biedt.

Bodyvoicing is de nieuwe manier van bewegen, zowel met je lichaam als je stem. Eén die je stimuleert van binnenuit te kijken en te luisteren naar je houding, je bewegingen en je klanken. Je maakt gebruik van wat al in je lichaam aanwezig is en steun geeft om o.a. je lichaam soepel te bewegen en je stem vrij te laten klinken.

In deze cursus doen we dat al dansend en klinkend zowel in geleide als in vrije vorm.


****** "HERONTDEK JE LICHAAM EN ONTMOET JE STEM."******

Ik nodig je uit voor de OPEN LES,
Kom kosteloos kennismaking met Bodyvoicing.

Woensdagavond 29 MEI 2024


🟠VOOR WIE?
Wil je dieper in de mogelijkheden van je lichaam duiken en sta je open om nieuwe aspecten van je beweeglijke zelf te ontdekken en verder te ontwikkelen?

Heb je zin om aan de slag te gaan met het uitbreiden van je creatieve fantasievolle stem of wil je dat deel graag bij jezelf openbreken?

Wil je in je eigen kracht staan en met gemak laten zien en horen wie jij bent?

De cursus Bodyvoicing biedt je alle ruimte om te ontdekken wat je nog méér in huis hebt en hoe het besef van verbondenheid bijdraagt aan de uitbreiding van jouw zelfstandigheid en zelfvertrouwen.


****** "HERONTDEK JE LICHAAM EN ONTMOET JE STEM."******

Ik nodig je uit voor de OPEN LES,
Kom kosteloos kennismaking met Bodyvoicing.

Woensdagavond 29 MEI 2024


🟠 EEN UNIEKE VOCALE DANSMETHODE
We nemen alle tijd om onszelf te verkennen. Via de kennis van het lichaam en de stem ga je nog meer inzichten opdoen en vaardigheden verwerven.

Het fysieke deel is gebaseerd op het energetische en anatomische bewustzijn. Het stimuleert je soepel, geaard en vanuit je midden te bewegen.

Het stemgedeelte neemt je mee op reis door de wereld van haar creatieve, emotionele en vocale aspecten. Het maakt de weg vrij om kracht bij jezelf aan te boren en zelfvertrouwen te kweken.

De unieke vocale dansmethode moedigt je op een zachte subtiele wijze aan vanuit het midden te bewegen, zodat jij aan het stuur staat , het overzicht hebt en je energie in banen kunt leiden.

♡ Dansbewegingen worden ingezet om je bewust te maken van je fysieke mogelijkheden en om de wijsheid van je lichaam te doorgronden en deze doelbewust te benutten.

♡ Stemklanken worden gebruikt om de diepere lagen in je wakker te trillen en de natuurlijke kracht van jouw stem, die geopenbaard (of bevrijd) en genoten wil worden, naar de oppervlakte van je bewustzijn te brengen.

♡ De combinatie van dansbewegingen met stemklanken heeft als doel je spectrum van persoonlijke expressie en zelfbewustzijn spelenderwijs uit te breiden.

Het is een manier van bewegen die jou helpt bewust te worden van de voordelen die de wijsheid van je lichaam voor je in petto heeft en in overeenstemming is met je diepste verlangens.


🟠 DE CURSUS
De opbouw van een les is een verhaal dat je meeneemt naar binnen, naar jouw midden. Het wordt een ontmoeting met bekende en onbekende oorden van jezelf. In de cursus wordt je de kans geboden in je eigen tempo te werken aan wat jij met Bodyvoicing wenst te bereiken.

Het hele seizoen zijn er wekelijkse lessen om een heilzaam ritmepatroon in je persoonlijke 'beweging en stem' ontwikkeling te implementeren. Hierdoor is vooruitgang gegarandeerd.

Kom ontdekken hoe jij op een originele en creatieve manier expressie gaat geven aan jouw bewegingen en stem in samenspel met de anderen, terwijl je beweegt vanuit de verbondenheid met je kracht.


****** "HERONTDEK JE LICHAAM EN ONTMOET JE STEM."******

Ik nodig je uit voor de OPEN LES,
Kom kosteloos kennismaking met Bodyvoicing.

Woensdagavond 29 MEI 2024

MELD JE AAN en ontvang daarna nog wat praktische informatie over deze OPEN LES. .

Wednesday 29 May 2024 van 19:30 tot 21:30

Studio MENG/MENG Elementair werk, Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag, Nederland

Over de organisatie

“Herontdek je lichaam en ontmoet je stem”

Mindful bewegen. Intuïtief klinken. BodyVoicing is het kruispunt waar beweging en stem bijeenkomen en volledig in elkaar opgaan.

Open Les Bodyvoicing

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 18 Oct. om 19:00
METAMORPHOSIS- Susannah Darling Khan (UK)
Saryo & Eva
Conscious Dance Movement Medicine Vrije Dans
Monday, 16 Sep. om 19:45
Weekly Dance Improvisation in Amsterdam (Monday)
Sadhana Dance - Tom Goldhand's School for Dance
Vrije Dans Somatic Dance Dansimprovisatie
Tuesday, 30 Jul. om 10:00
Oerklinken en lichaamswerk
WY centrum voor Bewust-Zijn
Festivals Stembevrijding Stemexpressie
Sunday, 28 Jul. om 10:00
Dans meditatie Noordwijk aan Zee
Dolistic Movement
Intuitive Dance Movement Medicine Yin Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl