Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel | Single Lady Circle

Saturday 20 January 2024 van 10:30 tot 13:30

Awarenest, M.H. Trompstraat 16, 3572 XV Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Lieve vrouw,

Je bent er klaar mee om het alleen te doen. Je weet dat je sterk bent en het allemaal zelf kán, maar wat zou je graag gedragen worden. Gesteund. Je voelt je soms zo overspoeld door het leven alleen en wil dat niet langer.

Je verlangt zo naar een liefdesrelatie. Tegelijkertijd stop je dit verlangen zoveel mogelijk weg, omdat het teveel pijn doet. Omdat je niet een zoveelste teleurstelling wilt ervaren.

Hoe fijn zou het zijn om dit diepste verlangen de ruimte te kunnen geven, evenals alle pijn, verdriet, teleurstelling, hoop en alles wat ermee verbonden is voor jou. Om even écht te kunnen zakken en loslaten. Die steun en draagkracht te voelen.

Er is iets bijzonders aan het samenkomen met een groep vrouwen. Er ontstaat een zachte energie door de herkenning, diepgang en overgave. In samenzijn met andere vrouwen is het vaak makkelijker om te verbinden met diepere lagen in jezelf.

Verlang je naar steun van en verbinding met andere vrouwen die door hetzelfde heen gaan als jij? Die precies weten hoe je je nu voelt? Het is zó helend om deze ervaringen met elkaar te delen.

In mijn Single Lady Circles bied ik een veilige omgeving waarin je vrij bent om jezelf te zijn, te verbinden en zowel rust als kracht in jezelf te (her)vinden. Een plek waar je je rollen los kan laten en steun kan (leren) ontvangen van andere vrouwen die door een soortgelijk proces heen gaan. Een gelegenheid om te voelen en zijn met alles wat er is en alles wat opkomt, zonder oordeel.

Je bent zo welkom, mooie vrouw!

Tijdens elke cirkel voel ik aan waar behoefte aan is binnen de groep, denk aan ademhaling, dansen, mediteren, zingen, tekenen, orakelkaarten, aanraking, tappen, yin yoga en meer. De cirkels starten en eindigen met een deelronde.

De investering is €25 p.p. of €45 voor een duo-ticket. Ik hoop je te mogen verwelkomen! Annuleren kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren.

Veel liefs,
Annika Sofie
https://annikasofie.nl/


Wie ben ik?
Ik ben Annika Sofie. Ik ben een gepassioneerd coach, empathisch mens en vurige vrouw. Mijn werk is gebaseerd op de volgende overtuiging, waar ik ten diepste in geloof: Hoe meer wij helen, hoe minder (onnodige) generationele bagage we doorgeven.

Vol enthousiasme begeleid ik single vrouwen die zich overweldigd voelen om vanuit zachtheid concrete stappen te zetten richting hun droomrelatie. Ben jij deze vrouw? Dan is mijn individuele 3 of 6 maanden traject Inner to Outer Love echt iets voor jou! Neem een kijkje op https://annikasofie.nl/ of stuur een mail naar contact@annikasofie.nl voor alle mogelijkheden

Saturday 20 January 2024 van 10:30 tot 13:30

Awarenest, M.H. Trompstraat 16, 3572 XV Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Alles zit al in jou”

Ik help vrouwen verbinden, vertrouwen, ontspannen en in hun kracht te gaan staan met 1:1 traject Inner to Outer Love en vrouwencirkels 💗

In samenwerking met

Reviews

Lizzie Joosten

Vrouwencirkel | Single Lady Circle

Super fijne ochtend, heeft me verder gebracht op mijn ontdekkingstocht. Zingen/ gitaar was ook heel mooi :)

Lees meer

Sanne De Wit

Vrouwencirkel | Single Lady Circle

De vrouwencirkels georganiseerd door Annika bieden een ontzettend warme en veilige plek waar je tot jezelf kan komen en in verbinding staat met andere vrouwen. De single lady cirle was een fijne ochtend met cacao, verschillende oefeningen, deelmomenten, muziek, beweging en meditatie. Hiermee lukte het om weer meer te aarden in mezelf en nieuw perspectief te krijgen. Tijdens de deelmomenten was er veel herkenning bij elkaar. Annika begeleidde alles op een natuurlijke manier en voelde goed aan waar behoefte aan was, of waaraan juist niet. Ze checkte dit ook goed bij de groep. Bij het delen van haar eigen ervaringen met het thema overweldiging en relaties vertelde ze ook hoe zij hier mee om gaat en zorgde dat voor persoonlijkheid én vertrouwen tijdens de vrouwencirkel. Dit is een aanrader voor elke vrouw die zich overweldigd voelt en een plek zoekt om opnieuw te landen!

Lees meer

Wendy Boeree

Vrouwencirkel | Single Lady Circle

Annika's vrouwencirkel is een fijn moment van verbinding met mezelf én contact met andere lieve vrouwen. Door het delen van mijn ervaringen en het luisteren naar die van de ander, voelde ik me minder alleen en sterker in de wereld staan. Dankjewel!

Lees meer

Vrouwencirkel | Single Lady Circle

Meer evenementen van Annika Sofie

Sunday, 10 Mar. om 14:00
Vrouwencirkel | Single Lady Circle
Annika Sofie
Vrouwencirkels Verbinding Relaties
Sunday, 26 May. om 14:00
Vrouwencirkel | Single Lady Circle
Annika Sofie
Verbinding Vrouwencirkels Relaties

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 17 Mar. om 11:00
De DansTempel - Familie Editie - 17 Maart
De DansTempel
Verbinding Leven vieren Nieuwe Aarde
Thursday, 04 Apr. om 10:00
Vrouwen Zweethut - Voorjaarsbloei
Het Verre Oosten
Zweethut Vrouwencirkels 1-Dags retraite
Sunday, 10 Mar. om 11:00
The Motherhood Event
The Motherhood Event
Verbinding Bewust Ouderschap Moederschap
Thursday, 28 Mar. om 19:15
Desires & Boundaries - avondworkshop
Leef!Tantra
Tantra Verbinding Grenzen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl