Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dubbel Dank 2024 in Nieuwe Niedorp

Friday 22 March 2024 van 20:00 tot 22:00

Fenixkerk, Dorpsstraat 179, 1733 AH Nieuwe Niedorp, Nederland

Over dit evenement

Waar vorige jaar de onthulling en de verwondering van DUBBEL DANK centraal stond, gaat het in deze editie over het lied en het licht van de vrouwen.
Wat hebben zij meegemaakt en hoe hebben zij hun kracht ingezet om het leven dragelijk of beter te maken. Ook bij hen was het zwijgen bedoeld om niet veel te voelen en om vooral door te gaan.

Dat voelen en ervaren begon voor mij al vroeg, in mijn wieg. Nadat ik mijn ouderlijke nest had verlaten, had ik het voornemen om het anders te doen als mijn (voor)ouders. Na verloop van tijd zag ik mezelf veel familiepatronen herhalen, zoals het harde werken en altijd doorgaan.
Toen ik mijn familiegeschiedenis indook begreep ik dat mijn voorouders donkere tijden hebben gekend. Zij moesten hard werken om te overleven, maar was dat ook wat ik nu nog moest doen?

Op het moment dat ik koos voor meer rust, begon er veel te veranderen en kwamen er inzichten en andere keuzes. Langzamerhand liet ik mijn stem meer horen en na verloop van tijd kwamen er liedjes en verhalen in me op, die gezongen en verteld mogen worden.
Ik eer hun bestaan, deel ervaringen, pijn en verdriet, waaronder hun kracht en wijsheid steeds zichtbaarder wordt.

DUBBEL DANK hoopt u te inspireren in een levendige voorstelling met een lach en een traan, afgewisseld met liedjes die uit het hart worden gezongen en gespeeld.

Friday 22 March 2024 van 20:00 tot 22:00

Fenixkerk, Dorpsstraat 179, 1733 AH Nieuwe Niedorp, Nederland

Over de organisatie

“Ik mag opvallend mezelf zijn”

Met grote passie inspireer en deel ik mijn ervaringen en inzichten uit mijn leven om meer liefde, acceptatie en geluk te verspreiden.

Reviews

Anoniem

Dubbel Dank 2024 in Schagen

Een boeiende show met mooie, gevoelige liedjes ondersteund met een prachtig decor. Een dikke aanrader!!

Lees meer

A.J. Geelhoed

Dubbel Dank 2024 in Nieuwe Niedorp

Ik ging jouw transformatie met die van mij vergelijken. Vier stoere broers. 2 bij de marine en 2 bij de koopvaardij. Ik kreeg te horen dat ik een totaal ander mens was. Een minderwaardigheid complex was het resultaat. Ik wist mij via een lange zoektocht in het spirituele tot mijn huidige persoon te ontwikkelen. Ik heb tien jaar " de meesteropleiding Yoga gevolgd bij Henk Plaatsman in Den Helder. Als je geen persoonlijkheid bent dan doe je maar net alsof je het wel bent. Als je door de mand valt dan moet je zo eerlijk zijn om dat te accepteren. Tien jaar op de dorpsstraat 101 gewoond. Mijn vrouw wist jou te herinneren als dat meisje wat op een te kleine fiets reed. Nu al weer 40 jaar in Middenmeer. Ik voel mij goed. Mijn echtgenoot is mijn steun. Tine bedankt voor je mooie SHOW. Groeten Job en Anna Louise Geelhoed.

Lees meer

Karien Fabius

Dubbel Dank 2024 in Nieuwe Niedorp

Tine vertelt, zingt puur vanuit zichzelf en neemt je volledig mee in alle verhalen en ervaringen. Prikkelend, inspirerend en herkenbaar.

Lees meer

Dubbel Dank 2024 in Nieuwe Niedorp

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 09 Nov. om 16:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in GRONINGEN ❀
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Wednesday, 07 Aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Saturday, 30 Nov. om 16:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in ALMELO ❀
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Wednesday, 28 Aug. om 09:00
🌸✨🎢 Het Grote Fijne Festival 2024! With special guests: Yaima πŸ₯°πŸ•οΈβ˜€οΈπŸŒ±
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl