Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Bewust Verbonden Ademwerk Groepsles

Zaterdag 06 januari 2024 van 18:30 tot 20:30

Rocket Yoga Arnhem, Rosendaalsestraat 361-b, 6824 CK Arnhem, Nederland

Over dit evenement

NEW YEAR - NEW BREATH

Het Transformatieve Ademwerk is een diepgaande ademsessie die we beschikbaar hebben en heeft het potentieel om vele lagen te doorbreken. Door het introduceren van een ademhalingstechniek die verbonden is (zonder pauzes), maken we weer volledig gebruik van onze longcapaciteit, tot 100%. Dit zuivert niet alleen ons lichaam fysiek, maar heeft ook positieve effecten op ons mentale, emotionele en spirituele welzijn. Het resultaat is onmiddellijke toename van rust, levenskracht, helderheid en zelfvertrouwen. Maar ook het opruimen van emotionele blokkades en ruimte vrijmaken in het lichaam om energie weer te laten stromen.

Je ademhaling is een weerspiegeling van hoe jij leeft. Vaak nemen we oppervlakkige en snelle ademhalingen in de borststreek, wat zich uit in problemen zoals stress, een gebrek aan energie, rusteloosheid, somberheid en een gevoel van controle verlies over je leven. We ervaren een gebrek aan balans.

Samen in groepsverband ademen verbindt individuen en creëert een energetisch veld waarin de deelnemers elkaar versterken. Dit is de kracht van een groepsles. Het collectief doormaken van deze ervaring bevordert een gevoel van verbondenheid en diepgaand bewustzijn.

Of je nu een nieuweling bent of al ervaring hebt met ademwerk, iedereen is welkom om deel te nemen. Je kunt een veilige omgeving verwachten waarin ik veel persoonlijke aandacht schenk aan elke deelnemer en diens proces. We werken in kleine groepen van maximaal 15 personen.

Let op de volgende contra-indicaties, waarbij het nodig is mij voorafgaand te benaderen:

• Hartproblemen, recent geplaatste stents, ernstige hoge bloeddruk.
• Longinfarct.
• Psychotische symptomen.
• Zwangerschap.
• Epilepsie.

Helaas kunnen we geen restitutie verlenen.

Over de Ademinstructeur:

Loretta is een ervaren en gecertificeerd adem instructeur, gespecialiseerd in pranayama en transformatief ademwerk. Ze geeft groepslessen, workshops en individuele coachings. Het creëren van de juiste omgeving en veilige ruimte gevuld met liefde, voor mensen om contact te maken met hun lichaam en geest, is wat Loretta doorgeeft en waar ze naar blijft streven in haar lessen.

Laat je meenemen door een reis die zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spirituele vruchten afwerpt.

Heb je vragen? Neem contact met me op via lorettadelores@outlook.com.
Als je liever een privé- of duo-sessie wilt, stuur me dan een persoonlijk bericht.


Met warme groeten,

Loretta Delores

Zaterdag 06 januari 2024 van 18:30 tot 20:30

Rocket Yoga Arnhem, Rosendaalsestraat 361-b, 6824 CK Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“Feel the calling to breathe with me.”

Loretta is een ervaren en gecertificeerd adem instructeur, gespecialiseerd in pranayama en transformatief ademwerk.

Reviews

Thijs Jansen

Bewust Verbonden Ademwerk Groepsles

Lieve Loa, om zo diep verdriet los te kunnen laten tijdens de ademsessie is enorm waardevol, je biedt een warm bad aan waarin ik me veilig voel om te reizen en net een stapje (of een aantal) extra te zetten om bijv. Los te laten. Iedere keer weer voel ik me stuk-ken beter na de les, maar de 28ste was voor mij next level. Het valt ook op dat dit me iedere keer steeds beter en beter af gaat :) Nogmaals heel erg bedankt! 🤗

Lees meer

Claire Leeuw

Bewust Verbonden Ademwerk Groepsles

Allereerst: wat ben je een mooi mens Loretta. Meteen bij binnenkomst voelde ik me ontzettend welkom. De ademsessie was heel fijn begeleid, voelde me geen moment onveilig of ongemakkelijk en kon helemaal mezelf zijn. Als afsluiter zong ze ook nog eens een prachtig nummer! Love it. Ik kom zeker terug en kan het iedereen van harte aanbevelen een sessie (of meerdere) te plannen ❤️

Lees meer

Dion Steenbergen

Bewust Verbonden Ademwerk Groepsles

Loretta heeft echt haar passie gevonden. Ze begeleidt dit proces prachtig. Met respect voor alle deelnemers. Met alle aandacht zodat je tot je diepste zelf kan komen. Wat een prachtige ervaring.

Lees meer

Bewust Verbonden Ademwerk Groepsles

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 09 jun. om 18:45
Discover your breath workshop | met adem en yin yoga
Yoga met Nicolle
Ademwerk Yoga
Zondag, 16 jun. om 15:00
Vaderdag Ademcirkel • Verbonden Ademen met Niels & Tara
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Zondag, 19 mei. om 14:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zondag, 19 mei. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl