Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini body/breathwork

Vrijdag 19 april 2024 van 19:00 tot 22:30

Mariengaarde, Burgemeester Damsstraat 7, 5037 NP Tilburg, Nederland

Over dit evenement

Verwacht een liefdevolle reis met verbinding, stromende levensenergie & diepe ontspanning van hoofd en lijf.
Wat kun je verwachten?
We starten met hartmeditatie, daarna gaan we aan de slag met lichaamswerk, breathwork, een ademreis en een Kundalini Energysessie. Uniek is dat al je facetten van je systeem worden aangeraakt. We nemen je stap voor stap mee op reis.
Kundalini is de levensenergie die in ieder van ons aanwezig is en het kan zijn dat deze nooit zal worden aangesproken tijdens een leven. Tijdens een Kundalini Energy sessie gaan we dat wel doen.
“Het primaire doel van Kundalini energie, is het opwekken van het volledige potentieel van het menselijk bewustzijn in elk individu ”
Het ontwaken van je Kundalini energie is een proces van uit je hoofd en in je gevoel met alles wat je lichaam je te vertellen heeft. Wanneer je Kundalini energie ontwaakt begint het pas. Luister wat jij nodig hebt.

basbuijs.nl

reviews Antwerpen Hartmagie en Kundalini 28 januari:

"Bas ik heb heel erg van jou sturing genoten en hopelijk kunnen we dit vaker gaan doen! Je bent een engel."

"Alles bij elkaar vond ik de dag heel goed in elkaar zitten; programma goed op elkaar afgestemd en in goede volgorde, prettige mensen, goede onderlinge sfeer, hele goede selectie van like-minded mensen, top-locatie."

"Het was heel bijzonder en erg fijn, voel me momenteel mentaal heel sterk, energiek, ontspannen en rustig."

"Ik heb in Antwerpen een sessie gevolgd met een groep van 15 mannen en het was een geweldige ervaring. Ik heb me de hele week een stuk rustiger gevoeld en kon daardoor veel meer liefde geven aan de mensen om me heen"

"Bij binnenkomst was er direct een fijne sfeer met zuivere mensen. Ik werd warm onthaald alsof ik familie was, het voelde goed en was klaar om met de kundalini te gaan starten. Tijdens de hartmagie en de energie die er ontstond voelde ik van alles door m’n lichaam stromen, het voelde goed. Gaande de dag was/gebeurde er van alles met m’n lichaam en geest. Kreeg het gevoel dat ik in verbinding stond met de indianen en zag ook allerlei soorten dieren waar ik een beschermend gevoel van kreeg. Bas en zijn collega’s hebben mij heel goed ondersteund in het proces. Voor de volgende keer zou ik mezelf wel wat beter willen aarden. Bas ik heb heel erg van jou sturing genoten en hopelijk kunnen we dit vaker gaan doen! Je bent een engel."

"Hej Bas, voor mij was t ergens ook heel spannend omdat t onbekend terrein is, maar tegelijkertijd stond ik er gigantisch voor open. Ik ben van mezelf n gevoelige jongen, maar ook gehard door t leven en dan is t geweldig als je door dit soort sessies, ademhalingstechnieken en n warme, vertrouwelijke, open space weer bij je gevoel kunt komen en dat je visioenen/beelden tot je krijgt die je bepaalde inzichten geven dat is geweldig. Ook wetende dat je pas het oppervlak hebt aangeraakt en dat er dieper in je nog veel meer zit wat je mag gaan ontdekken. Wat ik ook vond is dat jij met je mede “leraren” heel goed uitleg gaf wat er verwacht kon worden en hoe tot je binnenste te komen en de locatie was super inclusief de hele aankleding. Antwerpen is niet bij de deur voor de meesten maar denk dat iedereen de trip meer dan waard vond."

"Allereerst wil ik je graag vertellen dat ik vooral erg trots op jou ben. Je bent op zoek gegaan naar de spiritualiteit, omarmt dit, je bent er niet bang voor om hiervoor uit te komen en je pakt het meteen zo groots aan dat je anderen dit ook gunt. Dit zegt heel veel over jouw kwetsbaarheid, jouw gulheid en het niveau van relaties dat je met anderen aan wil gaan.

"Ik heb een hele sterke persoon gezien. Iemand die het natuurlijk tot in de puntjes heeft geregeld en die er vooral voor anderen is. Daar ben ik niet alleen trots op, maar bedank ik je ook voor. Je bent een voorbeeld.
Mijn ervaring: die was erg positief. Zoals ik heb gedeeld ben ik sceptisch over dit soort ceremonies. Ik analyseer alles en zoek naar wetenschappelijke onderbouwing en rationele verklaringen. Bij gebrek aan bewijs of verklaring ben ik over het algemeen niet nieuwsgierig. Toch heb je me open gekregen: ik wilde het ondergaan, er deel van uit maken en ook serieus eens bekijken of het wat met me zou doen.

En dat resultaat was er zeker. Ik merkte vooral meer aandacht voor gevoel, juist dat ik m’n hoofd en ratio tijdens de hele sessie goed kon uitzetten en ik me kon verliezen in de ontspanning en emotie.

De lichaamsoefeningen waren lekker en gaven mij vooral een afleiding waardoor m’n hoofd direct goed uit ging.

De oefening met buddy bracht me binnen een minuut in een heel diep contact met hem. Dit vond ik echt een fantastische ervaring en heeft me heel dicht bij hem gebracht.

De hartmagie was ontspannen en deed niet extra veel voor me maar de kundalini sessie met ademen gaf me meteen weer een soort van dagdroom/visualisatie. Dit vond ik heerlijk, maar op momenten ook heel verdrietig. De emotie, het gevoel, was goed losgekomen.

Alles bij elkaar vond ik de dag heel goed in elkaar zitten; programma goed op elkaar afgestemd en in goede volgorde, prettige mensen, goede onderlinge sfeer, hele goede selectie van like-minded mensen, top-locatie.

Mijn scepsis is weg, maar het analyseren begon natuurlijk wel direct na de sessie. Maar hoe dan? Hoezo maakt dit zoveel los?

Ik kwam tot de conclusie dat dat helemaal niet belangrijk was. Wat gebeurt, dat gebeurt. Het was fijn en kan me mogelijk extra diepgang in het leven geven."



Vrijdag 19 april 2024 van 19:00 tot 22:30

Mariengaarde, Burgemeester Damsstraat 7, 5037 NP Tilburg, Nederland

Over de organisatie

“Kundalini Energy Activation Masculine body-breathwork ”

Kundalini Energy Activation Masculine body-breathwork

Reviews

Bart

Kundalini body/breathwork

De locatie was perfect. Goede sfeer en mooie akoestiek. Bas werd geassisteerd door vriendelijke mensen die allemaal een eigen bijdrage leverde aan een mooie en indrukwekkende ceremonie. Voor iedereen zijn de ervaringen anders... maar voor mij persoonlijk ervaarde ik een energie stroom vanuit de aarde door mijn gehele lichaam waardoor ik mij één voelde met alles om me heen. Later in de ceremonie kreeg ik lichte visuals die mij op reis namen met allerlei mooie en vertrouwde beelden. Na afloop met een glimlach en een zalig gevoel van verlichting naar huis gegaan. Dagen daarna nog steeds een merkbaar gevoel van een positievere staat van zijn. Ik kan het van harte aanbevelen om het zelf te ervaren.

Lees meer

Tim

Kundalini body/breathwork

Voor mij was een avond als deze een geheel nieuwe ervaring. Desalniettemin was het makkelijk om me mee te laten voeren met de sessie vanwege de open sfeer en goede begeleiding. De beleving was veel meer dan wat ik tevoren had verwacht, Ook de dagen na de sessie voel ik nog steeds het effect, en krijg ik van mijn omgeving te horen dat ik energieker en positiever over kom. Ik zou een avond als deze zeker aanraden als je nieuwsgierig bent naar wat zoiets met je doet!

Lees meer

Kundalini body/breathwork

Meer evenementen van Kundalini energy Bas Buijs

Zondag, 13 okt. om 12:15
Kundalini body/breathwork
Kundalini energy Bas Buijs
Kundalini Mannencirkels Ademcirkel

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 04 mei. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Zaterdag, 18 mei. om 14:00
Kundalini activatie
Praktijk Statera
Kundalini activatie Energiewerk Innerlijke Reis
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Vrijdag, 06 sep. om 10:00
Free Man Festival - Co-creators
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl