Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep

Wednesday 03 April 2024 van 19:15 tot 21:30

M.H. Trompstraat 16, 3572 XV Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Als mensen zijn wij allemaal verbonden met ons systeem van herkomst, onze biologische familie. Je bent vaak sterker met dit systeem verbonden dan je zelf doorhebt. Het heeft ons tenslotte het leven gegeven. In dit leven maak je van alles mee. Mooie en minder mooie dingen. Onze ratio is erg goed in het verklaren waarom ons leven loopt zoals het loopt. Echter, in de diepte van het systeem (de onderstroom) spelen zich vaak dynamieken af die je niet met je hoofd kan verklaren. Deze dynamieken kunnen invloed hebben op jou, jouw leven, jouw lot en de keuzes die je maakt. Je ontwikkelt patronen waar je (later) last van hebt.

Een (familie)opstelling kan je helpen deze patronen systemisch te onderzoeken, te doorbreken. Je onderzoekt dan of je systemisch bent 'belast', waardoor je bepaalde patronen eigen hebt gemaakt. Inzicht in deze patronen en het doorbreken ervan levert vaak energie, kracht, opluchting, positiviteit op!

Wil je patronen waar jij last van hebt verder onderzoeken?
Wil je altijd al eens op een laagdrempelige manier een familieopstelling ervaren in groepsverband?
Wil je inzichten opdoen over jezelf?

Voel je dan welkom!

Het programma bestaat uit:
* ONTSPANNEN & INCHECKEN
* 1 OF 2 OPSTELLINGEN ERVAREN
* DELEN & LOSLATEN

We ervaren 1 opstelling met elkaar. Tijdens een opstelling stellen we onderdelen (door middel van representanten) uit jouw systeem in de ruimte op. De andere aanwezigen tijdens de avond zijn dus representant in de opstelling.

REPRESENTANT (€15 - €25)
Als representant ben je onderdeel van het systeem van de vraaginbrenger. In elke opstelling zitten spiegels van herkenning waardoor iedereen zich kan verbinden met thema's van die avond. Vaak herken je stukken van jezelf in de ander, waardoor er ook voor jou puzzelstukjes op z'n plek vallen.

VRAAGINBRENGER (€65):
Wil je graag je eigen vraagstuk inbrengen? Dan bellen wij een weekje voor de opstelling om samen jouw verlangen, jouw vraag te bespreken.

WAT VOEL JE NU?
Wat voel jij na het lezen van deze uitnodiging? Voel je een duidelijke JA? Voel je spanning? Onzekerheid? Wil je wel maar durf je niet? Alles kan er voor een reden zijn. Voel je vrij om je gevoel van te voren met mij te delen/te bespreken, dan zoeken we samen naar het antwoord of je erbij wilt zijn of niet. Appen/bellen: 06-49678656

IETS KORT OVER MIJ:
Mijn naam is Steef, ik ben de oudste dochter van 3 uit een liefdevol Brabants gezin met gescheiden ouders. Als kind heb ik al veel interesse in mensen, dynamieken, relaties en patronen. Opstellingen zijn op mijn pad gekomen door een levenslange reis in zelfontwikkeling en -ontdekking. Ik heb moeten leren om het mijzelf goed te laten gaan, en ben nu dankbaar dat ik dat gevoel met anderen kan delen.

VOLGENDE SESSIES:
Al mijn opstellingen sessies staan op www.hipsy.nl/steef. Mijn thuisbasis is Utrecht, maar bij interesse en op gezamenlijk initiatief start ik ook sessies op andere plekken in Nederland. Je kan hiervoor contact opnemen.

Voor inspiratie, op de hoogte blijven? Dan raad ik je aan mijn instagram te volgen: https://www.instagram.com/steefvanlokven/

Tot gauw!

Wednesday 03 April 2024 van 19:15 tot 21:30

M.H. Trompstraat 16, 3572 XV Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Ik gun het iedereen om eens kennis te maken met (familie)opstellingen en inzicht op te doen om het jezelf goed te laten gaan!

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep

Wat was dit een bijzondere ervaring.. Ik raad het iedereen aan om een opstelling bij Steef te ervaren. Ze stelt vragen die raak zijn, laat je veilig en op je gemak voelen en doet dit met heel veel liefde en compassie. Kleine ruimte met een fijne groep mensen, ik voelde mij heel geborgen ❤️

Lees meer

Kim

Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep

De familieopstelling bij Steef was mijn eerste, en ook gelijk als vragensteller. Steef wist een goede sfeer te creëren waarin alle deelnemers zich vrij voelden om alles er te laten zijn. Dat zorgde voor mij voor een bijna magische ervaring die veel in gang heeft gezet. Hier ben ik dan ook enorm dankbaar voor.

Lees meer

Lieke

Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep

Ik vond het een hele mooie ervaring. Bijzonder hoe met deze techniek de familieverhoudingen zo inzichtelijk kunnen worden gemaakt. En mooi om te zien hoe daardoor verandering kan plaatsvinden. Onder de fijne begeleiding van Steef was het een hele mooie avond!

Lees meer

Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep

Meer evenementen van Steef

Wednesday, 24 Jul. om 14:30
Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep
Steef
Familieopstellingen Systemisch werk Sharing Circle

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 17 Jul. om 13:00
Workshop Dubbelportret; Ik en mijn moeder !
Miranda Straten
Creativiteit Systemisch werk Familieopstellingen
Sunday, 06 Oct. om 10:00
Afwezige Vaders, Verloren Zonen
Man-Zijn Mannengroepen, Mannencirkels en Mannenevents,
Mannen Workshops Familieopstellingen Mannencirkels
Sunday, 18 Aug. om 10:00
Familieopstellingen dag 18 augustus (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Saturday, 31 Aug. om 10:00
Workshop Familieopstellingen
Steff Runderkamp
Familieopstellingen Familiesysteem Systemisch werk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl