Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sistercircly Baby Loss

Zaterdag 28 oktober 2023 van 14:00 tot 17:00

Cwartier, Beekstraat 54, 6001 GJ Weert, Nederland

Over dit evenement

Lieve vrouw,

Op verzoek organiseren we voor de tweede keer een vrouwencirkel voor alle mama's die met babyverlies te maken hebben gehad.
We heten je warm welkom om tijdens deze middag te verzachten en te verbinden. In de veilige en warme bedding van Dyonne en Irene, samen met gelijkgestemde mama’s die met babyverlies te maken hebben gehad. Jezelf na deze ingrijpende gebeurtenis een mini-retraite gunnen.

Tijdens deze middag begeleiden we je om in je lichaam te zakken, los te komen en ruimte te nemen voor jezelf. Er is hierna voldoende ruimte om met elkaar te delen en in gesprek te gaan.

Programma:
14:00 aankomst

14:30 Cacao & meditatie

15:00 Yoga & Yoga Nidra
16:00 Sharing en afsluiting

Alles mag er zijn deze middag en jij mag helemaal Zijn.

We heten je warm welkom.
Dyonne, Irene & Nannie

Dyonne is holistisch psycholoog en psycholoog voor vrouwen. Ze is eigenaresse van een vrijgevestigde praktijk in Weert en mama van 2 kindjes. In haar praktijk begeleid ze vrouwen en mama's op persoonsgerichte wijze. Ze heeft ervaring in het werken met trauma, rouw, angsten en mentale klachten in zwangerschap en post-partum.
Ze organiseert regelmatig vrouwencirkels. Haar missie is vrouwen te begeleiden in het terugvinden van hun kracht en leren vertrouwen op hun innerlijke wijsheid. Want als wij, vrouwen de reis naar binnen maken, helen we daarmee onszelf, voorgaande generaties én komende generaties.

Irene is eigenaresse van een yogastudio in Weert. Irene is eigenaresse van een yogastudio in Weert. Ze heeft jarenlang ervaring in het geven van Hatha yogalessen, zwangerschapsyoga en postpartum yoga lessen. Ook biedt ze individuele- en partner hypnobirthing cursussen aan.
Haar hart ligt bij het begeleiden van de innerlijke transformatie die vrouwen doormaken als ze zwanger zijn en moeder worden. Stilvallen, naar binnen keren, voelen en ervaren zijn haar kernwaarden.

Nannie is mama van Sem (*) en zorgprofessional. Ze zet zich in om meer zichtbaarheid en bewustzijn te creëren voor ouders die met babyverlies te maken hebben gehad. Vanuit haar eigen en professionele ervaring zet ze zich in een voor stichting die ouders ondersteunt in hun rouw na het verlies van een kind.

Zaterdag 28 oktober 2023 van 14:00 tot 17:00

Cwartier, Beekstraat 54, 6001 GJ Weert, Nederland

Over de organisatie

“Op weg naar jezelf”

Praktijk Dyve is een holistische psychologiepraktijk voor vrouwen & mama's die meer in contact willen komen met hun lichaam en hun intuïtie.

Reviews

Marjolein De Zwart

Sistercircly Baby Loss

Mooie ervaring bedankt voor deze middag.

Lees meer

Anke Wijlaars

Sistercircly Baby Loss

Ik vond het een fijne, mooie ervaring om dit samen te mogen doen met andere mama's die te maken hebben met verlies. Er was veel herkenning, warmte en begrip. Dankjewel voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Ruby

Self-love

'Ik voel me zo blij!' Dat was het gevoel waarmee ik de vrouwencirkel afsloot. Het was heel fijn om dat te ervaren, want ik kwam binnen met een onrustig lijf en hoofd vol gepieker. De liefdevolle rust en veiligheid die Dyonne bracht, werkte voor mij om mijn eigen stem weer even te horen. Dat had ik hard nodig. Bedankt voor de bijzondere avond, ik kom graag weer in de toekomst!

Lees meer

Sistercircly Baby Loss

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 23 jun. om 11:00
Summer Party Club 0.0 & Soul Revolution
Club 0.0
1-Dags retraite Vrouwencirkels Festivals
Zondag, 12 mei. om 19:00
Vrouwen Selfcare Cirkel "Zelfliefde" 12 mei
Balancea
Vrouwencirkels Ontspanning Massage
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Mexicaanse Cacao Ceremonie
Elke & Layla
Cacao ceremonie Full Moon Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl