Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel 23 dec *incl. talking stick & cacao*

Saturday 23 December 2023 van 9:30 tot 12:00

Weidestraat 42, 6333 DE Schimmert, Nederland

Over dit evenement

Tijdens deze ademcirkel ga je op reis met je ademhaling zodat je rustig de controle los kunt laten en in overgave kunt zakken, voelen wat er gevoeld mag worden en los kunt laten wat je niet meer dient.

Alleen op deze manier kun je met zachtheid in een diepe ontspanning zakken en echte transformaties maken.

De ochtend zal van 9.30 tot ca. 12.00 uur duren en de volgende onderdelen bevatten:

🎤De talking stick is een eeuwenoud ritueel en kun je zien als het symbool van een oeroude microfoon. Je staat stil bij je eigen gevoel, zet je intenties voor de ceremonie en het draagt tevens bij aan het vermogen om aandachtig te luisteren naar elkaar. Zonder onderbrekingen, zonder oordeel.

🌱Open je hart met behulp van het plantmedicijn cacao. Rauwe cacao uit Peru staat niet alleen bekend om zijn unieke smaak, maar ook om zijn therapeutische en voedzame eigenschappen.

🌬️Verander je staat van zijn dankzij ademwerk. Ik laat je kennismaken met verschillende methoden om met behulp van je ademhaling op reis te gaan in je binnenwereld en in een diepe ontspanning te komen.

Het enige dat je mee hoeft te brengen is een slaapmasker en eventueel een extra eigen dekentje, de rest verzorg ik! Inloop is vanaf 9.15 uur en we starten om 9.30 uur.

Als non-binair persoon organiseer ik enkel gemengde ademcirkels. Dit betekent dat IEDEREEN welkom is. Queer, hetero, trans, non-binair, man, vrouw, hoe jij je ook identificeert, wees welkom in de veilige setting die er voor iedereen mag zijn.

Heb je nog twijfels of vragen?
Neem dan contact met mij op via 0641482186 of contact@coachbobbie.nl

***NB. Het is niet mogelijk om tickets te annuleren of te verplaatsen naar een ander moment. Wel kun je natuurlijk zelf je ticket doorverkopen.***

Saturday 23 December 2023 van 9:30 tot 12:00

Weidestraat 42, 6333 DE Schimmert, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Vertrouw nooit op je angsten, ze kennen je kracht niet.”

Van ademwerk tot ijsbaden, van business retreats tot spirituele ceremonies, van spaceholder tot tranenveger en professioneel knuffelaar. Dat ben ik!

Reviews

Wendy

Adem workshop

Het leven begint en eindigt bij de ademhaling. Je adem heb je altijd bij je, waar je ook heen gaat. In de diverse opleidingen die ik heb gevolgd geeft men het belang van de ademhaling aan. Maar wat is de juiste manier van ademhalen? Toen ik las dat Bobbie hier een workshop over ging geven heb ik me dan ook gelijk aangemeld. Bobbie heeft me geleerd hoe je door ademhaling een overspannen zenuwstelsel weer kunt kalmeren. Hoe de ademhaling van invloed is op gedrag, cognitie en emotie. En hoe je je lichaam kunt activeren om in diepe ontspanning te komen. We hebben diverse ademhalingstechnieken besproken. De werking en invloed op het zenuwstelsel. De polyvagaal theorie bekeken vanuit ademwerk en - door middel van een prachtige reis langs de seizoenen - mogen ervaren wat dit met je lichaam en geest doet. Spoiler: die worden weer met elkaar verbonden. Bobbie heeft veel parate kennis over het lichaam en de diverse ademhalingstechnieken en heeft deze met veel liefde en warmte overgebracht. De workshop was een goed mix van theorie en praktijk. Dank je wel Bobbie voor het delen van je inzichten. Ik ga het zeker in de praktijk brengen🙏

Lees meer

Marleen Verreussel

Adem workshop

De adem workshop was heel verhelderend. Het heeft meer inzicht gegeven om te “ademen” bij de ademsessies. Maar ook tijdens je dagelijks functioneren. Het voelen, ervaren en vooral “ welkom bij jezelf” tijdens de sessie die op de workshop volgde blijft voor mij heel bijzonder en fijn. IK GUN IEDEREEN EEN BOBBIE❤️

Lees meer

Benedicte Coenegracht

Adem workshop

Fijn om meer te leren over ademen, technieken, belang van ‘ goed’ ademen etc. Bobbie heeft een heel speciale, warme, open benadering. Die veel ruimte geeft voor inbrengen van je eigen verhaal. De sessie die volgde op de workshop was heel speciaal. Diep voelen, ervaren, door het hart ademen, jezelf voelen opengaan en een diepe laag van acceptatie voelen naar mezelf en alles en iedereen om me heen. Bobbie is een bijzonder mens! Aanrader om sessies, workshops en coaching bij te volgen!

Lees meer

1. Choose your tickets
Ademcirkel 23 december

Deelname voor één persoon

€ 35,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Ademcirkel 23 dec *incl. talking stick & cacao*

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 20 Jan. om 02:00
A Musical Cacao Journey
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Live muziek Optreden
Sunday, 31 Dec. om 19:30
Ecstatic Dance Nijmegen OUD & NIEUW PARTY 2023/2024
NijmegenDanst.NL
Live muziek Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Sunday, 17 Dec. om 09:30
Sacred Earth Retreat: Eindejaars Healing Retreat
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Cacao ceremonie 1-Dags retraite Ademcirkel
Tuesday, 02 Jan. om 10:30
The Flow of the Heart - Tantradag met cacaoceremonie en open space
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl